Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Dumsė @ 2015 06 16, 05:05)
Sveika prisijungus, nusipirkau Boloto sėklų kitiems metams, prašysiu apie jį daugiau papasakot 4u.gif

QUOTE(zikas1970 @ 2015 06 16, 06:48)
Auginau pernai man patiko

Labutis 4u.gif
Kadangi pas mane šiltnamy dėl kiekvienos vietos vyksta didžiulis konkursas, tai pagal atsiliepimus rusiškuose forumuose nugalėjo Boloto, man pasirodė, kad jis bus artimiausias mano skoniui mirksiukas.gif . Ir jau dabar matosi, kad labai nori būti pastebėtas, nes pastoviai leidžia vis naujas pažastis, labai daug žiedų turi, bet ūgiu nesiseka jam lyderiauti.
Žiedų kol kas maniškiai beveik nemėto, nors karščių jau buvo, išskyrus vieną, kurio veislės pavadinimas 100% F1 biggrin.gif
user posted image
Va šitas viršutinėse kekėse vos po kelis žiedus beturi, nors auga šiauriniame šiltnamio kampe...
Atsakyti
Fantastika kokie grazus pomidorai pas visas wub.gif

QUOTE(zikas1970 @ 2015 06 13, 22:44)
Yra ir tokiu, kur ziedas nekrenta, bet pats ziedlapis nukrenta, o pomidoras neauga. Pernai panasiai buvo, bet pomidoru uzteko

O sitokiu atveju ar galima kazka padaryt. Pas mane viskas atviram balkone. Tie visi balkoniniai maziukai tai be problemu mezga ir auga o va turiu 4 didesnio ugio kibiruose tai ziedai perzydi tas geltonas ziedukas is vidaus iskrenta ir niekas toliau neauga. Ir jau taip antros kekes daro. Ana savaite patresiau ir laistau as juos normaliai. Kame cia ta nesamone.
Nors kitam balkone tos pacios rusies uzssistovejes mazam vazonelyje aisku trigubai mazesnis, bet mezga pomidoriukus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 06 16, 07:22)
Jezusss marija! Kokios dar salnos! Nieko neapklojau, tik kazkodel sumasciau ciliams ir baklazanams tuneliukus uzdengt, o tai jau kiuris laikas nebedangsciau- miegojo po atviru dangum. eisiu ziuret tuoj- mazu kur kas nors ir uzsilenke unsure.gif

nebus pas jum, pernai buvo, symet pas mus persikrauste, kitamet sals Alytuj laugh.gif

QUOTE(Montera @ 2015 06 16, 09:24)
Fantastika kokie grazus pomidorai pas visas wub.gif
O sitokiu atveju ar galima kazka padaryt. Pas mane viskas atviram balkone. Tie visi balkoniniai maziukai tai be problemu mezga ir auga o va turiu 4 didesnio ugio kibiruose tai ziedai perzydi tas geltonas ziedukas is vidaus iskrenta ir niekas toliau neauga. Ir jau taip antros kekes daro. Ana savaite patresiau ir laistau as juos normaliai. Kame cia ta nesamone.
Nors kitam balkone tos pacios rusies uzssistovejes mazam vazonelyje aisku trigubai mazesnis, bet mezga pomidoriukus. doh.gif

kad as zinociau, mano taip ir nebeuzaugo tie pomidoriukai
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 06 16, 09:20)
izumrudno visi 4 augalai ir pas mane šiemet durniuoja,vien žiediniai ūgliai-pernai buvo apie 1,50m,šiemet vargu ar pasieks unsure.gif

O aš jau galvojau,kad kažką sumaišius būsiu su etiketėm...Pas mane irgi liliputas Jablokas šiemet ,apsimeta determinantiniu g.gif O gruša izumrudnaja pas tavi aukšta?Pas man ir šitas liliputas .
QUOTE(zikas1970 @ 2015 06 16, 10:37)
kitamet sals Alytuj laugh.gif

Nu,čia daba kas per linkėjimai tokie user posted image...A mum dar maža,tai šalnų,tai sausrų šitose pieskose user posted image.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 16, 11:01)
O aš jau galvojau,kad kažką sumaišius būsiu su etiketėm...Pas mane irgi liliputas Jablokas šiemet ,apsimeta determinantiniu  g.gif O gruša izumrudnaja pas tavi aukšta?Pas man ir šitas liliputas .

Nu,čia daba kas per linkėjimai tokie user posted image...A mum dar maža,tai šalnų,tai sausrų šitose pieskose user posted image.

Bus va taip jums
https://www.youtube....h?v=_5BGRCryrOU
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 16, 11:01)

nu žmogui negaila, dalinasi- ko čia putotis iš pat ryto? cool.gif
o jei rimtai- tai prieš pora naktų pas mus kažkur praėjo banguotai šalna- pas žmones bulbos nušalo, bet sakė taip įdomiai- vingiuotai, kaip upelis nutekėjęs būtų. o nei dzūkija nei ką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 06 16, 12:44)
nu žmogui negaila, dalinasi- ko čia putotis iš pat ryto?  cool.gif

Dar tu čia man paburbuliuok user posted image.Man lietaus reik,ne šalnų.
Atsakyti
Skelbimas
Skubiai reikia:
Lietaus dzūkijai,
labai daug lietaus dzūkijai!!!

Saulės ir šilumos zanavykams!!!

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 06 16, 13:04)
Skelbimas
Skubiai reikia:
Lietaus dzūkijai,
labai daug lietaus dzūkijai!!!

Saulės ir šilumos zanavykams!!!

biggrin.gif

Nea schmoll.gif
Apvaizda , dieve , jezau kristau , perkune , alache ir visi kuriu cia nepaminejau suteikit sansa uzaugint pomidorus ir kita darza gausiai , skaniai ir visa tai jums ant garbes .
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 06 16, 14:04)
labai daug lietaus dzūkijai!!![/color]

Ne,nu tu baigsi vieną kartą nusišnekėt user posted image.Nereikia man daug lietaus,man normaliai reikia,o ne kad ,kas neiškepė,paskui supūtų .Ir ligos šiltnamius užpultų.
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 06 16, 14:25)
Apvaizda , dieve , jezau kristau , perkune , alache ir visi kuriu cia nepaminejau suteikit sansa uzaugint pomidorus ir kita darza gausiai , skaniai ir visa tai jums ant garbes .

user posted image...Viena už kitą durnesnės susirinkę user posted image...
Atsakyti
smegenukai pašalo, nepyk, akos mato jūsų baobabus, lėkštes paserviruotas raudonskruosčiais- nu alkianas pavydas prabunda, o ypač nevalgius tas progresuoja ax.gif

Atsakyti

user posted image...Viena už kitą durnesnės susirinkę user posted image...
[/quote]
Ponia , jei aplink visi durniai , reiskia jus psichiatrineje ligonineje .
Atsakyti