Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

Sveikos 4u.gif
kažkokia keista diena man šiandien - miegas ėmė, rankos nekilo ką nors nuveikti, na ir oras tai atitinkamas doh.gif
Nattutė kokia šaunuolė wub.gif
Lisitėja - sveika prisijungusi prie mūsų būrio 4u.gif Molis toks saulėtas katulis biggrin.gif
Aist - hmm... ir maudymkes reikėja gal 4 paimti g.gif Bet tikiuosi kad nreiks tau suknių visų vienu metu susivilkus nešioti biggrin.gif labai linkiu ir tau ir mums visoms saulėtų dienų 4u.gif Beje užkaitinau orkaitėje cukrų ant savo crem buliukų - gerai kad iš karto nesukišau visų indelių, sudegė mano cukrus pirmą kartą ir vos neišsiveržė lauk kaip ugnikalnis. Orkaitė pas man galinga o aš nesupratau kad viskas taip greitai gali įvykti doh.gif Iš antro karto viskas sėkmingai pavyko tik truputį per dosniai cukraus užbėriau - plutelę vos ne su laužtuvu teko pralaužti biggrin.gif Kaip be būtų vistiek skanu buvo - reiks treniruotis toliau biggrin.gif
Vėtra - daili dukrytė wub.gif ir smagūs filmukai - matai jau pradeda berniokai kartu žaisti thumbup.gif
Azu - graži tatuiruotė thumbup.gif
Grikis aptiko mamkos asmeninį dekutį, numestą ant sofos
user posted image
Po to dekutį aptiko ir Kruopa ir nors turi ir savo asmeninį dekutį, bet mamkos dekutį apgulėti visuomet smagiau smile.gif
user posted image
Ir dar mamka aptiko kad Grikiukui vakar du metai suėjo bigsmile.gif Kad kompensuoti užmaršumą iš šaldytuvo skubiai buvo ištraukas mėgstamiausias Grikio valgis - vištos kepenėlės. Dsertui Grikis gavo daugybę paglostyvų ir pakasymų ir atrodo, kad visai nenusiminė dėl mamko užmaršumo, tik gal kepenėlės galėtų vakarieniai būti dažniau smile.gif
user posted image
Miegaliukas mano - nuglostytas ir skaniai pavalgęs smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 06 21, 21:52)
Sveikos  4u.gif

Ir dar mamka aptiko kad Grikiukui vakar du metai suėjo  :

Vaje- kaip gi taip- GRIKIS liko nepasveikintas iš SM kačių temos...SVEIKINAM 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pavėluotai- bet nuoširdžiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikrai... visų numylėtinis gerietis Grikis sulaukė dviejų metukų , o pražioplinom. Sveikinam ir mes su Nikita tave Grikiuk su gimtadieniu, ir toliau džiugink savo mamką, būk toks laimingas visada ir tegu niekada nedingsta šypsenėlė nuo tavo mielo snukučio 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 21 birželio 2015 - 21:06
Ojoj kas cia dabar mamkom su uzsimirsimais tokiu svarbîu ir isimintinu datu? g.gif
Kiba bilobilo dviguba doze reikia gerti? lotuliukas.gif

Grikuti, su praejusiu! Ir kad mamka pagaliau susiprastu ir tau perleistu aameninen zinion ir gulta ir dekuti ir visa buta perrasytu hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Dėkui, Grikis dėkingai murkia ant kelių ir padeda rašyti 4u.gif
QUOTE(extravaganza @ 2015 06 21, 21:16)
Grikuti, su praejusiu! Ir kad mamka pagaliau susiprastu ir tau perleistu aameninen zinion ir gulta ir dekuti ir visa buta perrasytu  hihihi.gif

