Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

Maniau visos penktadieniaujat kas kur o čia žiū pora puslapiu suplepėta biggrin.gif
Tiga išaugo į labai dailia panenka 4u.gif
Čija su skulptūriniais draugeliais thumbup.gif
Ainu liemenukas prajuokino biggrin.gif
Aist - kaži ar tas elektrinis piemuo ir jūsu nekrėsteltu elektra, paskum ir patys prie tvoros bijosite prieiti smile.gif Tvoros viršuje dar galima tinklus ištiesti kad Ainu kaip paukštukA tinklas pagautu, na kaip Ventės rage tinklai žiedavimui paukštukus gaudo smile.gif
Kaži kaip Busy su kalalaitėmis griaustinį pergyveno g.gif
Busy - žinai atostogos gi toks daikts kad labai greitai susivirškina ir vėl jautiesi alkanas unsure.gif

Papildyta:
Ir dar - apkerėta, apžavėta Aist pagaminto crem brule ir aš pabandžiau pasigaminti - tupi dabar mano crem bruliukai šaldytuve, da nežinau kas gavosi unsure.gif o orkaitėje džiūsta morengai bo kiaušiniu baltymus tiesiog išmesti gaila buvo smile.gif cukru ant crem brule bandysiu ryt orkaitėje uždeginti
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 06 19, 20:02)
Ar cia tik ne is musu Colombos gavai abu grazumynus? Bais man tos baltos letenos juodukes matytos bigsmile.gif Gal tik panasumas bigsmile.gif

Neee. smile.gif Mano grožis iškeliavo pas mamos kolegę ir iš ten ieškosim naujų namų. smile.gif
Atsakyti
Va ir Colomba atsakė biggrin.gif Į grindą maniškiai atnešti buvo.... Mažiuliai visai biggrin.gif
Atsakyti
Magnuna, tikiuosi desertai pavyks 4u.gif man orkaitėje nelabai patikdavo rezultatas, su degikliu gaunasi geriau- kremas šaltas, karamelės pluta karšta. O orkaitėje kol cukrus karamelizuojasi, sušyla/suskystėja ir pats kremas. Bet gal nuo orkaitės priklauso. Parašyk, kaip sekėsi mirksiukas.gif šiaip tų degiklių būna pirkti virtuvės reikmenyse, nebrangūs, bet jei gaminant retai, tada neverta pirkti. Kadangi mano chebra labai mėgsta crem brulee, tai man tas degiklis- labai pasiteisinęs pirkinys.

Čijos tie skulptūriniai draugeliai stovi Sereikiškių parke- R. Keturkos ir F. Volčako skulptūra vienintelei Lietuvos šunų veislei- lietuvių skalikui. biggrin.gif
Atsakyti
Diinka su gimadiena happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Gražios tau dienos, geros sveikatos, laimės, meilės ir harmonijos visame kame drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 20 birželio 2015 - 03:24
Su Gimtadieniu Diinka 4u.gif happybday.gif birthday.gif 000552.gif Sveikyju ir linkiu viso to, ko sirdele geidzia 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Lab ryts 4u.gif
Diinka - su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif lai pildosi svajonės 4u.gif
Sinoptikai visa savaitę pranašavo šeštadienį debesuota ir su lietum o štai dangus giedras ir saulė šypso - smagu kai sinoptikai į gera pusę apsirinka biggrin.gif
Busy - ale tu ir naktinėjai biggrin.gif kas miegoti nedavė? biggrin.gif
Aist būtinai parašysiu kaip pavyks mano crem brulys smile.gif
Visoms smagios išeigavinės dienos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 20 birželio 2015 - 05:46
Labas rytas 4u.gif
diinka ir aš prisijungiu prie sveikinimų. Dar daug daug gražių dienų tavo gyvenime, stiprios sveikatos, meilės, svajonių ir visų tavo norų išsipildymo 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O aš laukiau lietaus, taip sausa pas mus, vakar tik pakrapino...bet gal ir gerai kad saulė šviečia, nes mūsų miesto gimtadienis, Alytaus dienos šį savaitgalį, tai geras oras reikalingas smile.gif
Atsakyti
Diinka geriausio gimtadienio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Diinka, kadangi gyvatė- išminties simbolis, tad linkiu būti tikra gyvate!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Diinka, happybday.gif
Atsakyti
NUOBODU...

user posted image
Atsakyti