Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

A ko ne kaimynai, kas tas 100 km irnesakyk.gif biggrin.gif

Azu, fb pagyriau, giriu ir čia... gražu thumbup.gif
Atsakyti
uoj kokia tatoo pasaka wub.gif drinks_cheers.gif musu seima prijaucia tokioms biggrin.gif va vyro sese ant kojos turi katina su nagiukiu idreskimais,o anyta katina su sparnais thumbup.gif tik as atsilieku blush2.gif bet tai pataisoma biggrin.gif Busycat,100 m cia,tai kaip LT 10 km biggrin.gif kaimynai,ne kitaip mirksiukas.gif biggrin.gif
Funtikas buvo 3 paroms dinges... unsure.gif jau streso apturejau,ruosiausi sklebimus jau daryt... doh.gif
tai grizo su palyda namo...kazkoks draugelis pralydejo unsure.gif
user posted image
gaila neleist i lauka,graudu klausyti,kaip jis verkia prie duru plonu balseliu unsure.gif pradejau dometis antkakliais su gps,kad matytum,kur grazuolis nuklydes unsure.gif
user posted image
saldziu sapnu pukuotiems draugams 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Na, tai jei suksit pro Arendalio apylinkes, užsukit - pasimeetinsim biggrin.gif
Atsakyti
butnai drinks_cheers.gif tik reiktu sampano ar vyno uzsiprekint ir skanuku musu lepuneliams thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
nedidelė problema laugh.gif
Atsakyti
dar klausimelis g.gif koki maista renkates savo pukuotiems?maniskiai labai su noru valgo canina,bandziau keliu rusu,bet visgi hair and skin jiems pats paciausias...matosi akivaizdziai skirtumas,kailio blizgejimas,svelnumas...aisku funtikas tik canino ragaves,mamukas pacioje pradzioje kai mazyte buvo ir friskies esdavo,kol nepradejau dometis kas katinams tinka ir geriau yra unsure.gif bet va prisiskaiciau,kad tas caninas nieko gero,kad daug visokio ssss jame yra,ir kad kaina kokybes neatitinka... unsure.gif tikrai neskaiciuoju ir negailiu pinigeliu,kad tik manieji gautu visaverti maista,bet prisikaicius pagalvojau,kad kazkoki brieda jiems kisu,o jie su malonumu ji kapoja unsure.gif
Atsakyti
Aš royalį, dėl didelių granulių, kurių reikia meškėnams, dėl dantų. Jie juos graužia, taip apvalydami dantis 4u.gif O Tutė tai royalį mažiukams, bet šeriu ją paslapčiom nuo Kiaros, ana jį baisiai mėgsta, bet žiauriai nuo jo tunka
Atsakyti
na jo tas rozinis caninas 36 tai labai ejo Mamukui kai mazuliukus atsivede...faktas,kad jame daug visko,ko truksta po gimdymo bei zindant ax.gif
Papildyta:
o dar pas mus plantasjon perkant 10 kg poka kas 8 pirkima iseina 1 nemokamai,tai tas maisas abiems 2,5 menesio iseina...visai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
O mes tokią pačią akciją specializuotoj veislynų pardėj turim biggrin.gif Anksčiau būdavo perki 3, vieną gauni dykai, o dabar perki 8 ir tik tada dykai. Tai Tutei turiu net du pokius po 10 kg. galės ėsti iki senatvės hihihi.gif
Atsakyti
biggrin.gif svarbu eda su malonumu ir jai patinka 4u.gif bet kaip suprantu apie sudeti nieko blogo negali pasakyt?biski pasimetus esu,zinai..ir norisi kuo geriau ir tikisi,kad kaina atitinka kokybe g.gif
Atsakyti
Aš tik pasiteiravau, ar ne iš Lenkijos rayalį užsiveža, pasdirodo ne. Girdėjau lenkiškas š. Man Bosiukas nuo lenkiško "ruduodavo" ir riebaluodavosi, o nuo šio viskas gerai, šeriu jau du metai, tik pamaišau paskirtį. Meinams, virškinimui, kailiui odai ir t.t. tpu tpu tpu, kol kas patenkinta
Atsakyti
kadangi mano siltuoju metu laiku laukinukai pasidaro,tai bandziau ir outdoor...nelbai unsure.gif bandziau eukanuba,i viena indeli jos ipyliau, i kita canino,tai eukanuba tik apuoste ir paragavo,o canino bliudelis buvo istustintas...
Atsakyti