Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

Lisitėja, jamk balioną 4u.gif Tyliai širdyje tavęs pagailėjau ir atkišau petį
Atsakyti
Lisitėja - kiek aš esu pastebėjusi, nuo 2,5 - 3 metu katinu charakteris keičiasi. Ta prasme kad jiems norisi labiau su žmogum bendrauti, būna kad pasidaro meilesni, tarsi išsidūksta išsilaksto ir pradeda daugiau dėmesio mums skirti smile.gif Iš kitos pusės katės juk nenuspėjsmi gyvūnai gal todėl jos mus taip žavi 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

Magnuna, aga - as kaime biggrin.gif o Nikute atostogauja namie - ilsisi nuo manes ir vaiku lotuliukas.gif
Vakar buvau pas Janina - tai dabar galva skauda doh.gif

prajuokino isizeidusi Busy thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 24 birželio 2015 - 09:25
user posted image

Mūsų nauja augintinė katytė Ada.
Atsakyti
Aūū...ką veikiat katinėliai smile.gif
user posted image

Kokia mažutė Ada wub.gif
GZA jei čia nauja augintinė, tai kur senas augintinis. Aš gal ką praleidau bet kažkaip jūsų neatsimenu blush2.gif

Papildyta :
Ai jau perskaičiau katinėlių ligose, kad numirė jūsų siamukė verysad.gif labai gaila , bet taip jau nutinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 24 birželio 2015 - 10:49
Pargrįžęs iš naktinių gastrolių miega.O jau susišiaušęs doh.gif ,kas ten jį beiššukuos.

GZA,oi koks tigras pas jus 4u.gif Labai gražus vardukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 06 24, 10:45)
Aūū...ką veikiat katinėliai smile.gif

Nikita, vaikeli, ilsimės smile.gif Juk šventės ir yra tam kad ilsėtis nuo darbo dienų poilsio umn.gif
user posted image
Kur geras oras? Kur šiluma?
user posted image
Mažulytė Ada wub.gif
Atsakyti
Kruopuk, mas mane geras oras wink.gif pas mane siluma, ateik pasiimk wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ziauriu siandien Svencelej. Afigiet kiek zmoniu, o dar daug savamoksliu, kurie nezino taisykliu ir daro bardakeli. Laime, suzeistu nera, bet prisiziurejom vaizdu doh.gif atrodo gerai plaukia, nu bet saugiai aitvaro nesugeba pakelt ar nuleist

user posted image
Atsakyti
Ar yra čia dar esančių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 06 24, 17:58)
Ar yra čia dar esančių?  g.gif

As esu
Atsakyti
Va parodysiu lapes:

user posted image

user posted image

user posted image