Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

Kendde, kad vorui iki mūsų miegamojo reiktų 2 aukštus užlipt, o pirmame aukšte dar ir Čija gerai medžioja. Ta tai net nežaidžia su jais- capt ir suryja vienu ypu. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Man, pusryčiaujančiai, tikrai "skaniai" susiskaitė, kaip Čija vorus ėda doh.gif Fui...
Atsakyti
Labukas,

oooo, aš irgi į plepsių dešimtuką papuoliau biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na ką, praleisk vakarą ne namie ir jau senoj temoj didžiausia spyna ant durų o naujoj keletas puslapių suplepėta biggrin.gif
Labai patiko Aist sūnaus telefono maudynės biggrin.gif kaži ar nereikėjo sūnui dėtis nardymo kaukę ir vamzdelį ir nerti atsiliepti biggrin.gif
Aist bendradarbės nelaimė su slaptažodžių komutatorium irgi prajuokino, nors įsivaizduoju kad bendradarbei tai nejuokinga buvo doh.gif
Pukelytės krinolinai wub.gif
Ainu voro medžioklė thumbup.gif
O aš vakar parlėkiau namo su tamsa ir niurktelėjau lovon. Guliu, girdžiu kažkas beldžia į langą blink.gif Niurktelėjau po naklode, tik akis kaip sraigė iškišau blink.gif nu nieko už langų nematau o aiškiai girdžiu kad beldžia blink.gif mintyse perkračiau visą virtuvės arsenalą ir apsistojau ties metalu apkaustytu kočėlu ir metaliniu plaktuku mėsai mušti, išsliuogiau iš lovos ir nutykinau balkonan - ogi pasirodo kambarin įskrido naktinis drugelis o Grikis balkone iš kitos lango pusės atsisėdęs jį gaudo ir lapcėm per stiklą muša doh.gif ir taip garsiai beldžia, kad atrdo jog kažkas ko ne kumščiu daužo doh.gif Drugelis buvo sugautas ir paleistas laisvėn, Grikis nuglostytas ir paguldytas miegoti į šezlongą smile.gif
Registruojamės su Kruopa
https://youtu.be/MhiYeQ_eFSA
Ir romantiškas šeštadienio vakaras
Romantiškas Grikis
user posted image
Kruopa irgi nori romantikos
user posted image
temsta
user posted image
sutemo
user posted image
Atsakyti
labas rytas, atėjau rytinių vašių į temą, bet anei sveikinimų nėra, anei gimtadienininkės vaišių g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas naujoje temoje 4u.gif 4u.gif

Na, pirmiausia paskųsiu Runcuncuką - jis yra simuliantas doh.gif jis man keliskart nėjo valgyti, dar keliskart nepabaigė porcijos, tau nuboginau tyrimų padaryti ir ką - viskas jam gerai. Pilvą dar išmaigė - nieko. schmoll.gif Ot, melagis ilgaragis cool.gif

Aist ir kitos baseino saldainių valgytojos - na, išsimiegam šeštadienį mirksiukas.gif renkamės nuo kokos 13 val. arba kaip patogiau 4u.gif
Ai, dar klausimas, ar ką kepsim, nes man tada reiks grilio aptarnavimą organizuot ax.gif

Žinokit, neveltui mes mazgę Zyle išvadinom - skraidantis katinas blink.gif Bet jau toookia miela wub.gif abu su Pedru jie emociškai panašaus amžiaus biggrin.gif Pedriukas, įtariu, iš tų, kurie pradeda bręsti būdami 60 biggrin.gif

Aist, ale drąsi motera thumbup.gif Aš tai būč rėkus, kad MB katę pas vorą nuneštų - man nuo vorų pašiurpstas viskas blink.gif

Magnuna doh.gif gal tu dėl visa ko tą kočėlą arčiau lovo laikyk mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Magnunos, kad romantiškas balkonas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Drugelis matai išgąsdino g.gif , o ką darytum jei šikšnosparnis būtų įskridęs doh.gif Pas mane , kai dar balkonas buvo neįstiklintas, įskrido. Tada dar tik Funtė buvo, bet teko staigiai iškomandiruoti jį iš balkono biggrin.gif Ne taip kaip Aist tysė Ainu , kad voriuką pagautų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Didelių vorų ir aš bijau, ypač kai į kaimą grįžti, tai tokių pilna kokioj malkinė ar dar kur -brr
O čia namie aš voriukų nemušu va , tegul gyvena biggrin.gif
Papildyta:
Beje kažin kur prapuolė Kolumbas su Pupse g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Vaje, vorai ir kiti gyviai - nenene.
Labai graži Kruopa, bet jau labai nukruopėjo - tokia dičkė katukė.
Ainu - grožis.
Runcuncukas - simuliantas.
Gražu skaityt apie visų nuotykius.

Mes laikomės gerai. Buvęs ex Tašę nušėrė, stora.
Mažulytė Nika siaučia ir verčia namus.
cool.gif
Atsakyti
vorų bijoklės irnesakyk.gif aš tiesiog paimu ir išmetu nail.gif

Magnuna, gal tikrai kočėlą prie lovos laikyk lotuliukas.gif
Atsakyti
Rariuk - tai aš ne drugelio išsigandau smile.gif drugelis nieko blogo nedarė o vat Grikis savo drūtom lapcėm iš balkono į langa beldė biggrin.gif Vorus aš gelbėju, didelius ir mažus, voru nebijau o štai musės man feee schmoll.gif
Erendira - melagėlis Runculis wub.gif dėl grilio - galim ka pasikepti, aš galėsiu tau prie grilio padėti. Gal norit pabandyti vištienos ar kalakutienos kepenėliu su daržovėm pasikepti - apsiimčiau parūpinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 06 10, 09:42)
Rariuk - tai aš ne drugelio išsigandau  smile.gif  drugelis nieko blogo nedarė o vat Grikis savo drūtom lapcėm iš balkono į langa beldė  biggrin.gif

aaaa tada suprantu drinks_cheers.gif Pūkelytė kai musę kokią gaudo, tai irgi garsas ojojoj.
Dabar jiems tai atrakcija, nes jau parskridę čiurliai (į kregždutes panašūs), o jie gyvena prie pat stogo tose skylėse, o pas mane tai 5 aukštas. Tai ypač Pūkelytė kai atsigula ant spintelės, tai ir sekioja kaip tie pirmyn atgal skraido biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šponkiuk - kam sveikinima? Kieno vaišės? Ka pražiopsojom? unsure.gif sužiūrėjau temos pirma puslapi - niekas nieko nešvenčia. Sm kalendoriu irgi per telefona sugrabaliojau - irgi nieko g.gif i FB iš darbo neprasibrausiu o telefone neatsimenu prisijungimu doh.gif
Erode - sveika pasirodžius 4u.gif Kruopa pabrinko po atostogu pas tėvukus blush2.gif kūdėjam daba visi smile.gif
Atsakyti