Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiemė moterį su dviem vaikais...

QUOTE(Ciccio @ 2015 06 19, 08:58)
Būna visokių santykių, sakyčiau net labai dažnai būna, kai dėl prastų santykių kaltas tik vienas žmogus. Aš galiu pasmerkti žmogų vien todėl, kad jis išsiskyręs ir vienas augina vaikus ir drįso susidėti su mano dukra. Ir tas žmogus šikna žemę gali raižyt, bet aš jo ir jo vaikų niekada nepamėgsiu. Geriausiu atveju ignoruosiu, blogausiu - kabinėsiuos. Ir netgi tokioje situacijoje atsiras "humanisčių", kurios teigs, kad tas žmogus dėl kažko kaltas? smile.gif Nice, tuo geriau man.

Tikra bestija ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2015 06 19, 09:07)
Kalta būtų dar jūsų dukra, kad leidžia jums įžeidinėti jai brangiausią žmogų ir jo vaikus, kaltas bus žentas, kad neapsaugo savo vaikų kabinėjimųsi, bet kalčiausia būtumėt jūs, nesugebanti susitaikyti su dukros pasirinkimu. Sąžiningai pasakius, neįsivaizduoju, kad  protingas žmogus taip galėtų nuodyti savo dukros gyvenimą

Ir kaip gi mano dukra galėtų man neleisti? Arba kažko neleisti mano "žentas"? Todėl ir sakau, kad tokiu atveju - geriausia nebendrauti visai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 19 birželio 2015 - 09:27
QUOTE(Molė @ 2015 06 19, 08:59)
Apie prakeikusią anytą g.gif , negalėčiau to palinkėti net didžiausiam priešui, bet...bet čia tik draugės situacijos atpasakojimas. Jei išgirstume tos blogosios anytos pasakojimą, gal tada aiškumas atsirastų.Gal ta pati marti jai pati prieš tai kažko palinkėjo. Bet tema juk ir ne apie tą prakeiktąją anytą g.gif

Jei mūsų sūnus būtų atvedęs draugę su dviem vaikais, sąžiningai sakau, nebūtume su vyru apsidžiaugę ir tikrai būtume sūnaus paklausę ar tai tikrai rimtas ir labai apgalvotas jo sprendimas. Bet , kad ir kaip nepatiktų, turėtume gerbti jo pasirinkimą. Nepatiktų tikrai ne dėl finansinių kažkokių paskaičiavimų, kad tektų jam auginti svetimus vaikus, bet suvokiant, kokią atsakomybė jam reiktų prisiimti, kiek pastangų reiktų, kad santykiai geri šeimoj būtų(ypač jei jau vaikai kokie paaugliukai)Kai kurios šaukia, kad anytos tai svetimmos bobos, bestijos, su kuriomis neprivaloma bendrauti, sutarti ir pan. Na, sakykit, o jei vyras , pasirinkęs moterį su vaikais, nesistengtų, kad santykiai geri ir draugiški būtų, ar tenkintų jus toks pasirinkimas? Juk jam tai tik svetimi vaikai g.gif

Kalbėjome regis ir apie ligonius? Tai vat ligoniai gali iš niekur nieko prakeikti. Bet ar marčios medikės, kad gydytų ligonius? Be to, be ligonio sutikimo ir negydysi juk smile.gif

Vyras veda moterį su jos vaikais, o juk vyro su jo mama kartu nevedi? Ta prasme esi pasiryžusi padėti jo tėvams, jų neignoruoti, bet pirmiausia jie yra suaugę žmonės ir jei jie (nors ir dvasiniai ligoniai) užpuola tave, keikia, mano, kad tu bloga partija, tqai kaip galima neatsiribot? Pataikaut visą gyvenimą, krepšiais vežt, pult padėt, glostyt?
Žinote, aš per gyvenimą ir tokių atvejų mačiau ir pasakysiu jums - nepadeda. Galiausiai vistiek tokia marti durniaus vietoje lieka ir vistiek blogiausia. O kuri gera, patinka, tai kad ir nepadeda, kad ir tinginė ar dar kokia, ant jos nesako nieko, daugų daugiausia galvą pakraipo, sako ai, jam gerai, mums irgi jinai gera.
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2015 06 19, 09:49)
Santykius kuria du žmonės, dažniausiai vieno kalto nebūna. Nebūna žmonės vien geri ar vien blogi. Kartais matydami ant kito šapelį, savo kupetos nematome g.gif

