Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 22, 08:29)
Vėtra,o kas nutiko,dieta per sunki buvo?Gal pabandykit sistemą -60.Ten ne dieta,o mitybos būdas(amžinas).Man visai patiko,tik nesugebu suvaldyti vakarinių valgymų. blush2.gif Nuo šiandien pat grįšiu į doros kelią,pažadu lotuliukas.gif

Nesuvaldau saves blush2.gif Nuo darzoviu vien sudirgo skrandis, atrode i viska reaguoju jautriai. Nesijauciau gerai.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 22, 07:59)
Labai patiko jūsų visų bendravimo stilius,toks neįpareigojantis. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif čia tikrai nuoširdus bendravimas, be jokių įžeidinėjimų ir pamokslų. Visos priimamos tokios kokios yra. Čia sulauksi patarimų, paguodos ,palaikymo visais atvejais, nenusgreš nuo tavęs padarius klaidą, o duos petį ant kurio gali paverkti. Tokie ir turi būti tikri draugai. Vienu žodžių aš labai myliu visas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 06 22, 09:15)
drinks_cheers.gif čia tikrai nuoširdus bendravimas, be jokių įžeidinėjimų ir pamokslų. Visos priimamos tokios kokios yra. Čia sulauksi patarimų, paguodos ,palaikymo visais atvejais, nenusgreš nuo tavęs padarius klaidą, o duos petį ant kurio gali paverkti. Tokie ir turi būti tikri draugai. Vienu žodžių aš labai myliu visas wub.gif  wub.gif

Prisidedu wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Grikis dėkoja už sveikinimus ir linkėjimus 4u.gif ypač už palinkėjima dar augti biggrin.gif - ties šita vieta mamka nervingai kilstelėjo antakį unsure.gif
Vėtra - na nepavyksta su dieta ir nekankink savęs per prievarta. Viena konkreti dieta ne būtinai visiems tinka. Aš labai daržoves mėgstu, galėčiau graužti ir graužti - pagal horiskopa greičiau ožka turėčiau būti o ne jautis nos jautis irgi žoleėdis biggrin.gif O tu esi žavi motera tad pirmiausia mylėk save o dietos jau po to 4u.gif
Ruste - ar nereikėjo alpinisto nuo spintos nukelti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 22 birželio 2015 - 07:31
QUOTE(Vidam @ 2015 06 22, 07:07)
Molis tikras gražuolis wub.gif  tokius šikarnus kailinukus turi  smile.gif

Ka miške baisiausias žvėris?Tai gi Molis susivėlęs lotuliukas.gif Prabangūs kailinukai būtų tada,jei neišeitų į lauką,arba leistųsi šukuojamas.O dabar šukos į rankas,katinas trim kūliais lekia slėptis.Blūdija visur paupiais,prisivelia visokių šiaudgalių,o kai šlapias pareina doh.gif Bet kaip neleisti?Tiek džiaugsmo gyvuliukas turi.

Mes Grikiui nelinkim niekur augti,ypač į plotį.Gražu storas katinas,bet širdutei nesveika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 birželio 2015 - 07:43
Labas rytas, mielosios 4u.gif

Grikučiui ilgiausių katiniškų metųųų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Extriau, kas smagu dėl Nattos thumbup.gif ir dėl spa irgigi mirksiukas.gif

Lisitėja, sveika prisijungusi 4u.gif Molis gražuolis wub.gif taip ir norisi pagniaužyti ax.gif

Aist, o ko čia ant SB užsigavai? teisingai sako, su viena suknia tikrai šalta rolleyes.gif hihihi.gif

Azu, graži tatuiruotė mirksiukas.gif

Na, mano naujokėliai - Aurelijus ir Gomesas wub.gif spėsit kuris yra kuris? mirksiukas.gif

user posted image

Atnešti į Grindą, visai dar trupinukai, kokių 6 savaičių... baigia apsiprasti jau, tik Zylė jiem įkyri. Juočkis ją pamatęs griūna ant nugaros ir ima rėkti lotuliukas.gif

