Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 24tema

QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 08, 22:11)
Kad ir kaip neramu,  tikiu kad nerimas kankina...Nu bet stenkitės tikėti savo maziuku  wub.gif raset turkams kad pavyko?  davė kokius nurodymus?

Parašau Elis apie hcg rezultatus, tai liepė tęsti vaistus ir po poros savaičių pasitikrinti ar plaka širdutė.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 06 08, 22:21)
Parašau Elis apie hcg rezultatus, tai liepė tęsti vaistus ir po poros savaičių pasitikrinti ar plaka širdutė.

Pas ginę už dviejų savaiteliu? Na ir gerai tada jau garantuotai širdutė plaks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 06 08, 21:17)
Murke, jau suki planą chuliganą vėl važiuot į TR thumbup.gif šaunuolė 4u.gif kada planuojat? blush2.gif

mergaitės, o kaip jūs atostogas susitvarkot? lengvai išleidžia?  g.gif man jau trys savaitės kosmosas blink.gif o jei dar 2 kartus per metus g.gif be šansų unsure.gif reiktų iš darbo lauk eit, bet iš ko tada bebekus auginsiu blush2.gif  biggrin.gif reiks gi valgyt duot gražuoliams  biggrin.gif

Suku, suku smile.gif noreciau rudeni, tik reik piniginius klausimus issprest. Gali ir nusikelti viskas.

Na, su atostogom, eina susitvarkyt. As visad ilgu einu, po tris sav. Bet einu tada, kai darbu man maziau, o cia jau prie mm derini biggrin.gif man didesne problema - ka kolegom pasakyt kur vaziuosiu. Ir taip akis varte, kai sakiau, kad i TR biggrin.gif jeigu pasakysiu, kad vel i TR, nezinau ka galvos. Ka jus sakot?
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 08, 21:11)
Na HSG tai gal ir verta pasidaryt...nors ir tikij ir tikrai pasitikiu bet va tas kad sake taip o dabar kitaip... Nu nzn...arba kazkas pasikeitė būtent po ivf viso

Hsg darysiu paziuret, ar gimdoj saauga neataugo. Mecejus shiaip liepe pasidaryt pries ivf, turkai ne. Nedariau. Dabar visokiu minciu lenda, kad gal reikejo pasidaryt..
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 06 08, 20:34)
Suku, suku smile.gif noreciau rudeni, tik reik piniginius klausimus issprest. Gali ir nusikelti viskas.

Na, su atostogom, eina susitvarkyt. As visad ilgu einu, po tris sav. Bet einu tada, kai darbu man maziau, o cia jau prie mm derini biggrin.gif man didesne problema - ka kolegom pasakyt kur vaziuosiu. Ir taip akis varte, kai sakiau, kad i TR biggrin.gif jeigu pasakysiu, kad vel i TR, nezinau ka galvos. Ka jus sakot?
Papildyta:
Hsg darysiu paziuret, ar gimdoj saauga neataugo. Mecejus shiaip liepe pasidaryt pries ivf, turkai ne. Nedariau. Dabar visokiu minciu lenda, kad gal reikejo pasidaryt..

Sakyk, kad pas mociute i kaima - darzu paraveti padeti, paslaugyti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jei rimtai, tai nezinau ka pati sakyciau, jei tektu antra karta taip ilgam vaziuot... doh.gif Si karta visas "bapkes" sumeciau ant vyro, kad jis turi problemu su koju sanariais, kad radom labai gera privacia klinika TR, kad vaziuojam ten gydyt jo, gal net operacija daryt... Tik labai buvo nustebe, kodel ne i LT... blink.gif
Atsakyti
Mergaites,
Kokia kalba Kubra sneka?
Planuojam rasyti jai.
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 06 08, 22:17)
mergaitės, o kaip jūs atostogas susitvarkot? lengvai išleidžia?  g.gif man jau trys savaitės kosmosas blink.gif o jei dar 2 kartus per metus g.gif be šansų unsure.gif

Ilgai mastem kaip daryt, bet nusprendėme kad tiek aš tiek MV pasakysime savo šefams tikrą tiesa. Mano šefas yra vyriškis, biski nesmagu buvo pasakyt, bet isklojau kaip viskas yra ir kad Lt medikai nepadeda, tai suprato mūsų padėtį ir sakė duos atostogų kiek tik reikia smile.gif taip ir buvo, ir dar paprašiau kad niekam nesakytų, net kolektyvui( pas mus jis nedidelis) tai taip ir buvo ax.gif o grįžus visad pasiteiraudavo kaip sekes. Už visą tai gerbiu savo bosą 4u.gif
QUOTE(-Murke- @ 2015 06 08, 22:34)
Man didesne problema - ka kolegom pasakyt kur vaziuosiu. Ir taip akis varte, kai sakiau, kad i TR biggrin.gif jeigu pasakysiu, kad vel i TR, nezinau ka galvos. Ka jus sakot?

