Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 24tema

QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 08, 21:39)
Mums tai patiko tempo  g.gif

Yra pusryčiai ? Kokie dar privalumai ?
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 06 09, 00:13)

Nzn ar mes ne jautrus bet miegodavau kaip uzmusta nei triukšmo nei ko negirdėjau. Netoli klinika aplink turgelių yra. Trumpam laikui mums pats tas.
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 06 08, 21:53)
Mums irgi siaip visai nieko, bet tik ta garso izoliacija...  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Bet ten TR tikriausiai visur tokia... Apartamentuose, kai vaziavom ilgesniam laikui, irgi ta pati situacija buvo...  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Butu idomu, mergaiciu, apsistojusiu Big Box'e nuomone apie ji. Ar ten pusryciai ieina i kaina? O gal yra ir siaip nusipirkti dienos metu ar vakare, kavinuke ar restoranelis? Gal irgi netycia i kaina ieina (bet greiciausiai, kad neieitu, speju.. ), jei yra?
As kadangi greiciausiai skrisiu viena, tai nelabai man noresis smirinet vienai ir ieskot is kur pavalgyt gaut, ar kur pavalgyt butu galima... As po paskutinio labai nemalonaus ivykio atostogaujant siltuose krastuose, viena prisibijau vaikscioti sveciose salyse...  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Aš sekanti karteli jaučiu taip pat viena keliausiu tai truputi neramu unsure.gif Būtu šaunu jei dar kas iš merginu tuo metu būtu viena galėtumėm palaikyti viena kitai kompanija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 06 08, 22:13)

Taip, i kaina ieina pusryciai Tempo viesbutuke wink.gif
Papildyta:
QUOTE(linulyte @ 2015 06 08, 22:22)
Aš sekanti karteli jaučiu taip pat viena keliausiu tai truputi neramu  unsure.gif Būtu šaunu jei dar kas iš merginu tuo metu būtu viena galėtumėm palaikyti viena kitai kompanija  cool.gif

Kada mazdaug planuoji vykti sekanti karta? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 08 birželio 2015 - 23:27
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 06 08, 22:29)
Taip, i kaina ieina pusryciai Tempo viesbutuke wink.gif
Papildyta:

Kada mazdaug planuoji vykti sekanti karta?  mirksiukas.gif  4u.gif

Galvoju apie rugpjūti bet viskas paaiškės po šios pirmos kelionės ir konsultacijos cool.gif
Liepos mėnesi labai brangus bilietai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulyte: 08 birželio 2015 - 23:44
QUOTE(linulyte @ 2015 06 08, 22:44)
Galvoju apie rugpjūti bet viskas paaiškės po šios pirmos kelionės ir konsultacijos  cool.gif
Liepos mėnesi labai brangus bilietai  verysad.gif

Na, as taip pat, jei viskas ok, vyksiu apie rugpjuti, priklausomai kada memes pasirodys, ir ar tyrimai bus geri... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 06 08, 22:34)
Suku, suku smile.gif noreciau rudeni, tik reik piniginius klausimus issprest. Gali ir nusikelti viskas.

Na, su atostogom, eina susitvarkyt. As visad ilgu einu, po tris sav. Bet einu tada, kai darbu man maziau, o cia jau prie mm derini biggrin.gif man didesne problema - ka kolegom pasakyt kur vaziuosiu. Ir taip akis varte, kai sakiau, kad i TR biggrin.gif jeigu pasakysiu, kad vel i TR, nezinau ka galvos. Ka jus sakot?

Jei nuotraukom labai nesidalinat, sakyčiau bet kokią šalį, kurioje esi buvus prieš kelis metus smile.gif jei dalinatės, tada kaimas ar lietuviškas pajūris biggrin.gif

QUOTE(linulyte @ 2015 06 09, 00:44)
Galvoju apie rugpjūti bet viskas paaiškės po šios pirmos kelionės ir konsultacijos  cool.gif

Pirkau liepai prieš porą savaičių, mokėjau 200eur. Bet aš 'atvirkščius' pirkau (Stambulas - Vilnius - Stambulas) 4u.gif

Lalabamba, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dariana @ 2015 06 08, 22:53)
Mergaites,
Kokia kalba Kubra sneka?
Planuojam rasyti jai.

Sveika 4u.gif anglų ji kalba. Bet yra dvi sesutės kurios dirba rusų vertėjom 4u.gif
Gerai, kad pastebėjai-reik papildyt proe Kubros, kad anglakalbė
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 06 08, 22:59)
Na, as taip pat, jei viskas ok, vyksiu apie rugpjuti, priklausomai kada memes pasirodys, ir ar tyrimai bus geri...  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

4u.gif
Gal žinote koki tyrima darysi antra mmm diena ?
Atsakyti
Mes gyvenom big boxe - uz tempo tikrai kad prasciau, nors tempo negyvenau, bet is kitu merginu pasakojimo eina suprast smile.gif vieta labai jo prasta sakyciau, salia didziulio kelio, kur nera kaip ji pereit, o viskas kitoje puseje kas idomu biggrin.gif (na klinika tai i priesinga puse, i didziausia kalna reikia kopti, bet TR ten iprasta tai nzn ar prie tempo ka geriau siuo klausimu). Pusrycius gaudavom, bet mazai budavo pasirinkimo ir daznai jau nebebudavo nieko atejus 9 h, vonia tragiska mums pakliuvo - zodziu as kazkur rasiau savo ispudzius is to viezbutuko, jeigu netingi paieskok tarp mano zinuciu - isvada - big boxe as nebegyvenciau daugiau, o siaip tai cia skonio ir prioritetu reikalas 4u.gif salia kazkokia kavinuke yra, galima ten po to valgyti, bet pati viezbutuko kavine tikrai vakarieniu ir kitko neruosia ir neturi kiek as zinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 06 08, 23:44)

mes planuojam rugpjūtį blush2.gif pagal dabartinį mmm horoskopą apie rugpjūčio 6-8 d. ir greičiausiai važiuosiu viena blink.gif o vyras vėliau. unsure.gif bet dar yra laiko, tai dar daug reikalų reikia susidėlioti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 06 09, 05:44)
mes planuojam rugpjūtį blush2.gif pagal dabartinį mmm horoskopą apie rugpjūčio 6-8 d. ir greičiausiai važiuosiu viena blink.gif o vyras vėliau. unsure.gif  bet dar yra laiko, tai dar daug reikalų reikia susidėlioti... ax.gif

Man išeitu panašiom dienom bigsmile.gif Bet taip pat,kaip minėjau priklausys viskas nuo konsultacijos ir ka jie man toliau patars daryti unsure.gif Oi kaip laukiu ketvirtadienio wub.gif
Atsakyti