Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiemė moterį su dviem vaikais...

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 06 18, 22:46)
antra mama? Labai jau stipriai pasakyta. Galime stengtis, kai yra del ko. Kai situacija beviltiska, kam AUKOTI savo laika ir energija? Palinketu jums persileistu ir tada stengtumetes ir prakaituotumete del geru santykiu, taip?

Is kur toks noras pritemti kito zmogaus situacija prie kito asmens. Galimai siai oponentei tokiu palinkejimu nebutu atsiusta, vien todel kad ju poziuris i aplinka, vertybes labai skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 18, 21:37)
Jei nuoširdžiai nori atsiprašyti, tai žinoma, kad reikia taikytis, atleisti, juk visgi šeima, giminė, artimieji ar pan., šito galgi niekas neginčys?

Manau, kad niekas ir negincys. 4u.gif Gi diskusija prasidejo nuo istoriju, kai anytos toliau ede gyvenima jau nescioms ju marcioms. Buna baisiau? Man tai ne. Kazi ar cia tokiais atvejais santykius pagerinsi, jei pasiulysi anytai suvalgyti banana.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2015 06 18, 21:50)
Is kur toks noras pritemti kito zmogaus situacija prie kito asmens. Galimai siai oponentei tokiu palinkejimu nebutu atsiusta, vien todel kad ju poziuris i aplinka, vertybes labai skiriasi  mirksiukas.gif

Diskutuoti pradejome nuo konkrecios situasijos. Tai as apie apie ja ir kalbu. Negalima? smile.gif

Nu taip, nuo zmogaus vertybiu priklauso visu aplinkiniu elgesys. As labai sazinininga. Sakote, manes neapvogs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amélie de Montmartre: 18 birželio 2015 - 21:56
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 06 18, 22:55)

Diskutuoti pradejome nuo konkrecios situasijos. Tai as apie apie ja ir kalbu. Negalima? smile.gif

Manau kad ne, nes zmogus savo pasvarstymus nesieja su butent jums aktulia diskusijos momentu.
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 06 18, 22:49)
O gal galite visoms diskutavusioms likimus isburti (ir ju vaikams, prasyciau)? smile.gif

O kam? O tai ka parasiau nera niekam paslaptis. TArkim zmogus kuris ramiai vadina anyta bestija, esu istikinus lygiai taip apt ramiai be sazines grauzaties tokiu pat epitetu appdovanos ir savo marcia, jei ji neitiks, tikrai nenutyles ir visai nesvarbu kalta marti ar ne, svarbu to zmogaus vertinimas ir taskas mirksiukas.gif . Tai yra desningas, prognozuojamas elgesys.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 06 18, 21:57)
Manau kad ne, nes zmogus savo pasvarstymus nesieja su butent jums aktulia diskusijos momentu.

Tai vat ir uzdaviau klausima, kad zmogus susietu savo pasvarstymus su konkrecia situacija, nuo kurios prasidejo diskusija. Visi tie teoriniai pasvarstymai apie geru santykiu kurima, atleidima ir bla bla, labai grazus ir dvasingi, gaila, kad toli grazu ne visose situacijose pritaikomi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amélie de Montmartre: 18 birželio 2015 - 22:02
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 06 18, 23:01)
Tai vat ir uzdaviau klausima, kad zmogus susietu savo pasvarstymus su konkrecia situacija, nuo kurios prasidejo diskusija. Visi tie teoriniai pasvarstymai apie geru santykiu kurima, atleidima ir bla bla, labai grazus ir dvasinga, gaila, kad toli grazu ne visose situacijose pritaikomi.

Ir vel bandote pritemti prie jums norimo momento. Panasu klausimeli man uzdavinejote, dabar siai motriskei. manote kad visi istroske vendetos... O siaio Bekase, Vilnera ir t.t. parase kas yra seima, oponentas papilde, atsake i tai kas jai yra anyta. Kodel tokiu klausimeliu neuzduodate joms?