Na mes sakem kad keliausim po europą, tipo eurotripas  blush2.gif tai i viena šalį tai i kita smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 08 birželio 2015 - 22:07
QUOTE(šifonyte @ 2015 06 08, 21:05)
Ilgai mastem kaip daryt, bet nusprendėme kad tiek aš tiek MV pasakysime savo šefams tikrą tiesa. Mano šefas yra vyriškis, biski nesmagu buvo pasakyt, bet isklojau kaip viskas yra ir kad Lt medikai nepadeda, tai suprato mūsų padėtį  ir sakė duos atostogų kiek tik reikia smile.gif taip ir buvo, ir dar paprašiau kad niekam nesakytų, net kolektyvui( pas mus jis nedidelis) tai taip ir buvo  ax.gif o grįžus visad pasiteiraudavo kaip sekes. Už visą tai gerbiu savo bosą  4u.gif

Na mes sakem kad keliausim po europą, tipo eurotripas  blush2.gif tai i viena šalį tai i kita smile.gif

šifonyte, pas mus ta pati situacija, mes savo bosams pasakeme ta pati - tiesa - labai suprantingi ir protingi zmones, tiesa pasakius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 06 08, 22:05)
Ilgai mastem kaip daryt, bet nusprendėme kad tiek aš tiek MV pasakysime savo šefams tikrą tiesa. Mano šefas yra vyriškis, biski nesmagu buvo pasakyt, bet isklojau kaip viskas yra ir kad Lt medikai nepadeda, tai suprato mūsų padėtį  ir sakė duos atostogų kiek tik reikia smile.gif taip ir buvo, ir dar paprašiau kad niekam nesakytų, net kolektyvui( pas mus jis nedidelis) tai taip ir buvo  ax.gif o grįžus visad pasiteiraudavo kaip sekes. Už visą tai gerbiu savo bosą  4u.gif

Vadovei as irgi pasakius smile.gif bet su kitais sunku. Na, bet cia maziausia beda is tiesu wink.gif kad tik tu bebek'u smile.gif
Labanakt visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 06 08, 18:54)
Mergaites, kurios jau lanketes TR: kuri viesbuti rinktumetes labiau - Tempo ar BigBox?? Mes jau buvome apsistoje Tempo, tai zinau kas ir kaip. O kaip BigBox?? Kuriame labiau apsimoketu apsistoti?? Gal BigBoxe buna ne tik pusryciai, gal galima ir taip pavalgyti??  g.gif  unsure.gif 
Jau pradedu po truputi galvoti apie vaziavima savo bebekiuku pasiimti...  wub.gif

O kaip Tempo viešbutukas ?
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 06 08, 23:31)
O kaip Tempo viešbutukas ?

Mums tai patiko tempo g.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 08, 21:39)
Mums tai patiko tempo  g.gif

Mums irgi siaip visai nieko, bet tik ta garso izoliacija... doh.gif doh.gif doh.gif
Bet ten TR tikriausiai visur tokia... Apartamentuose, kai vaziavom ilgesniam laikui, irgi ta pati situacija buvo... blink.gif blink.gif blink.gif
Butu idomu, mergaiciu, apsistojusiu Big Box'e nuomone apie ji. Ar ten pusryciai ieina i kaina? O gal yra ir siaip nusipirkti dienos metu ar vakare, kavinuke ar restoranelis? Gal irgi netycia i kaina ieina (bet greiciausiai, kad neieitu, speju.. ), jei yra?
As kadangi greiciausiai skrisiu viena, tai nelabai man noresis smirinet vienai ir ieskot is kur pavalgyt gaut, ar kur pavalgyt butu galima... As po paskutinio labai nemalonaus ivykio atostogaujant siltuose krastuose, viena prisibijau vaikscioti sveciose salyse... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 06 08, 21:03)
Verbena34, ačiū, kad pasidalinote savo skaudžia patirtimi  4u.gif. Labai užjaučiu dėl tokių išgyvenimų 4u.gif. O jums hcg didėjo tvarkingai? O skausmas užeidavo ir praeidavo nuo 6-7 savaitės, ar skaudėjo pastoviai?
Man skausmas toks maudžiantis, bet pora kartų buvo labai stiprus, kad net naktį pribudau. Tai nuėjau į tualetą, paskui stengiausi gulėti ant kito šono ir po 5 minučių praėjo.

Pasitikslinau, man pradėjo skaudėti 8 savaitės vidury, staigiai, o paskui pamaudendavo, tai mažiau, tai smarkiau. Taip pravaikščiojau 5 dienas.
HCG pradžioj buvo gana nedidelis, kilo lyg ir neblogai, o nuo 6 sav. per lėtai.
Jeigu ir toliau skaudės, susirask kur pažiūrėti echo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verbena34: 08 birželio 2015 - 23:06