Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Marmaledas @ 2015 06 16, 14:45)
akos mato jūsų baobabus, lėkštes paserviruotas raudonskruosčiais-

Atsiprašau,ale pas mūsų dar jokio pomidoro nesurijus .Geriausiu atveju ant Joninių kokį nedanokusį sugraušiu...
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 06 16, 14:45)
Ponia , jei aplink visi durniai , reiskia jus psichiatrineje ligonineje .

Nesakau,kad visi.Ale yra yra,nors vežimu vežk...
Kodėl būtent psichuškė?Dar gali būt ir seimas,pvz... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 06 16, 05:05)
Kada Toro sėtas? 

Visi mano pomidorai sėti kovo 1d.

QUOTE(girene @ 2015 06 16, 06:56)
bet jusu tigerella matau nelinkusi suktis.lapai.gal ko papildomai jam reik.nes va ziuriu jau trejom sukasi

Sukasi ir pas mane lapai irnesakyk.gif Matyt nuotraukoje už pomidoriukų nugarų susisukę, bet aš neįmu per daug galvon. Matyt čia veislės ypatumas smile.gif

QUOTE(Ex @ 2015 06 16, 08:00)
Baltagėlė, tavo pomidorai liuks, labai gražūs, gražiai užauginti. Gražiausia man foto - derlius lėkštėje biggrin.gif

Malonu išgirsti iš jūsų pagyrimą smile.gif Pirmi metai daigus pati auginau, popinau kaip galėjau, nešiojau ,persodinėjau tris kartus, dangsčiau. Kaimynai tik pečiais gūžčiojo, ko aš taip cackinuosi su jais. O dabar negali patikėt, kai kas 3-5 dienas išdidžiai nešuos raudonskruosčius delnuose. didis.gif

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 06 15, 06:01)
Zinot kam Bbulgarijoj

Ačiū , beveik gerai user posted image, tik b - nebereikia.
Atsakyti
jo jo, joninėm, atseit, o paskui- tik še iš pasalų foto su apgraužtais raudonaisiais, ir tu seiliokis vėl iki oninių
vat vijolietos derlius man kasmet įtarimus kelia- sėja ne iš rudens, o valgo anksčiausiai- nu burtažodžius gal kokius naudoja, ne kitaip.

nugis iš patirties- laukinius geriau vienu stiebu ar keliais leist augt?kažkaip labai šakotis nori, ir tos šakos storos storos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 16 birželio 2015 - 14:41
QUOTE(RZK @ 2015 06 16, 14:02)
Ačiū , beveik  gerai user posted image, tik b - nebereikia.

Cia as mikciot pradejau , tikas isimete nuo jusu visu verysad.gif
Marmaledas , egles keturiais leisk , geriausiai tinka , beto jas galima augint kaip sliauziancias .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 16 birželio 2015 - 15:04
QUOTE(baltagėlė @ 2015 06 16, 14:56)

Pirmi metai daigus pati auginau, popinau kaip galėjau.. didis.gif

Oho, tik pirmi metai?? blink.gif tikrai nuostabu thumbup.gif labai viskas pasisekę user posted image
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 06 16, 15:03)
jas galima augint kaip sliauziancias .

vuo kap įdomiai, reisk bandyt tadu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 06 16, 16:03)
Cia as mikciot pradejau , tikas isimete nuo jusu visu verysad.gif

lotuliukas.gif
ai, nieko tokio, gali mikčioti, suprasim ką nori pasakyt, jei ir visos raidės bus vienodos, svarbu tau su viduriais viskas būtų tvarkoj wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2015 06 16, 14:56)
Visi mano pomidorai sėti kovo 1d.

O ar pas jus jau noksta visi pomidorai, ar tik Betaliux ir Toro ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 16, 12:01)
O aš jau galvojau,kad kažką sumaišius būsiu su etiketėm...Pas mane irgi liliputas Jablokas šiemet ,apsimeta determinantiniu  g.gif O gruša izumrudnaja pas tavi aukšta?Pas man ir šitas liliputas .

Nu,čia daba kas per linkėjimai tokie user posted image...A mum dar maža,tai šalnų,tai sausrų šitose pieskose user posted image.

neatkreipiau dėmesio -ryt apžiūrėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 06 16, 19:37)

o kaip tavo dryžiks auga? pas mane baisiai gražus, ir kekė jau yra, tik kažkaip lapu baigiasi g.gif ir ne jis vienas toks- įdomybės šiemet kažkokios darosi. Tiesa, tas robesonas tai kolkas kaip žemaūgis pas mane, gražus be galo, bet žemas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 06 16, 20:43)
o kaip tavo dryžiks auga? pas mane baisiai gražus, ir kekė jau yra, tik kažkaip lapu baigiasi  g.gif  ir ne jis vienas toks- įdomybės šiemet kažkokios darosi. Tiesa, tas robesonas tai kolkas kaip žemaūgis pas mane, gražus be galo, bet žemas g.gif

auga,tik tiek ,kad nebeįdomus jis man cool.gif -auginu ,vien dėl vaisių kiekio ax.gif labai laukiu ukrainečių,ale kai pas mane viskas pavėluotai...
Atsakyti