Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

QUOTE(Vidam @ 2015 06 09, 20:26)
Aš pamačius telefoną po srove,pagalvojau kad nutiko nelaimė ir įkrito  doh.gif

Ir vietoj to, kad pultų gelbėti telefoną, Aist puola jį fotkinti, kad mums parodytų laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 09 birželio 2015 - 19:29
Guliu ant naujo takelio
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 06 09, 19:27)
Ir vietoj to, kad pulti gelbėti telefoną, Aist puola jį fotkinti, kad mums parodytų laugh.gif

lotuliukas.gif
Neseniai kolegei į unitazą slaptažodžių generatorius įkrito ir netyčia/automatiškai/negrįžtamai buvo nuleistas su vandeniu. doh.gif Nu, bet man tai pasirodė taip juokinga, kad kvatojau balsu prie paciento, kai kolegė atėjo į kabinetą pasiguosti, kas įvyko. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 06 09, 20:31)
Neseniai kolegei į unitazą slaptažodžių generatorius įkrito ir netyčia/automatiškai/negrįžtamai buvo nuleistas su vandeniu.  doh.gif 

Pamokslas: nėra reikalo šikant jungtis prie el. bankininkystės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2015 06 09, 19:31)
Guliu ant naujo takelio

Pūkelytei labai tinka spalviškai takelis wub.gif

Oi, Kivuka lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 09 birželio 2015 - 19:34
Ai, dar pastebėjimas - kurdama temą, atkreipiau dėmesį, kad Funtikui jau 16 metų blink.gif Čia tikrai tiek? Neįsivėlė klaida metuose? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 06 09, 20:27)
Ir vietoj to, kad pultų gelbėti telefoną, Aist puola jį fotkinti, kad mums parodytų laugh.gif

Nespėjau apie tai pagalvoti lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 06 09, 19:37)
Ai, dar pastebėjimas - kurdama temą, atkreipiau dėmesį, kad Funtikui jau 16 metų  blink.gif Čia tikrai tiek? Neįsivėlė klaida metuose?  unsure.gif

Taip tikrai tiek smile.gif 2000 metus jau sutikom su juo biggrin.gif Įrodymas yra nuotraukose. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rariukas: 09 birželio 2015 - 19:48
QUOTE(Kivuka @ 2015 06 09, 20:37)
Ai, dar pastebėjimas - kurdama temą, atkreipiau dėmesį, kad Funtikui jau 16 metų  blink.gif Čia tikrai tiek? Neįsivėlė klaida metuose?  unsure.gif

QUOTE(rariukas @ 2015 06 09, 20:45)
Taip tikrai tiek smile.gif 2000 metus jau sutikom su juo biggrin.gif Įrodymas yra nuotraukose.  biggrin.gif  biggrin.gif

Tikrai tikrai- atsimenu- kaip Kauku pristatinėjau vyriausia kate- su Rariuku- aiškinomės- ar tikrai ji vyriausia..

O tuoj bus metai kai Kauku jau tik "buvo"...
Atsakyti
Oho, 16 metų- įspūdinga thumbup.gif

Erendira, o kelintą valandą šeštadienį planuojame saldainių mėlyname baseine valgymą? smile.gif

Papildyta:
Vakaroju svetainėje, o va kažkam ir laiptinėje gulinėti patogu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Pasakojimas prieš miegą. mirksiukas.gif silpnų nervų prašome šito posto neskaityti cool.gif
Nueinu aš į rūsio san mazgą skalbinių išsitraukt iš skalbiankės. Žvilgt- ogi ant grindų netoliese milžiniškas voras keliauja blink.gif Užbėgau laiptais į svetainę, čiupau iš guolio apsimiegojusią Ainu, po pažastim pasikišau, laiptais žemyn į rūsį, švystelėjau katę link tarantulo ir pati pasilipusi ant wc dangčio fotkinu. cool.gif
Mam, man rodosi, šitas žaisliukas po durimis palindo doh.gif
user posted image

O, išlindo, kaip smagu!!! thumbup.gif
user posted image

Nespurdėk, aš tavęs tik truputį atsikąsiu. tongue.gif
user posted image

Mam, kodėl jis nebejuda? Taip nesąžininga, tada aš nebežaidžiu. rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 06 09, 23:20)
Pasakojimas prieš miegą.  mirksiukas.gif  silpnų nervų prašome šito posto neskaityti  cool.gif
Nueinu aš į rūsio san mazgą skalbinių išsitraukt iš skalbiankės. Žvilgt- ogi ant grindų netoliese milžiniškas voras keliauja  blink.gif  Užbėgau laiptais į svetainę, čiupau iš guolio apsimiegojusią Ainu, po pažastim pasikišau, laiptais žemyn į rūsį, švystelėjau katę link tarantulo ir pati pasilipusi ant wc dangčio fotkinu.  cool.gif

bijau.gif bijau.gif bijau.gif O Die, as jau buciau katino ir nebenesus (kad per ta laika nedingtu voras ir per nakti nebudeciau ir nebijociau, kad ant veido uzropos karsta.gif ) buciau tvojus su tapke ar su kazkuo dar sunkesniu. Vajezau kaip bijau situ juodu, dideliu brrr unsure.gif Ainu saunuole, kad nukove !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kendde: 09 birželio 2015 - 22:25