O siaip jei ka, si tema ne apie anytas, o apie vyra ir moteri su jos vaikuciais is kitos santuokos.

Sutinku cia jums teorija, ir bla bla lba, kitiems tai elementarus praktiniai kascieniniai dalykai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 birželio 2015 - 22:06
QUOTE(Moonte @ 2015 06 18, 22:00)
MO kam? O tai ka parasiau nera niekam paslaptis. TArkim zmogus kuris ramiai vadina anyta bestija, esu istikinus lygiai taip apt ramiai be sazines grauzaties tokiu pat epitetu appdovanos ir savo marcia, jei ji neitiks, tikrai nenutyles ir visai nesvarbu kalta marti ar ne, svarbu to zmogaus vertinimas ir taskas  mirksiukas.gif . Tai yra desningas, prognozuojamas elgesys.

Tai kad, ne tik nare gavo ateities prognoze, bet ir jos vaikai. Kam taip apsiriboti? Nekyla noras ir proanukiams isburti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 06 18, 23:07)
Tai kad, ne tik nare gavo ateities prognoze, bet ir jos vaikai. Kam taip apsiriboti? Nekyla noras ir proanukiams isburti?  biggrin.gif

Na matot jei jus negebat izvelgti desningumo, neigaite kad zmones perima savo seimos bendravimo su aplinkiniais modeli, vertybes ir t.t. Ne mano problemos.

As pvz isitikinusi, kad mano seimos narys pakliuves i ju seimas, kaip ir ju seimos nariai i mano, jausis blogai. Bus nesusikalbejimas ir jei niekas nekeis savo poziurio, vertinimo lauks skyrybos. Ir tame nebus kalti nei anytos nei marcios, tiesiog seima sukure skirtingi zmones, is skirtingu seimos modeliu. O skyrybos ivyks nes niekas nenores nusileisti, savaime surpantama apkaltinti tuo bus visi aplinkui, tik ne jie patys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 birželio 2015 - 22:18
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 06 18, 16:46)
Man priimtinesnė taip vadinama išplėstinės  šeimos samprata, kurioje yra ir sesės, broliai ir tėvai, uošviai, nes ji visada tokia ir egzistavo Lietuvoje nuo senų senovės.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
seima - vis tiek, seima. extended family yra super dalykas (jei santykiai ne bjaurus.)
nors ir negyveni, visi rupim vienas kitam, o ne kaip vakarieciu tipo: susiskambini per velykas, kaledas...tipo, naujas bedravimo modelis .... cool.gif suprask.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 06 18, 23:00)
O kam? O tai ka parasiau nera niekam paslaptis. TArkim zmogus kuris ramiai vadina anyta bestija, esu istikinus lygiai taip apt ramiai be sazines grauzaties tokiu pat epitetu appdovanos ir savo marcia, jei ji neitiks, tikrai nenutyles ir visai nesvarbu kalta marti ar ne, svarbu to zmogaus vertinimas ir taskas  mirksiukas.gif . Tai yra desningas, prognozuojamas elgesys.

o kodel marti turi itikti anytai? Kas ana do dievo palaima, kad kiti turi jai itikti.

o siaip tai jo - kaip sauksi taip ir atsilieps. Nesu as pamazgu duobe, kad privaleciau sugerti kitu bloga energija. O kita suaugusi zmogu laikau protaujancia asmenybe, todel ir galincia suvokti, kaip jo/jos elgesys itakoja aplinkinius zmones, bei santykius su jais. Ir visai nesvarbu tai marti ar anyta.
Aisku jeigu noresiu bendrauti su anukais, tai prie marcios teks taikytis daugiau, negu prie kitu zmoniu (ypac kol jie mazesni).
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 06 18, 22:13)
Na matot jei jus negebat izvelgti desningumo, neigaite kad zmones perima savo seimos bendravimo su aplinkiniais modeli, vertybes ir t.t. Ne mano problemos.