Santykių galima ir nespėti sukurti. Gali sužinoti, kad tarkime: biedna, nebaigusi aukštojo, su dviem vaikais ir glai iš karto užsipulti ir prakeikti.
Jei jūs gyvenime nežinote tokio atvejo, tai nereiškia, kad toks neegzistuoja. Būkite protinga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 06 19, 10:02)
drinks_cheers.gif tik pridursiu, kad būti abejingu ir atsiribojančiu daug mažiau pastangų reikia nei būti išmintingu ir nekonfliktišku įvairiose situacijose, todėl taip gyventi  matyt daug paprasčiau. Verčiau atsisako šeimos nei kažkiek pasistengia dėl gerų santykių. Aš dar įžvelgiu ir kitą dalyką, kuris susijęs su tikėjimu. Kol žmonėm buvo įprasta būti nuolankiu (nes taip moko bažnyčia), tol laikėsi didelės -kaip vadinu išplėstinės šeimos modelis, bet kai žmonės pastatė save aukščiau tikėjimo- nuolankumas tapo bereikšme ir nesuprantama yda o tokie žodžiai kaip tarnystė  -apskritai kaip koks žeminantis keiksmažodis. Bet aš neabejoju kad viskas sukasi ratu, ir žmonės perlipę per savo ego vėl grįš prie šeimos kaip pagrindinės vertybės, nes nepakeliama vienatvė, vidinės tuštumos ir vienišumo jausmas yra bausmė už negebėjimą laikytis išvien. Daugelis ims įrodinėti kad jiems tikrai tikrai nereikalingos nei anytos nei blogos mamos ar kiti giminės, kad jais labai lengva atsikratyti ignoruojant ir nebendraujant ir pasėkmės bus tik teigiamos ir t.t., bet visa tai tik dangstymas negebėjimo gyventi santarvėje.

Apie ką jūs čia? Nebūtų tuomet visokių Paskenduolių ar Katrių cool.gif Kas nuolankus buvo? Senoliai prieš savo vaikus, žentus, marčias? Nebent prieš labai turtingus biggrin.gif
Kur jūs gimėte? Ar tikrai Lietuvoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 06 19, 10:26)
Ir kaip gi mano dukra galėtų man neleisti? Arba kažko neleisti mano "žentas"? Todėl ir sakau, kad tokiu atveju - geriausia nebendrauti visai.

O jus kas labiau tenkintų, visiškas nebendravimas su dukros šeima ar pamynus visus savo išankstinius principus, bendravimas ?
Man nebendravimas su vaikų šeimom prilygtų katastrofai ar lėtai mirčiai. Kam tada ir gyventi, jei su pačiais brangiausiais žmonėmis nebendrauti?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2015 06 19, 10:07)
Kalta būtų dar jūsų dukra, kad leidžia jums įžeidinėti jai brangiausią žmogų ir jo vaikus, kaltas bus žentas, kad neapsaugo savo vaikų kabinėjimųsi, bet kalčiausia būtumėt jūs, nesugebanti susitaikyti su dukros pasirinkimu. Sąžiningai pasakius, neįsivaizduoju, kad  protingas žmogus taip galėtų nuodyti savo dukros gyvenimą

Yra ir kita reikalo pusė. Galima pasakyti, kad protingi svetimų vaikų neaugina, nes laiku susiranda laisvą antrą pusę ir moka ją išlaikyti prie savęs ir savų palikuonių susilaukti.
Žinoma, nekalbu apie skaudžius atvejus, kai žūsta, miršta, lieka našlės. Bet tada ir vyras galėtų būti iš tos pačios srities, su savo kraičiu.
Kodėl laisvas vyras ilgai nevedė, jei toks protinguolis ir laukė dovanėlės su svetimais vaikais? Be vaikų, jaunesnių moterų pats būdamas jaunesnis negebėjo rasti? g.gif
Atsakyti
[quote=Monteverte,2015 06 19, 10:55]
Kalbėjome regis ir apie ligonius? Tai vat ligoniai gali iš niekur nieko prakeikti. Bet ar marčios medikės, kad gydytų ligonius? Be to, be ligonio sutikimo ir negydysi juk smile.gif

Santykių galima ir nespėti sukurti. Gali sužinoti, kad tarkime: biedna, nebaigusi aukštojo, su dviem vaikais ir glai iš karto užsipulti ir prakeikti.
Jei jūs gyvenime nežinote tokio atvejo, tai nereiškia, kad toks neegzistuoja. Būkite protinga smile.gif
Papildyta:

Ant ligonio, nebesuprantančio savo veiksmų, ir pykt nereikia biggrin.gif

Pirmiausia, vyras, vesdamasis savo išrinktąją pas savo tėvus(sveikus, ne ligonius), turi būti garantuotas, kad jo išrinktoji bus normaliai priimta.
O jei tėvai ligoniai, tai turi informuoti savo išrinktąją ir paskui jai jau spręsti ar bėgti nuo jo ar pasilikti, nes kaip žinom, kai kurios ligos gali būti paveldimos, jei nepasireiškė šiandien, tai nereiškia ar pasireikš rytoj.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2015 06 19, 11:07)
Pirmiausia, vyras, vesdamasis savo išrinktąją pas savo tėvus(sveikus, ne ligonius), turi būti garantuotas, kad jo išrinktoji bus normaliai priimta.
O jei tėvai ligoniai, tai turi informuoti savo išrinktąją ir paskui jai jau spręsti ar bėgti nuo jo ar pasilikti, nes kaip žinom, kai kurios  ligos gali būti paveldimos, jei nepasireiškė šiandien, tai nereiškia ar pasireikš rytoj.

