Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

Mamka užėmė mano šezlongą, man liko tik pintas blyniukas unsure.gif
user posted image
beje, blyniukas mūsuose labai populiarus. Prieš pusmetį pirkau tokį Ikėjoje Maurui su Mika, tai jie ant jo ir tupi ir gulasi ir drasko jį ir žaislus nat jo nešasi. Kruopa pas tėvukus nuėjusi irgi labai tuo bylnu džiaugėsi tai ir saviškiams tokį pat nupirkau. Galvoju kad reiks ir antrą nupirkti kad abu po savo nuosavą turėtų. Čia elementarus pintas apvalus pašikniukas biggrin.gif
Išsitempiau
user posted image
Krūtinę įtraukiau, raumenys į galą subėgo
user posted image
Atsitiesiau
user posted image
Viskas atgal į savo vietas sugrįžo
user posted image
Ir mano rainas lūšiukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
"Raumenys subėgo į galą" laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O jau Tutė kokia fainuolė wub.gif kodėl nėra nuotraukų su petnešomis g.gif
Grikio mankšta wub.gif Kruopa kai visada labai žavi, na tokia miela gerietė princesytė wub.gif
Pas mus griaudžia ir lyja, dangus pilkas. Labai reikėjo lietaus. Kažin kaip Vilniuje, kad nors diena būtų graži , o tai sušals mūsų meetininkės jei nepasirodys saulutė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 13 birželio 2015 - 08:25
Nuotraukos neturiu, bet turiu keletą filmukų apie petnešas biggrin.gif Bet pirma jas reikia užkrauti. Pasistengsiu padaryti tai kuo greičiau 4u.gif

Kažin kaip ten mūsų meetininkėms seksis, pas mus tai apsiniaukę, tikiuos pas jas oras žymiai geresnis 4u.gif

Kalalaitės ganykloje, ravi šieną biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas merginos smile.gif
gero oro vilnietiems 4u.gif

sauleteky dabar lyja blink.gif

Busy, Tute tikra grazuole wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū Renatele 4u.gif

vaikštau sau

o ten ir gėlės matosi, į vieną nudžiuvusią nekreipkit dėmesio, nespejau vakar pasodinti cukinijų į ją, nes šiandien jau matau išlindusius tris daigus biggrin.gif

ir sukuosi kulvirščiais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 birželio 2015 - 09:29
Labas rytas 4u.gif
Tutė panašu kad atrado jog petnešos nėra jau taip ir blogai - galima su jomis ir pažaisti biggrin.gif Kvietkeliai thumbup.gif užmačiau mėlyną katą prie vazoniko patubdytą biggrin.gif
Maniškiai nuo ankstyvo ryto abudu į šezlongą susiropštė, kad atsigriebti už vakar vakarą kai mamka jų šezlongą buvo okupavusi smile.gif
user posted image
Vidam - pririšk lietų, kad link mūsų neateitų 4u.gif
Iš ryto ir pas mane biškį pakrapijo, bet dabar viskas link Antakalnio ir Erendiros nuslinko o virš manęs jau dangus trūkinėja ir saulytė lenda smile.gif Tikiuosi kad kol pas Erendirą atvažiuosime ir ten jau saulytė išlys smile.gif
Grikis jau ir pležinasi biggrin.gif
user posted image
Renatele - gal jau po egzamino? 4u.gif
Atsakyti
Va kaip faina, saulė išlindo Grikis bikinį savo išsitraukė laugh.gif Nuoširdžiai linkiu jumi gero oro šiandie

Magnuna, pastačiau keletą katų prie gėlių hihihi.gif Dar šiandien žvakidžių išnešiau lauk, kad jau relaksintis tai iki pergalės biggrin.gif Tuojau vėl bus pilna gryčia, atvažiuoja sūnaus draugė vasarai, liepos mėnesį mano draugužės iš gimtojo miesto, todėl reikia vietą paruošti vakarojimams
Atsakyti
Busy - thumbup.gif šaunuma biggrin.gif
ačiū už palinkėjimus 4u.gif
Atsakyti
Laabai graži Tutė wub.gif dar tokia neįprasta akiai, laikysena tikrai karališka smile.gif kaip jai įdomu viską apžiūrinėti, pavadėlis trukdo šiek tiek ir verčia ant šono, bet susidomėjimas ima viršų biggrin.gif

Magnuna, nespėjau debesies pririšti , jau nebėra, saulė šviečia. Tikiuosi kad ne į jūsų pusę nukeliavo biggrin.gif
Busy nebus nuobodu per vasarą 4u.gif
Atsakyti
Laikysena gal ir kalalieniška, bet kai kurie poelgiai tokie chm chm... mužikiški biggrin.gif ypač kai mamka valgo. Ačiū Vidam 4u.gif
Atsakyti
Raportuoju saulė šviečia biggrin.gif
Atsakyti