Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 24tema

QUOTE(-Murke- @ 2015 06 09, 10:05)
Baisuva. Jeigu pastatytu i kampa ir lieptu rinktis, tai jau tikrai ne darbo naudai gautus. Daznai pasidziaugiu, savo vadove  4u.gif tokiu reikia paieskoti - labai reikli, darbus turim padaryt, bet kita vertus, kai nutinka beda ar vat su mano situacija - prioritetas yra seima. As buvau isvaziavus darbu ir sezono ikarstyj geguze. Bet aisku, apsidirbus darbus kiek imanoma, bet vistiek piko metu isleido be jokiu priekaistu. Ir vel isleis. Esu be galo dekinga jai uz toki supratinguma.
Bet shiaip tai aisku - atostogu yra, kiek yra. Dabar antram kartui dar turiu/sukaupsiu (na as uz staza daug atostogu turiu), bet bet kokiu atveju, daznai ir ilgam i turkija neprivazinesi. O jeigu ir vel nepavyks, tai varo i nevilti..Ir finansine prasme, ir ta, kad kitas kartas bus toli..
O man po sitos nesekmes norisi greitai bandyti dar ax.gif
Papildyta:
Visai neblogas patarimas biggrin.gif jeigu spali vaziuosiu, tai gal pavyks. Jeigu sausi.. nezinau. Mes kadangi keliaujam paprastai kur nors idomiau, tai visi klausineja smile.gif reik kokia fraze istarti smalsumui patenkinti, net jeigu i kalbas ir nesileidi daug  4u.gif

Kokia faina vadovė smile.gif Tikiuosi ir aš tokia buvau savo žmonėms biggrin.gif

Jei reikia įkvėpimo alibi kūrybai, galiu pasidalinti įspūdžiais ir keliom atvirukinėm foto iš savo nesenos kelionės į įdomią šalį biggrin.gif Tikiu, kad nepavyktų kolegų įtikinti, kad 3 savaites spalio mėnesį Palangoj praleidai, jei visada egzotikos ieškot lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2015 06 09, 10:51)
Ačiū, mergaitės už linkėjimus ir pozityvą  4u.gif 4u.gif  4u.gif
Įsodinimas 16 val., reiškia žirnius mano gyvas...  wub.gif

Kokios puikios žinios thumbup.gif wub.gif daug daug sėkmės, nesileisk įkalbama prisigerti per daug vandens, nes po to verksi biggrin.gif jei kas, vietoj galima pasipildyti. Sėkmės!!! 4u.gif
Atsakyti
Merginos, Elis iš Memorial prašė parašyti visoms, kad prof. Semros nebus klinikoje nuo š.m. birželio 18 d. iki liepos 5 d. (imtinai). Ji bus darbe liepos 6 d. Čia jos žinutė: "I just understood that the Prof. will be out of the hospital from 18.06 till 06.07, the previous information was till 01.07. That’s why can you please write it offically in your forum there as I am not able to inform al the patients separately. Sorry fort hat and thanks in advance!".
Atsakyti
QUOTE(kreta2015 @ 2015 06 09, 09:41)
Merginos, Elis iš Memorial prašė parašyti visoms, kad prof. Semros nebus klinikoje nuo š.m. birželio 18 d. iki liepos 5 d. (imtinai). Ji bus darbe liepos 6 d. Čia jos žinutė: "I just understood that the Prof. will be out of the hospital from 18.06 till 06.07, the previous information was till 01.07. That’s why can you please write it offically in your forum there as I am not able to inform al the patients separately. Sorry fort hat and thanks in advance!".

Ačiū 4u.gif
Tai aš dar spėsiu susipažinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 06 09, 09:51)
Ačiū, mergaitės už linkėjimus ir pozityvą  4u.gif 4u.gif  4u.gif
Įsodinimas 16 val., reiškia žirnius mano gyvas...  wub.gif

Drakoniukas gi wub.gif
Sekmes 4u.gif

Orya, davai pasidalink biggrin.gif gal i az, kad netersti forumo. Nelabai noriu ir nemoku meluot, tai nezinau, koki alibi susuksiu.. biggrin.gif bet tiesiog pasisemsiu ikvepimo, nes kazkokiu atostogu "sau" nenusimato. Bandysiu vasara savaitgaliais apsimesti, kad atostogauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 06 09, 09:33)
Žiūrėkit ir pagal savo normalų ciklą. Man paskutiniai du buvo žiauriai sutrupėję, tai per 23 dienas Stambule spėjau ir hcg pasidaryti, nes punkcija buvo cd10.

Noriu geriau tureti daugiau dienu laisvu negu maziau 4u.gif Aciu uz info mirksiukas.gif

QUOTE(-Murke- @ 2015 06 09, 10:05)
Baisuva. Jeigu pastatytu i kampa ir lieptu rinktis, tai jau tikrai ne darbo naudai gautus.
Mes kadangi keliaujam paprastai kur nors idomiau, tai visi klausineja smile.gif reik kokia fraze istarti smalsumui patenkinti, net jeigu i kalbas ir nesileidi daug  4u.gif

Jau gyvenu pagal tokia situacija ir jai bloga, kad renkames ne darbo naudai victory.gif
Dar vienas tylejimo aspektas - asmenines informacijos apie tave naudojimas savo tikslams pasiekti. Labai nesvarus zaidmas schmoll.gif
Mes taip pat kiekvienais metais vis kitur keliaujam, tai bendrom frazem ir apsienam 4u.gif