Ne visi tokie protingi, kad ligas įžvelgtų, ypač savo tėvų ir ne visos ligos pripažintos. Tokio tipo ligoniai lbaia gerai maskuojasi prieš vyresnybę: paklūsta darbdaviui, tik išėję, kai jis negirdi jį keikia, gražiai elgiasi prie medikų, kyšius dar neša, o būtent išsilieja ant tų, kurie jiems atrodo silpnesi, marti pvz. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 19 birželio 2015 - 10:13
QUOTE(Molė @ 2015 06 19, 09:56)
O jus kas labiau tenkintų, visiškas nebendravimas su dukros šeima ar pamynus visus savo išankstinius  principus, bendravimas  ?
Man nebendravimas su vaikų šeimom prilygtų katastrofai ar lėtai mirčiai. Kam tada ir gyventi, jei su pačiais brangiausiais žmonėmis nebendrauti?

keista, kad tau dar kyla klausimas, ar jausiuos nelaiminga nebendraudama su savo dukromis? Ne, nesijausiu. Su dukromis, beje, kaip ir rašiau, jei jos pasirinks svetimus benkarčiukus ryšių nutraukt neplanuoju, planuoju tik nebendraut su benkarčiukais ir jų tėvais. Bet, net ir visiškai nutrūkus ryšiams, tuštumos nejausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 19 birželio 2015 - 10:23
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 19, 10:59)
Yra ir kita reikalo pusė. Galima pasakyti, kad protingi svetimų vaikų neaugina, nes laiku susiranda laisvą antrą pusę ir moka ją išlaikyti prie savęs ir savų palikuonių susilaukti.
Žinoma, nekalbu apie skaudžius atvejus, kai žūsta, miršta, lieka našlės. Bet tada ir vyras galėtų būti iš tos pačios srities, su savo kraičiu.
Kodėl laisvas vyras ilgai nevedė, jei toks protinguolis ir laukė dovanėlės su svetimais vaikais? Be vaikų, jaunesnių moterų pats būdamas jaunesnis negebėjo rasti?  g.gif

biggrin.gif Sposininke jus smile.gif
Trauka, bendryste, isimylejimas - jei jie atsirastu pagal taisykles ir aiskius jusu ar siaip kieno sudeliotus kriterijus-tai aisku, butu puiku, bet sitaip antra puse turbut galima susirast tik kokioj pazinciu svetainej, kai susidelioji filtrus-kad tokio tokio ir tokio ieskai, o kitu nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 19, 09:55)

Apie ką jūs čia? Nebūtų tuomet visokių Paskenduolių ar Katrių cool.gif Kas nuolankus buvo? Senoliai prieš savo vaikus, žentus, marčias? Nebent prieš labai turtingus biggrin.gif
Kur jūs gimėte? Ar tikrai Lietuvoje? smile.gif

Prie ko čia Paskenduolė ir Katrė? Prasikrapštykit akis kiek dabar Pakaruoklių doh.gif O subines ir dabar savo bosams ir šefams žmonės bučiuoja dar labiau nei anksčiau...apskritai klausimus tokius užduodat, kad nėra ką atsakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 06 19, 11:22)
keista, kad tau dar kyla klausimas, ar jausiuos nelaiminga nebendraudama su savo dukromis? Ne, nesijausiu. Su dukromis, beje, kaip ir rašiau, jei jos pasirinks svetimus benkarčiukus ryšių nutraukt neplanuoju, planuoju tik nebendraut su benkarčiukais ir jų tėvais. Bet, net ir visiškai nutrūkus ryšiams, tuštumos nejausiu.

Ot gerai tau, viska zinai - kaip butu, ir kaip jausies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 06 19, 11:25)
biggrin.gif  Sposininke jus smile.gif
Trauka, bendryste, isimylejimas - jei jie atsirastu pagal taisykles ir aiskius jusu ar siaip kieno sudeliotus kriterijus-tai aisku, butu  puiku, bet sitaip antra puse turbut galima susirast tik kokioj pazinciu svetainej, kai susidelioji filtrus-kad tokio tokio ir tokio ieskai, o kitu nereikia.

Tai protingi taip ir padaro, nes akla, kvailoka meilė, kai nieko neįvertini man su dideliu protu ir nesiacocijuojasi. Tai mano nuomonė, sorriukas smile.gif
Atsakyti