Įkraunama...
Įkraunama...

Vroclavas, Lenkija

Šią vasarą su šeima automobiliu norėtume aplankyti Lenkijos miestą Vroclavą. Būtų malonu, jei pasidalintumėte įspūdžiais, kas esate šį miestą aplankę. Nakvynė patiktų tokia , kur būtų ir dušas, tualetas ir virtuvėlė, , nes esame keturiese, tai kavinėse maitintis brangoka, žymiau pigiau pasiruošti patiems. Ir nesinorėtų mokėti už automobilio parkavimą, nes yra viešbutėlių, kur svečiams už parkavimą mokėti nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomajo72: 09 birželio 2015 - 13:06
Tai šeimai nakvynės geriausia ne viešbučiuose, o butuose ieškotis.
Atsakyti
Gal niekas nekeliauja į Wroclavą, kad nesulaukiu jokių atsiliepimų, ką aplankė, kas buvo įdomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tomajo72 @ 2015 06 12, 18:47)
Gal niekas nekeliauja į Wroclavą, kad nesulaukiu jokių atsiliepimų, ką aplankė, kas buvo įdomu g.gif

Mes pernai buvom. Sakyčiau nieko ypatingo. Antrąkart tikrai nebenorėčiau. Pasivaikščiojom šiek tiek ir nutarėm važiuot tolyn. Apart, kaip aš sakau, spalvotų namelių nieko įdomaus nematėm. O štai pakeliui tokių spalvotų senamiesčių dar ne vieną ir ne du matėm. Žodžiu, mums nepasirodė vertas dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(tomajo72 @ 2015 06 12, 17:47)

Aš esu buvusi du kartus- kelias dienas ir pora savaičių, tik labai seniai, beveik prieš 20 metų. Įspūdis likęs geras, patiko.
Atsakyti
QUOTE(tomajo72 @ 2015 06 12, 18:47)

Mes prieš penkis metus važiuodami į Prahą, pravažiavom Vroclavą. Niekuo neypatingas, na gal senamiestis gražus (šiame Aidlukos fotoreportaže galite pažiūrėti), bet manau, kad daugiau pusdienio skirti neverta. Geriau nuo jo pasukti piečiau į pvz. Čekiją, ten netoli Adršpachai, kiti kalnai, galų gale ir Praha wub.gif netoli. Bet Jūsų teisė rinktis, tik dažniausiai keliautojai Vroclavą pravažiuoja, tai daug info nesitikėkite.
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2015 06 17, 15:42)
Mes prieš penkis metus važiuodami į Prahą, pravažiavom Vroclavą. Niekuo neypatingas, na gal senamiestis gražus (šiame Aidlukos fotoreportaže galite pažiūrėti), bet manau, kad daugiau pusdienio skirti neverta. Geriau nuo jo pasukti piečiau į pvz. Čekiją, ten netoli Adršpachai, kiti kalnai, galų gale ir Praha wub.gif netoli. Bet Jūsų teisė rinktis, tik dažniausiai keliautojai Vroclavą pravažiuoja, tai daug info nesitikėkite.

O mes jame stosime miegoti, važiuojant į Čekiją, nes man pasirodė, kad tai miestas, vertas apsidairymo. Kažkur stoti vistiek reikės, mes su nedideliais vaikais, į kempingą su palapine, nesinori visai vėlai nusibeldus dar palapinę statyt (išbandėm tai pernai kelionėje po Vokietiją-nelengva buvo). Tai va šįmet nusprendėm soti Vroclave, grįžus papasakosiu įspūdžius
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2015 06 17, 15:48)
O mes jame stosime miegoti, važiuojant į Čekiją, nes man pasirodė, kad tai miestas, vertas apsidairymo. Kažkur stoti vistiek reikės, mes su nedideliais vaikais, į kempingą su palapine, nesinori visai vėlai nusibeldus dar palapinę statyt (išbandėm tai pernai kelionėje po Vokietiją-nelengva buvo). Tai va šįmet nusprendėm soti Vroclave, grįžus papasakosiu įspūdžius

Sutinku, kad nakvynei labai patogi vieta - važiuojant iš Lietuvos pats tas atstumo požiūriu. Mes prieš 5 metus po Vroclavo apžiūros pakeliui į Adršpachus nakvojom šiek tiek piečiau - miestelyje Swidnica.
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2015 06 17, 15:48)

Moliūte, kada planuojat važiuoti? Labai lauksiu įspūdžių, nes mes tik liepos ar rugpjūčio mėnesį važiuosim, tai pradėjau galvoti gal kažkur kitur keliauti, kol dar nakvynės neužsakytos, jei ten nieko įdomaus nėra.
Atsakyti
QUOTE(tomajo72 @ 2015 06 18, 20:20)
Moliūte, kada planuojat  važiuoti? Labai  lauksiu įspūdžių, nes mes tik liepos ar rugpjūčio mėnesį važiuosim, tai pradėjau galvoti gal kažkur kitur keliauti, kol dar nakvynės neužsakytos, jei ten nieko įdomaus nėra.

Oi, negreit mes dar, rugpjūčio vidury ax.gif . Bet tik į Vroclavą tai kažin ar važiuočiau, ypač keliom dienom, manau, yra Lenkijoj gražesnių vietų kelių dienų viešnagei 4u.gif
Atsakyti
pernai vieną naktį nakvojom : https://www.booking....highlight_room=
man ir mano šeimynai patiko baisiai viskas biggrin.gif labai fainas hostelis - mes ten fainuolišką tykų švarų keturvietį su atskiru dušu ir wc turėjom. Yra ir virtuvė, bet kad aš savo daugiafunkcinį puodą buvau pasiėmus, tai kambary ir gaminau, o ir indų savų turėjau rolleyes.gif tai dėl virtuvės nežinau, o visa kita - puikiai: pasikartosiu, kad rami ir komfortiška nakvynė, nemokamas automobilio parkavimas, netoli centras smile.gif
o ir miestas man toks mielas biggrin.gif žavus senamiestis su daugybe mažų visur besislepiančių nykštukų. mūsų šeimai patiko įdomi skulptūra darbininkų, smengančių asfaltan ir kitoje gatvės pusėje išnyrančių - tik va foto įkelt nepavyko doh.gif ot nevykus doh.gif
sėkmės Vroclave mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melsvaižalia: 24 birželio 2015 - 23:31
QUOTE(Arturas15 @ 2015 06 17, 15:42)

Pažiūrėjau foto nuotraukas ir labai jau gražūs Vokietijos miesteliai Bastei ir Drezdenas pasirodė. Vietos fantastiškos norisi aplankyti. O Bastei tas laipiojimas kalnais vaikų labai neišvargins ?
Atsakyti