drinks_cheers.gif o taip ir dar kad vakarienė du kartus dienoje būtų biggrin.gif Bet ką daryt vargšui katinėliui kad mamka bais nesupratinga papuolė doh.gif
Atsakyti
Su gimadiena Griki ir kad gimtadieniai butu kasdien metuose.... ir mamka lepintu.....
aciu uz pagyras mano tatuiruotei, tik va manai siandien paskambinau ir pasakiau sako nu kam tau reikia as esu pries sakau taigi sena ta uzmaskavau. Sako ar ta "varna"? (Siaip siksnosparnis turejo but, ir taip betmenu vadino visi) tai sakau gi nesimato ant nugaros ir t.t. kam ta sena baisia nesiot geriau pataosyta grazi zodziu palaiminimo vistiek nebuvo 😀
O Molis grynas Vincas 2 💜
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 21, 11:44)
O ar priimsit?Nes jūsų augintiniai kilmingi,o mes kas,tik vargšai,buvę pamestinukai.

Taip taip, labai kimingi, maniejo ypač - Lietuvos naglųjų veislės lotuliukas.gif lotuliukas.gif

---------

Alpinistas mano biggrin.gif

user posted image

Ko ten ir kaip užsikorė - nenutuokiu biggrin.gif

Atsakyti
Jetus, Ozi, kur ten uzsikaroblinai g.gif Tai kaip daba nulipt??? g.gif bigsmile.gif

Grikainiuk, Grikuti, Griki....Ar saule ar lietus ar vejo per daug, spindek kaip spindejai, svyteki ir auk...!!!
Su dvieju meteliu Gimtadieniu, Grozi 4u.gif Sveikina Tave Vetra ir & happybday.gif heart.gif birthday.gif

Prasom Grikuti meski wub.gif
user posted image
Papildyta:
Mano dietai baigesi...Nebut man kudai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 22 birželio 2015 - 05:50
user posted image

Grįžom po naktinių gastrolių,jungiamės prie sveikintojų būrio. 4u.gif Nepakartojams Grikis,jau tas baltas kailis wub.gif .Atsidrėbęs kaip turkų paša,ir pats žino,kad gražus.

Vėtra,o kas nutiko,dieta per sunki buvo?Gal pabandykit sistemą -60.Ten ne dieta,o mitybos būdas(amžinas).Man visai patiko,tik nesugebu suvaldyti vakarinių valgymų. blush2.gif Nuo šiandien pat grįšiu į doros kelią,pažadu lotuliukas.gif

Oi ,Rustės alpinistas 4u.gif Ėsti užsinorės,nulips kaip didelis.

Kai pagausiu momentą nufotografuosiu brolio katiną,va ten tai kamikadzė,ir dar stengiasi kam nors ant galvos nušokti doh.gif
Atsakyti
Griki su guliašiadieniu, dar ilgai ilgai džiugink mamką savo saulėta šypsena thumbup.gif

O kas dėl veislinių temos... aš turbūt viena iš pirmųjų čią į katinėlių namus atsikrausčiau iš meinų temos su savo kilmingaisiais. Patiko bendravimas apie katinus ir tuo pačiu apie ora (apie nieką) ir pasilikau. Po to atsikraustė Azu su braliukais, Aist iš kurilų, Vidam su Vėtra įsigijo po meinuką. Va tiek tų veislinių
Atsakyti
Taip,visiškai sutinku 4u.gif Labai patiko jūsų visų bendravimo stilius,toks neįpareigojantis. mirksiukas.gif Juk ne kilmės dokomentai svarbu,svarbu ,kag augintinis pats pačiausias wub.gif .O juk ir parodose rungiasi kiemkatukai,tik jie tada įvardijami kaip Europos trumpaplaukiai(ilgaplaukiai) arba naminės katės.
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2015 06 21, 23:21)
zodziu palaiminimo vistiek nebuvo 😀

Man irgi nepatinka tatu moterims ir merginoms smile.gif užtat ir nepagyriau, bet kad tokia mada užėjusi ir daug kas darosi, tai gal ir gražu. Svarbu patinka tam kas jas nešioja mirksiukas.gif

Molis tikras gražuolis wub.gif tokius šikarnus kailinukus turi smile.gif
Atsakyti