Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

QUOTE(Weronica @ 2015 06 12, 14:50)
Ogo, netgi vyrą vieną turėsit dėl kvapo biggrin.gif

Drąsus vyras thumbup.gif Vyrai dėl kepimo ant griliaus būna, t.y. dėl dūmo kvapo mirksiukas.gif
Atsakyti
Extriau, MB varžybos Lapėse prie Kauno... Grįžęs tikriausiai baseiną išgers blink.gif karšta važiuot vbaisiai su visais šarvais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 06 12, 15:55)
Extriau, MB varžybos Lapėse prie Kauno... Grįžęs tikriausiai baseiną išgers  blink.gif  karšta važiuot vbaisiai su visais šarvais  unsure.gif

Tai reiskias bus pusantro vyro biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis,
Na va aš pagaliau žinau kam esu alergiška, vakar pagaliau ištyrė doh.gif Pasirodo alergiška šunims (mano aplinkoje jų net nėra g.gif ), katinams ir trijų rūšių pelėsiams. Dar šiek tiek medžiams, žolei.
Bet keista, kad pelėsiams ir katinams tiek pat pliusiukų surinko . Man didžiausias įtarimas pelėsiams, nes kai pasakė, kad vienas iš pelėsių tai gėlių vazone ant žemių. Va tada ir prisiminiau, kad buvo, bet dabar aš jau ten viską sutvarkiusi ir mano alergijos kaip ir neliko.
Vadinasi katinai ne prie ko g.gif

Dabar visa trijulė balkone miega. Nuleidau balkone žaliuzes, tai taip nekaitina. Nes kitaip jiems per karšta. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 06 12, 15:47)

Ką nors užmiršau? daugiau nieks slapta nepersigalvojo?
Renatel? a?

Sveikos merginos 4u.gif
noreciau sudalyvauti Jusu susibegime 4u.gif
bet vel kaip tycia negaliu doh.gif is ryto egzaminas, o po to isvaziuoju i Anykscius...
Taip pat pasvajoju apie baidares, bet vis dar turiu problemu su sveikata, tai nezinau ar ne per sunkus zygis butu g.gif
Atsakyti
Protasovo infarktas laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
QUOTE(Weronica @ 2015 06 12, 14:37)
Jau matau protasovininkių akis, ir priešais jas Aist su Magnuna pilnom burnom crem briulė biggrin.gif

Ir dar įsivaizduok Magnunos akis kai vakare aptiksiu jog netelpu už vairo biggrin.gif Ir bus man infaktas, kad reiks nieko nevalgyti minimum savaitę jog vėl už vairo tilpčiau, Aist, Vėtrai ir Colombai po infarktą bo vairuotoja namo negali parvežti, Erendirai infarktas kad visą komplektą reiks apgyvendinti, o Erendiros B infarktas kai grįžęs ras visą šutvę kampuose troboj iškaišiotą biggrin.gif Tik Ekstriukas su B atsipirks be infarktų biggrin.gif
QUOTE(Erendira @ 2015 06 12, 14:55)
Extriau, MB varžybos Lapėse prie Kauno... Grįžęs tikriausiai baseiną išgers  blink.gif  karšta važiuot vbaisiai su visais šarvais  unsure.gif

vaje, tai negalėsime maudytis baseine blink.gif bo kaip TB grįžęs baseiną gers jeigu mes ten visą dieną maudysimės unsure.gif
Renatelexx - sėkmės tau egzamine, tskant nei pulnksnos, nei pūko 4u.gif baigsis studijos, bus daugiau laisvo laiko ir sudalyvausi 4u.gif o sveikatą dabok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 06 12, 16:37)
laugh.gif  laugh.gif laugh.gif

Jau matau protasovininkių akis, ir priešais jas Aist su Magnuna pilnom burnom crem briulė biggrin.gif

lotuliukas.gif Sakes merginoms...Isivaizduojat, Vetra alkanom akem priesais sedes, ir kiekviena kasni skaiciuos bigsmile.gif Bu.... bigsmile.gif
Atsakyti
Gero, jums mergytės, pasisėdėjimo ir piknikėlio prie baiseino 4u.gif bigsmile.gif

pas mus gražūs orai, saulė kepina... moliūgas vazonėlyje auga, pomidorus į vazonikus susodinau, gėlių terasoj užveisiau. Deginsiuos ryt biggrin.gif Tiesa šiandien Tutę buvau su pavalkais apvilkusi. Arė kalalienė pilvų mūsų terasą hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 06 12, 19:17)
Gero, jums mergytės, pasisėdėjimo ir piknikėlio prie baiseino 4u.gif  bigsmile.gif
pas mus gražūs orai, saulė kepina... moliūgas vazonėlyje auga, pomidorus į vazonikus susodinau, gėlių terasoj užveisiau. Deginsiuos ryt biggrin.gif Tiesa šiandien Tutę buvau su pavalkais apvilkusi. Arė kalalienė pilvų mūsų terasą hihihi.gif

Ačiū Busy 4u.gif jeigu ir tu ryt deginsiesi, tai vadinasi, deginsimės visos kartu biggrin.gif
Moliūgai sėkmingai sudygo ir išgyveno? thumbup.gif Pmidorus vazonikuose ir gėlių "kliombą" prašom parodyti biggrin.gif
Tutės pirmas išėjimas į didyjį pasaulį įvyko bigsmile.gif pripras mažoji kalalaitė 4u.gif

Vėtra - aūūūūū lens.gif aš tau skambinuuuuuu biggrin.gif nemiegi dar? ax.gif
Papildyta:
Einu saldainius iš spintos ištrauksiu rytojui ir užvalgysiu ko nors. Tikiuosi nepavirsiu į pingviną bo jau po šešių val. g.gif unsure.gif
Atsakyti
Magnuna, moliūgą nusipirkau jau suželdintą, o cukinija pagaliau iš dešimto sėjimo išdygo biggrin.gif Pomidorai gavo saulės predėjo stiebtis. Ir netgi tie, kuriuos senai pamiršau, nes pasodinau prieš porą mėnesių - ėmė ir išdygo bigsmile.gif

Gėles parodysiu, kartu su kalalaitėm, bet ryt. Šiandien pasivaikščiojom su MB paupiu, laimingai nuvargusi jaučiuos, eisiu relaksuotis biggrin.gif

Treniroju Grikio pozų

user posted image

Cha! bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 12 birželio 2015 - 20:54
aš turguje praeitą savitgalį nusipirkau dar vieną patisoną bo maniškiai tokie papiepę tai pardavėjas irgi sakė kad šiemet viskas sunkiai dygsta g.gif
ramaus relakso 4u.gif aš atkovojau šezlongą tai visą vakarą ir netkelsiu dupos, relaksinsiuosi irgi biggrin.gif
A kaip vandens dviratis gyvena? Išbandėte su sūnum?
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif waw mažoji kalalaitė tobulai įvaldžiusi pozą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 12 birželio 2015 - 20:56
Ne, tai lietus trugdė, tai vėjas. O dabar gerą savaitę nusimato geri orai, tada ir eisma lenktyniauti biggrin.gif
Atsakyti