Lalabamba, kumsciai suspausti 4u.gif Dideles sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 09 birželio 2015 - 11:09
QUOTE(DruiDe @ 2015 06 09, 12:07)
Noriu geriau tureti daugiau dienu laisvu negu maziau  4u.gif Aciu uz info  mirksiukas.gif
Jau gyvenu pagal tokia situacija ir jai bloga, kad renkames ne darbo naudai  victory.gif
Dar vienas tylejimo aspektas - asmenines informacijos apie tave naudojimas savo tikslams pasiekti. Labai nesvarus zaidmas  schmoll.gif
Mes taip pat kiekvienais metais vis kitur keliaujam, tai bendrom frazem ir apsienam  4u.gif

Lalabamba, kumsciai suspausti  4u.gif Dideles sekmes  4u.gif

Aha, aš irgi taip planavau, dar galvojau vėlinsim skrydį atgal, jei reikės smile.gif iš tiesų 21 dienai, bet o "pradžiugino" ir anksčiau įvyko, tai teko bilietus dviem dienom ankstintis. Vyras vos spėjo ant punkcijos biggrin.gif Sėkmės 4u.gif

Murke, rašau biggrin.gif
Atsakyti
RositaK, ar ne šiandien Jūsų skaičiukų dieną 4u.gif? Gal galite pasidalinti skaičiukų augimu smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 06 09, 12:22)
Aha, aš irgi taip planavau, dar galvojau vėlinsim skrydį atgal, jei reikės smile.gif iš tiesų 21 dienai, bet o "pradžiugino" ir anksčiau įvyko, tai teko bilietus dviem dienom ankstintis. Vyras vos spėjo ant punkcijos biggrin.gif Sėkmės  4u.gif

Aciu ax.gif
As ta saviski vesiuos kartu, bus pasonei kai tik prireiks 4u.gif

QUOTE(rneringa @ 2015 06 09, 12:29)
RositaK, ar ne šiandien Jūsų skaičiukų dieną  4u.gif? Gal galite pasidalinti skaičiukų augimu smile.gif?

O kaip Jus jauciates? 4u.gif Gal kokiu jau stipriai nestuke.gif jau jauciat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 06 09, 11:07)
Mes taip pat kiekvienais metais vis kitur keliaujam, tai bendrom frazem ir apsienam  4u.gif

mes tai kai niekur nevažiuojam, išskyrus kaimą ir LT pajūrį, tai sakysiu, kad kaime buvom blush2.gif
tik va jei lis lietus Lt, o aš grįšiu matyt ne balta, tai gali įtarimas kilt, kur nusvilau biggrin.gif ir dar klausimas gali kilt, kodėl per darbymetį nusprendžiau kaime pabūt 3 savaites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 06 09, 13:25)
Aciu  ax.gif
As ta saviski vesiuos kartu, bus pasonei kai tik prireiks  4u.gif
O kaip Jus jauciates?  4u.gif Gal kokiu jau stipriai  nestuke.gif jau jauciat?  ax.gif

Druide ir visos merginos, nevadinkit manęs jūs, o kreipkitės tu smile.gif. Druide, ačiū, kad domitės 4u.gif. Šiaip jokių požymių nejaučiu, tik va karts nuo karto tą pilvo apačią skauda, tiksliau dešinį šoną sad.gif. Tai visokios baimės dėl to kankina sad.gif. Dar krūtys tokios truputį keistos, jautrumo nėra, bet tokios minkštai pasunkėję biggrin.gif . O šiaip tai daugiau absoliučiai jokių pojūčių nėra.
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 06 09, 13:32)
tik va jei lis lietus Lt, o aš grįšiu matyt ne balta, tai gali įtarimas kilt, kur nusvilau biggrin.gif ir dar klausimas gali kilt, kodėl per darbymetį nusprendžiau kaime pabūt 3 savaites biggrin.gif

Sakyk, ziauriai raveti megstu, o kaime gelbet su tuo reikalu reikia biggrin.gif Del idegio - D vitaminas + kaimiskos morkos biggrin.gif

QUOTE(rneringa @ 2015 06 09, 13:32)
Druide ir visos merginos, nevadinkit manęs jūs, o kreipkitės tu smile.gif. Druide, ačiū, kad domitės 4u.gif. Šiaip jokių požymių nejaučiu, tik va karts nuo karto tą pilvo apačią skauda, tiksliau dešinį šoną sad.gif. Tai visokios baimės dėl to kankina sad.gif. Dar krūtys tokios truputį keistos, jautrumo nėra, bet tokios minkštai pasunkėję biggrin.gif . O šiaip tai daugiau absoliučiai jokių pojūčių nėra.

Rasydama JUS, turejau omeny jus dviese mirksiukas.gif Tu + pilvinukas.
Del krutines tai negalvok, nebutinai ji visa laika skaudi buna. Del sono g.gif Gal echoskopui jau planuoji? Bus ir paciai ramiau 4u.gif
Atsakyti
Jau del krutines tai tikrai maziausiai nerimauti reikia - man ji absoliuciai nejautri po siai dienai, kiek padidejo per kelis milimetrus ir tiek ziniu biggrin.gif na o sona kad skaudetu tai esu girdejus is daug nestukiu, bet jis turi buti toks nestiprus ax.gif tikekimes ten viskas savose vietose ir gerai thumbup.gif
Atsakyti