QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 21, 21:18)
o kur tokio dydžio lapus laikai?ir dar džiovintus?nesubyra?
Labai gražiai padedu ant popieriaus ir jis isdžiūva..labai skanu..na parenku didžiausius.iškepus, gražiai lapas nusilupa....
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 21, 22:08)
Šitu tai jau nebera

turiu garbanotu kopustu ,o tie irgi tinka? ir kur juos laikyt sudžiuvusius? juk subyres jie sudžiuve
Sudedu vieną ant kito.laikau dideliame maximos maiše padėjus virtuvėje ant spintelės..arba sode...tiesiog vieną ant kito.
Papildyta:
QUOTE(Juračiuks @ 2015 07 21, 22:12)
Batika sudomino receptas

, gal galima aiškiau . Lapai kopūstų tokio didumo šiemet, kad nuplėšiau ir vagas išklojau nuo piktžolių

, įdomu btų juos panaudoti tinkamiau
Juos paimu ir sode sudedu ant žurnalų lapų.jie gražiai išdžiūna.Tą storą dalį galima su peiliu paploninti nupjaunant.lapo apačioje..ir viskas.per mėnesį jie sudžiūna..padarau tarkius kaip bulviniams blynams.biškutį miltų ir i blėkutę ant kopūsto lapo plonai dedu tarkius.Viskas.pašaunu į orkaitę..