Vėtriukai 4u.gif dietoms, kaip ir kitiems dalykams, reikia pribręsti, tikriausiai g.gif Jei dar neturi pakankamai motyvacijos, žinoma, kad bet kokie aprobojimai yra trauma. Aš apie save žinau, kad žodis "reikia" man suprantamas ir įgyvendinamas kai pats išnyra natūraliai. Antraip, randu tūkstančius priežasčių, kodėl "nereikia" ax.gif
Pasieįkoki kitų mitybos būdų, jei jauti, kad nori keisti formas... arba pasiimk iš protasovo kai kuriuos dalykus - t.y. kuo mažiau baltų produktų - cukraus ir miltų, kad nepapultum į insulinines sūpynes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 22 birželio 2015 - 08:13
Grikuti su guliasiadieniu! Buk meilutis, buk sveikutis, pakasiukiu tau kas ryta!
Atsakyti
Lisitėja - drinks_cheers.gif sėdi mano dičkukulis ant dietos, stengiamės iš visu jėgu nesiplėsti į plotį ir valgo Grikis tikrai nedaug ir nuo stalo nekaulija kaip ne kaikuri raina zosiukė ir vistiek atrod kad kiekvienas paglostymas į kūna eina doh.gif na bet stengiamės mes smile.gif
Erendira - spėju: Aurelijus yra ryžiuks? smile.gif
Atsakyti
Ir aš spėju kad Gomesas juodukas, o Aurelijus - ryžukas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas ir man atrodo kad Aurelijus ryzas.
Vetra as irgi negaliu dietintis pabandyk mano varianta valgyk kas tris val po sauja na mazdaug belenko pirma diena sunku, o paskui as valgiau pagal laikrodi rezultatas per menesi pora ismieru. Ir valgau ka nori ir nespeji isalkt todel organizmas nekaupia riebalu.
Vidam as irgi nebuciau darius tatoo jei nebuciau turejus kadaise pries 16m naminio varianto ant menties kurs jau n metu vadinamas ne kitaip kaip "izdivalke" ir kiek metu turejo praeit kol ja istaisiau siaip galvojau kaciuka gaudanti kamuoliuka ir siulas kad dar randa uzdengtu kuris yra zemiau , bet nedaro kol randas ne jaunesnis kaup 2m o maniskiui vienam nei metu ner.
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 06 22, 09:30)
Vėtra - na nepavyksta su dieta ir nekankink savęs per prievarta. Viena konkreti dieta ne būtinai visiems tinka. Aš labai daržoves mėgstu, galėčiau graužti ir graužti - pagal horiskopa greičiau ožka turėčiau būti o ne jautis nos jautis irgi žoleėdis  biggrin.gif  O tu esi žavi motera tad pirmiausia mylėk save o dietos jau po to  4u.gif

Aciu Magnuciuk, man to labai reikejo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Azucena @ 2015 06 22, 10:51)
LVetra as irgi negaliu dietintis pabandyk mano varianta valgyk kas tris val po sauja na mazdaug belenko pirma diena sunku, o paskui as valgiau pagal laikrodi rezultatas per menesi pora ismieru. Ir valgau ka nori ir nespeji isalkt todel organizmas nekaupia riebalu.

Aciu Azu wub.gif Bandysiu, reikia kazko imtis, nes gal taip daug ant manes ir nesimato, bet kad reikia skubiai kazko imtis tai faktas. Tiesiog bandysiu atrasti savo. Apie mityba saujos principu, tikrai pamastysiu, dekui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Būtent.. reikia atrasti savo lieknėjimo būdą. Vieniems protasovas gerai (man irgi nesisekė su juo, širdis buvo pradėjusi tabaluotis, nors gal ir kiti dalykai tada dasidėjo), saujos principas idealus - išbandžiau tinka, svoris krenta. Kažkodėl užmečiau, pati nežinau kolei. Turbūt vėl grįšiu, nes mano problema persiėdimas, na ir aišku visokie miltiniai saldėsiai. Taigi užrišt lūpas, kad šiaudelis tilptų ir taip gyvent visą gyvenimą laugh.gif
Atsakyti