QUOTE(diinka @ 2015 06 19, 16:28)
Kadangi, kaip jau seniau rašiau, Ainu gudrutė išmoko peršokti mūsų tvorą ir išsinerti iš plonų petnešų, ko pasekoje patapo nebeleidžiama laukan, vis suku galvą, kaip čia išspręsti šią "vargšės" katytės "lauko" problemą. Nugi sąžinė graužia, kad mes visi sėdime terasoje ir kaifuojame, o lūšis namie uždaryta liūdi.
Problemos sprendimo būdai ( aš motera kūrybinga, idėjas generuoti moku
):
1) Elektrinis piemuo ( čia Vėtrukė pametė šitą idėją). Ale pas mus sklypuko kotedžinio gal koks griebanas 1 aras
, o ir ribojamės su dviem kaimynais, tai taip ir įsivaizduoju, kaip kaimynų berniūkštis prisiliečia ir pasikrato, neduokdie... Taigi, nesaugu. Be to vyras juokiasi iš manęs, kad čia kaip savo vieną braškių lysvę kas elektrine tvora apsitvertų.
2) Ainu uždedu elektrinį antkaklį, pati tykau su pulteliu rankoje. Ainu šoka ant tvoros, aš- spaudžiu mygtuką, katė lengvai paskrudusi, grįžta atgal į savo sklypą, atsiprašo manęs ir daugiau taip nebedaro. Ale, kas, jei katė vis tik peršoka pas kaimynus ir atsisako pas beprotę mamką su elektros pulteliu grįžti...
3) Tvoros "paturbinimas" viela:
http://www.instructa...roof-Your-Yard/
Vaikai juokiasi, kad mūsų kiemas bus panašus į kalėjimą. Klausia, kur statysiu sargybos bokštelį su šaudymo angomis.
4) Tvoros "paturbinimas nr.2:
http://oscillot.com.au/
5) Naujos konstrukcijos petnešos- kojinė. Viltis, kad neišsiners yra.
Ainu: Mam, tu gal nublūdai???

Kodėl korsetą man- iš prigimties lieknai katytei- uždėjai???

Čija: Pasakysiu tau paslaptį: su šita liemene atrodai apykvailiai

Šviečia naktį, šviečia dieną...
Problemos sprendimo būdai ( aš motera kūrybinga, idėjas generuoti moku
1) Elektrinis piemuo ( čia Vėtrukė pametė šitą idėją). Ale pas mus sklypuko kotedžinio gal koks griebanas 1 aras
2) Ainu uždedu elektrinį antkaklį, pati tykau su pulteliu rankoje. Ainu šoka ant tvoros, aš- spaudžiu mygtuką, katė lengvai paskrudusi, grįžta atgal į savo sklypą, atsiprašo manęs ir daugiau taip nebedaro. Ale, kas, jei katė vis tik peršoka pas kaimynus ir atsisako pas beprotę mamką su elektros pulteliu grįžti...
3) Tvoros "paturbinimas" viela:
http://www.instructa...roof-Your-Yard/
Vaikai juokiasi, kad mūsų kiemas bus panašus į kalėjimą. Klausia, kur statysiu sargybos bokštelį su šaudymo angomis.
4) Tvoros "paturbinimas nr.2:
http://oscillot.com.au/
5) Naujos konstrukcijos petnešos- kojinė. Viltis, kad neišsiners yra.
Ainu: Mam, tu gal nublūdai???

Kodėl korsetą man- iš prigimties lieknai katytei- uždėjai???

