QUOTE(Judesiuke @ 2015 06 10, 21:08)
Dabar pasijutau tarp dvieju pasauliu: VK gydytojai ir TR gydytojai. Kadangi per konsultacija TR itare man maza mioma, liepe pasidaryt GN, tuo paciu kiausintakius paziures, nors pries metus laparaskopija daryta, viskas "graziai" sutvarkyta, kiausintakiai pratekami. Sulaukusi tinkamu dienu, darausi VK nuotrauka, viskas butu kaip ir gerai, bet desinys kiausintakis pasipute, leidziant kontrasta, gydytoja po to aiskino, kad viskas pas mane gerai, jokio hidrosalpingo, pasipust galejo del kitu dalyku. Nusunciau foto i Memorial ir kaip reikejo tiketis, liepe darytis laparaskopija, jiems tas kiausintakis nepatinka
Kazkaip skirtingai mato gydytojai...Ech ir vel operacija, vel laukimas...jau birzelio gale tikejaus lagaminus krautis i TR. Be to reiks ieskoti kito gydytojo, abu kartus dariausi laparaskopija pas ta pati gydytoja, matomai, kazko nesuziurejo. ..

Vat del tokiu fintu as ir esu uz tai, kad darytis visgi eigu iseina viska tiesiai pas juos, nes gaunasi tada kad operacija ant operacijos ir tai dar ziurek ar jiems itiksi