Azu, fb pagyriau, giriu ir čia... gražu
A ko ne kaimynai, kas tas 100 km
uoj kokia tatoo pasaka
musu seima prijaucia tokioms
va vyro sese ant kojos turi katina su nagiukiu idreskimais,o anyta katina su sparnais
tik as atsilieku
bet tai pataisoma
Busycat,100 m cia,tai kaip LT 10 km
kaimynai,ne kitaip
Funtikas buvo 3 paroms dinges...
jau streso apturejau,ruosiausi sklebimus jau daryt...
tai grizo su palyda namo...kazkoks draugelis pralydejo

gaila neleist i lauka,graudu klausyti,kaip jis verkia prie duru plonu balseliu
pradejau dometis antkakliais su gps,kad matytum,kur grazuolis nuklydes

saldziu sapnu pukuotiems draugams
Funtikas buvo 3 paroms dinges...
tai grizo su palyda namo...kazkoks draugelis pralydejo
gaila neleist i lauka,graudu klausyti,kaip jis verkia prie duru plonu balseliu
saldziu sapnu pukuotiems draugams
Na, tai jei suksit pro Arendalio apylinkes, užsukit - pasimeetinsim
butnai
tik reiktu sampano ar vyno uzsiprekint ir skanuku musu lepuneliams
nedidelė problema
dar klausimelis
koki maista renkates savo pukuotiems?maniskiai labai su noru valgo canina,bandziau keliu rusu,bet visgi hair and skin jiems pats paciausias...matosi akivaizdziai skirtumas,kailio blizgejimas,svelnumas...aisku funtikas tik canino ragaves,mamukas pacioje pradzioje kai mazyte buvo ir friskies esdavo,kol nepradejau dometis kas katinams tinka ir geriau yra
bet va prisiskaiciau,kad tas caninas nieko gero,kad daug visokio ssss jame yra,ir kad kaina kokybes neatitinka...
tikrai neskaiciuoju ir negailiu pinigeliu,kad tik manieji gautu visaverti maista,bet prisikaicius pagalvojau,kad kazkoki brieda jiems kisu,o jie su malonumu ji kapoja
Aš royalį, dėl didelių granulių, kurių reikia meškėnams, dėl dantų. Jie juos graužia, taip apvalydami dantis
O Tutė tai royalį mažiukams, bet šeriu ją paslapčiom nuo Kiaros, ana jį baisiai mėgsta, bet žiauriai nuo jo tunka
na jo tas rozinis caninas 36 tai labai ejo Mamukui kai mazuliukus atsivede...faktas,kad jame daug visko,ko truksta po gimdymo bei zindant 
Papildyta:
o dar pas mus plantasjon perkant 10 kg poka kas 8 pirkima iseina 1 nemokamai,tai tas maisas abiems 2,5 menesio iseina...visai neblogai
Papildyta:
o dar pas mus plantasjon perkant 10 kg poka kas 8 pirkima iseina 1 nemokamai,tai tas maisas abiems 2,5 menesio iseina...visai neblogai
O mes tokią pačią akciją specializuotoj veislynų pardėj turim
Anksčiau būdavo perki 3, vieną gauni dykai, o dabar perki 8 ir tik tada dykai. Tai Tutei turiu net du pokius po 10 kg. galės ėsti iki senatvės
Aš tik pasiteiravau, ar ne iš Lenkijos rayalį užsiveža, pasdirodo ne. Girdėjau lenkiškas š. Man Bosiukas nuo lenkiško "ruduodavo" ir riebaluodavosi, o nuo šio viskas gerai, šeriu jau du metai, tik pamaišau paskirtį. Meinams, virškinimui, kailiui odai ir t.t. tpu tpu tpu, kol kas patenkinta
kadangi mano siltuoju metu laiku laukinukai pasidaro,tai bandziau ir outdoor...nelbai
bandziau eukanuba,i viena indeli jos ipyliau, i kita canino,tai eukanuba tik apuoste ir paragavo,o canino bliudelis buvo istustintas...