Čija: Pasakysiu tau paslaptį: su šita liemene atrodai apykvailiai

Šviečia naktį, šviečia dieną...
Aist uzjauciu, bet praeita savaite mums Giliukas irgi dejo pas kaimynus, ivare i buta isverte ten geles ir dejo kudasiu kai buvo bandytas pagauti, kaimynai lyg ir geranoriski, bet visas namas jau zino
paskui vel pabego ir miegojo atsigules ant kitu kaimynu dziovykles ir skalbiniu
su guliasu siaip ne taip priviliojau, apie piemeny masciau, bet ta gudraji kur veikia tik su antkaliu uzsideda spec antkalis, jei kate ji perzengia barkst
galvoju mazum ivaryciau baime paskui net nenoretu eiti
P.S. Viska suskaitau, labai katinukai visu faini
Vaikai kazkokie fyperaktyvus sia vasara tai lakstau gaudau juos tai katina, ale svoris nekrenta, labai sudomino tas protasovas
P.S. Viska suskaitau, labai katinukai visu faini
Vargšytė Ainu, niuniu niu mamkai... šitaip katytę kankina 
Sagyte, vadinasi su mityba negerai
Aš spendžiu pagal save, nes silpnavalė prisiraitau visko kas netinkama.
QUOTE(busycat @ 2015 06 19, 21:04)
Aš spendžiu pagal save, nes silpnavalė prisiraitau visko kas netinkama. 
sita jau senai zinau
Erendira kaip suprantu vienus maziukus isdalinai ir vel nauji atsirado
Giliukas galėtų būt pabėgimų/nuotykių ieškojimų draugas Ainu.
pasidomėsiu tuo išmaniuoju piemeniu. Bet, kaip įsivaizduoju, užšoks ant tvoros, gaus smūgį, nušoks ne atgal, o vis tiek pas kaimynus. Tai klausimas, ar veiksminga tada bus.
Vidam gerą voljerą darant, kad pasikarstyti ir pažaisti galėtų, užimtų pusę mūsų kiemelio. Mažai ten pas mus tos žemės
Erendira, du naujokėliai globotinukai? O Zylė gal jau pasidovanojo?
Vidam gerą voljerą darant, kad pasikarstyti ir pažaisti galėtų, užimtų pusę mūsų kiemelio. Mažai ten pas mus tos žemės
Erendira, du naujokėliai globotinukai? O Zylė gal jau pasidovanojo?
Manau reiktu gal koki pusmetri iki tvoros statyti
na kad ejimas prie tvoros nieko gero neduos
ten ant to ismaniojo dar kretimo lygis nusistato man rodos
po zeme ikasama juostele jos net nesimato :)tai labai gerai riboms nustatyti, aisku tas piemuo labiau sunims taikomas, nezinau kaip kate sureguotu
Ar isvis po tokio bajerio dar i lauka noretu eiti
QUOTE(sagyte @ 2015 06 19, 19:38)
Manau reiktu gal koki pusmetri iki tvoros statyti
na kad ejimas prie tvoros nieko gero neduos
Aaaa, nu gal tada ir verta
QUOTE(Aist @ 2015 06 19, 21:41)
https://www.youtube....h?v=LdcMNH12tCs kalbu apie kazka tokio
Oi Aistut
Na gerai, elektrinis piemuo kaip supratau vienai lysvei netinka
O gal tiktu katei skirta navigacija? Parduoda jau ir Lietuvoje. Uzsideda ant antkaklio radio pultelis, ir Tu pilnai gali atsekti, kur nulindo Tavo gyvunas. Nezinau tiksliai tu atstumu, bet tikrai pakankamai toli. Ka manai?
Kita vertus, naujosios petnesos irgi visai zaviai atrodo
Papildyta:
Erendira, kas te do groziai?

Papildyta:
Ar cia tik ne is musu Colombos gavai abu grazumynus? Bais man tos baltos letenos juodukes matytos
Gal tik panasumas
Na gerai, elektrinis piemuo kaip supratau vienai lysvei netinka
Kita vertus, naujosios petnesos irgi visai zaviai atrodo
Papildyta:
Erendira, kas te do groziai?
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2015 06 19, 21:14)
Žinot ką?
Ar cia tik ne is musu Colombos gavai abu grazumynus? Bais man tos baltos letenos juodukes matytos