Įkraunama...
Įkraunama...

Dalyvaujam patys - 2 tema

man rodos tame pačiame slalome dalyvavo mano kraštietė su žydru Honda del sol. Labai įkalbinėjo mane ir dar kelias merginas sudalyvauti Subaru slalome šį savaitgalį, bet atsisakiau - žiauriai daug išlaidų apturėjau doh.gif
džu, kaip tavo bolidas?
Aš per praėjusį etapą Vainodėje taip savimi džiaugiausi, kad gerai važiuoju (turėjau visas galimybes gauti antrą vietą, o pirmoje - mergina su didesne patirtimi ir Toyota GT86), kol per paskutinį važiavimą nuskridau į kukurūzus, aplamdžiau bamperį, priešrūkines suskaldžiau doh.gif Tai galiausiai likau 5 vietoje ir prisidariau rūpesčių prieš TA. O per TA dar sužinojau, kad pas mane viena fara angliška, tai pirkau abi naujas ir knisausi savaitgalį jas perdėjinėdama. Laimei TA vakar praėjau iš antro karto, tai laukiu sekančio etapo Vainodėje 09 13. O 0912 - geriausias Lietuvos vairuotojas Klaipėdoje.
Atsakyti
šaunuole, tobulėji drinks_cheers.gif aš dabar važiavau gskl kazlų rūdoj, tada rukloje, kaip ir važiuojasi pusė velnio, mašiną susitvarkiau, pagaliau važiuoja, kaip priklauso, tai pavaikom ir gerokai galingesnius varžovus. Bet moterų slalome visgi nedalyvausiu, o dėl automobilio tai turiu minčių parduot ir pradėt naują projektą.
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2015 09 02, 16:27)
šaunuole, tobulėji  drinks_cheers.gif  aš dabar važiavau gskl kazlų rūdoj, tada rukloje, kaip ir važiuojasi pusė velnio, mašiną susitvarkiau, pagaliau važiuoja, kaip priklauso, tai pavaikom ir gerokai galingesnius varžovus. Bet moterų slalome visgi nedalyvausiu, o dėl automobilio tai turiu minčių parduot ir pradėt naują projektą.
šaunuolė, varyk toliau thumbup.gif Parduosi savo mielą spuogiuką? Taigi tik baigei tvarkyti smile.gif Kodėl nori parduot? Ką nori pirkt?
Aš pasidairau į kokį kitą žvėriuką, bet viskas taip ir lieka mintimis. Kitais metais vienas iš organizatorių neberengs varžybų, tai nežinau, kiek apskritai dalyvausiu. Šiemet Vainodės turnyras baigtas, paskutiniame etape paėmiau 2 vietą ir bendroje įskaitoje 2 vietą. Tos vietos, žinoma, nieko labai daug nereiškia, nes varžovių mažokai, visgi savo važiaivmu nenusivyliau. Nors iš po kukurūzų padidėjo atsargumas tame posūkyje, tai trukdė kažkiek.
GLV labai smagiai susidalyvavo, per finalą ir su denaxa vėl susimatėm drinks_cheers.gif Kodėl džu nebuvo tavęs ten, a? dry.gif

Vakar buvo priešpaskutinis Pajūrio slalomo etapas Kretingos motobolo aikštėje, tai eina peklon kaip slidu buvo - grubokas senas asfaltas, padengtas žvyru. Visgi galėjau puikiai įvertinti vieną tos trasos privalumą - iš aukštai (ten įrengtos tribūnos kylančios) labai gerai matosi visa trasa ir galima tiesiog idealiai susiplanuoti trajektorijas. Iš techninės pusės esu patenkinta savo važiavimu, bet laikai nebuvo įspūdingi. Turiu video nufilmuotą, reiks įdėt. Dar vienas etapas bus 10 25 Klaipėdoje, po to Kalėdinis slalomas berods pačiame Skuode ir sezonas bus baigtas.
Atsakyti
o, video būtų labai įdomu. smile.gif Mes pabaigėm savo sezoną prieš mėnesiuką rukloj, geriausias važiavimas mano buvo per visą laiką. Bendroje įskaitoje buvom 21, aplenkėm daug gerokai galingesnių automobilių ir labiau patyrusių vairuotojų. Civikas jau iškeliavo į kitas rankas, nenustebk, jei pamatysi važiuojant, minėjo, kad gali būt, jog mergina taip pat pradės važiuoti slalomuose. Tiesa, motoras iškeliavo kitur. Na, o aš jau kuriu naują projektą, kuris turėtų išriedėti pavasarį, planuose nei daug, nei mažai-žiedas, ar bent mini žiedas, o kas gausis-bus matyt. smile.gif
Atsakyti
Tai tu jau rimtesnių reikalų imsies, šaunuolė smile.gif
Bent dvi mano konkurentės irgi keis automobilius kitąmet.

Video. Iki idealumo tikrai trūksta.
Atsakyti
o, koks keistas slalomas bigsmile.gif šaunuolė, pasitempei nuo pernai.
na, o aš judu ta linkme, kur norėjau nuo pat pirmų važiavimų būti. ax.gif
Atsakyti
Kas šitame fronte naujo, gero? smile.gif mano ex vyšniukas sėkmingai skina pergales varžybėlėse, kiek mačiau.
Atsakyti
Ruošiuosi sesijai, ne iki sportų dabar smile.gif Nėra kada net treniruotę sau pasidovanoti... sad.gif
Atsakyti
kad vien sesijos pas tave lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ne vien, tik du kartus per metus biggrin.gif Bet va namų darbų, laboratorinių- krūvos, kursiniai dar biggrin.gif O dirbti tai irgi reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2015 12 08, 11:25)
Kas šitame fronte naujo, gero?  smile.gif  mano ex vyšniukas sėkmingai skina pergales varžybėlėse, kiek mačiau.
Praleidau porą etapų, bet kitą savaitgalį kalėdinis slalomas Skuode, užsiregistravau. Pasiilgau jau važiavimų.
Atsakyti
parašyk, kaip seksis, little feet ax.gif
Atsakyti