Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

QUOTE(diinka @ 2015 06 19, 16:28)

....aš tik liepos 13...

blink.gif blink.gif blink.gif tai kaip mes..? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Kadangi, kaip jau seniau rašiau, Ainu gudrutė išmoko peršokti mūsų tvorą ir išsinerti iš plonų petnešų, ko pasekoje patapo nebeleidžiama laukan, vis suku galvą, kaip čia išspręsti šią "vargšės" katytės "lauko" problemą. Nugi sąžinė graužia, kad mes visi sėdime terasoje ir kaifuojame, o lūšis namie uždaryta liūdi.

Problemos sprendimo būdai ( aš motera kūrybinga, idėjas generuoti moku rolleyes.gif ):

1) Elektrinis piemuo ( čia Vėtrukė pametė šitą idėją). Ale pas mus sklypuko kotedžinio gal koks griebanas 1 aras doh.gif , o ir ribojamės su dviem kaimynais, tai taip ir įsivaizduoju, kaip kaimynų berniūkštis prisiliečia ir pasikrato, neduokdie... Taigi, nesaugu. Be to vyras juokiasi iš manęs, kad čia kaip savo vieną braškių lysvę kas elektrine tvora apsitvertų. rolleyes.gif

2) Ainu uždedu elektrinį antkaklį, pati tykau su pulteliu rankoje. Ainu šoka ant tvoros, aš- spaudžiu mygtuką, katė lengvai paskrudusi, grįžta atgal į savo sklypą, atsiprašo manęs ir daugiau taip nebedaro. Ale, kas, jei katė vis tik peršoka pas kaimynus ir atsisako pas beprotę mamką su elektros pulteliu grįžti...

3) Tvoros "paturbinimas" viela:
http://www.instructa...roof-Your-Yard/
Vaikai juokiasi, kad mūsų kiemas bus panašus į kalėjimą. Klausia, kur statysiu sargybos bokštelį su šaudymo angomis. ax.gif

4) Tvoros "paturbinimas nr.2:
http://oscillot.com.au/

5) Naujos konstrukcijos petnešos- kojinė. Viltis, kad neišsiners yra.
Ainu: Mam, tu gal nublūdai??? blink.gif
user posted image
Kodėl korsetą man- iš prigimties lieknai katytei- uždėjai???
user posted image
Čija: Pasakysiu tau paslaptį: su šita liemene atrodai apykvailiai doh.gif
user posted image
Šviečia naktį, šviečia dieną... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 19 birželio 2015 - 18:50
Aist uzjauciu, bet praeita savaite mums Giliukas irgi dejo pas kaimynus, ivare i buta isverte ten geles ir dejo kudasiu kai buvo bandytas pagauti, kaimynai lyg ir geranoriski, bet visas namas jau zino smile.gif paskui vel pabego ir miegojo atsigules ant kitu kaimynu dziovykles ir skalbiniu lotuliukas.gif doh.gif su guliasu siaip ne taip priviliojau, apie piemeny masciau, bet ta gudraji kur veikia tik su antkaliu uzsideda spec antkalis, jei kate ji perzengia barkst smile.gif galvoju mazum ivaryciau baime paskui net nenoretu eiti g.gif

P.S. Viska suskaitau, labai katinukai visu faini 4u.gif Vaikai kazkokie fyperaktyvus sia vasara tai lakstau gaudau juos tai katina, ale svoris nekrenta, labai sudomino tas protasovas smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Vargšytė Ainu, niuniu niu mamkai... šitaip katytę kankina biggrin.gif

Sagyte, vadinasi su mityba negerai 4u.gif Aš spendžiu pagal save, nes silpnavalė prisiraitau visko kas netinkama. blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 19 birželio 2015 - 19:15
Žinot ką?user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 06 19, 21:04)
Sagyte, vadinasi su mityba negerai 4u.gif Aš spendžiu pagal save, nes silpnavalė prisiraitau visko kas netinkama.  blush2.gif

sita jau senai zinau doh.gif Beda man biski su maisto ismetimu, nu man gaila ji ismest smile.gif vaikai prakando sureli nenori, mama susveite smile.gif ir t.t. Vis kaupiuosi, kad reikia susiimt, tai tikiuosi kuri ryta atsikelsiu ir ateis ikvepimas smile.gif

Erendira kaip suprantu vienus maziukus isdalinai ir vel nauji atsirado g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 19 birželio 2015 - 19:20
Dar šeštas varijantas , kadangi turit savos žemės, pastatyti Ainu katinišką voljerą, su vieliniu tinkliniu stogu mirksiukas.gif

user posted image
Papildyta:
Erendira, naujų vaikų gavai ?
Atsakyti
Giliukas galėtų būt pabėgimų/nuotykių ieškojimų draugas Ainu. drinks_cheers.gif pasidomėsiu tuo išmaniuoju piemeniu. Bet, kaip įsivaizduoju, užšoks ant tvoros, gaus smūgį, nušoks ne atgal, o vis tiek pas kaimynus. Tai klausimas, ar veiksminga tada bus.
Vidam gerą voljerą darant, kad pasikarstyti ir pažaisti galėtų, užimtų pusę mūsų kiemelio. Mažai ten pas mus tos žemės blush2.gif
Erendira, du naujokėliai globotinukai? O Zylė gal jau pasidovanojo?
Atsakyti
Manau reiktu gal koki pusmetri iki tvoros statyti g.gif na kad ejimas prie tvoros nieko gero neduos smile.gif ten ant to ismaniojo dar kretimo lygis nusistato man rodos smile.gif po zeme ikasama juostele jos net nesimato :)tai labai gerai riboms nustatyti, aisku tas piemuo labiau sunims taikomas, nezinau kaip kate sureguotu smile.gif Ar isvis po tokio bajerio dar i lauka noretu eiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 06 19, 19:38)
Manau reiktu gal koki pusmetri iki tvoros statyti g.gif  na kad ejimas prie tvoros nieko gero neduos smile.gif

Aaaa, nu gal tada ir verta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 06 19, 21:41)
Aaaa, nu gal tada ir verta  g.gif

https://www.youtube....h?v=LdcMNH12tCs kalbu apie kazka tokio blush2.gif uk ir jav jie labai populiarus, tai jauciu kokiam ebay pigiau butu smile.gif
Atsakyti
Oi Aistut lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Na gerai, elektrinis piemuo kaip supratau vienai lysvei netinka lotuliukas.gif O gal tiktu katei skirta navigacija? Parduoda jau ir Lietuvoje. Uzsideda ant antkaklio radio pultelis, ir Tu pilnai gali atsekti, kur nulindo Tavo gyvunas. Nezinau tiksliai tu atstumu, bet tikrai pakankamai toli. Ka manai?

Kita vertus, naujosios petnesos irgi visai zaviai atrodo thumbup.gif
Papildyta:
Erendira, kas te do groziai? g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2015 06 19, 21:14)
Žinot ką?

Ar cia tik ne is musu Colombos gavai abu grazumynus? Bais man tos baltos letenos juodukes matytos bigsmile.gif Gal tik panasumas bigsmile.gif
Atsakyti