As pvz isitikinusi, kad mano seimos narys pakliuves i ju seimas, kaip ir ju seimos nariai i mano, jausis blogai. Bus nesusikalbejimas ir jei niekas nekeis savo poziurio, vertinimo lauks skyrybos. Ir tame nebus kalti nei anytos nei marcios, tiesiog seima sukure skirtingi zmones, is skirtingu seimos modeliu. O skyrybos ivyks nes niekas nenores nusileisti, savaime surpantama apkaltinti tuo bus visi aplinkui, tik ne jie patys.

Taigi kalbejom pries pora puslapiu kokia itaka daro tevai. Gali vaikai kartoti ju elgesi, o gali ir elgtis visiskai priesingai, jei matys, kad tevu elgesys yra zalingas, netinkamas ir ect. Taigi gali buti visaip, o jusu prognozes, deja, yra tik fantazijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amélie de Montmartre: 18 birželio 2015 - 22:28
QUOTE(Moonte @ 2015 06 18, 22:46)
O kam ta zmona reikia vezti ir dar i viesbuti talpinti? Lai visam savo isdidume laukia vyro savo karaslikoje rezidencijoje, kol ansai bendraus su neva bestija savo motina, namuose kuriuose jis uzaugo. siaip pasidare idomu, kuri musu savo motina nesvarbu kokia ji bebutu vadintu bestija ir pakestu kai kiti ja taip vadina... Ir kas per vyras yra, jei laikytu norma, kai zmona taip vadina jo motina.

O kaip vadinti žmogų, kuris prakeikia kūdikį įsčiose?
Kam žmoną vežti? Na jei noris su žmona nakvoti, savaitgalį pasimatyti, o ne išsiskirti visam savaitgaliui.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2015 06 18, 23:22)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
seima - vis tiek, seima. extended family yra super dalykas (jei santykiai ne bjaurus.)
nors ir negyveni, visi rupim vienas kitam, o ne kaip vakarieciu tipo: susiskambini per velykas, kaledas...tipo, naujas bedravimo modelis .... cool.gif suprask.

VA tame ir probema, kad abejingumas artimui jau braunasi ir i seimas, giminiu tarpa. Mano galva tai veda link savasties, savo saknu praradima. Ar tokiam zmogui seima, gimine yra vertybe, abejoju. Galimai tai vienas is faktoriu itakojanciu jog neistikimybe tampa norma, nes zmonems is mazumes nesuformuotas seimos poreikis.

QUOTE(Bekasė @ 2015 06 18, 23:22)
o kodel marti turi itikti anytai? Kas ana do dievo palaima, kad kiti turi jai itikti.

o siaip tai jo - kaip sauksi taip ir atsilieps.  Nesu as pamazgu duobe, kad privaleciau sugerti kitu bloga energija. O kita suaugusi zmogu laikau protaujancia asmenybe, todel ir galincia suvokti, kaip jo/jos elgesys itakoja aplinkinius zmones, bei santykius su jais. Ir visai nesvarbu tai marti ar anyta.
Aisku jeigu noresiu bendrauti su anukais, tai prie marcios teks taikytis daugiau, negu prie kitu zmoniu (ypac kol jie mazesni).

O kur yra parasyta, kad marti turi itikti?

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 06 18, 23:27)
Taigi kalbejom pries pora puslapiu kokia itaka daro tevai. Gali vaikai kartoti ju elgesi, o gali ir elgtis visiskai priesingai, jei matys, kad tevu elgesys yra zalingas, netinkamas ir ect. Taigi gali buti visaip, o jusu prognozes, deja, yra tik fantazijos.

Jusu ziniai visos prognozes turi paklaidas, todel jos yra vadinamos prognozemis, bet ne fantazijomis.

QUOTE(Monteverte @ 2015 06 18, 23:27)
O kaip vadinti žmogų, kuris prakeikia kūdikį įsčiose?
Kam žmoną vežti? Na jei noris su žmona nakvoti, savaitgalį pasimatyti, o ne išsiskirti visam savaitgaliui.

O kaip vadinasi zmogus kuris nusirita iki smerkiamo zmogaus lygmens?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 birželio 2015 - 22:36