Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2015 06 19, 09:09)
g.gif Tikrai keistenybės...Bet , jeigu gavo visko per daug , galėjo nudegti dalinai šaknys , gal dėl to nesivysto.O tie , kur gražūs , bet mažai žydi , gali būti , kad trūksta kalio ir fosforo...gal reiktų patręšti kokiomis kompleksinėmis trąšomis , šiuo atveju skystomis , kad greičiau suveiktų...

Ačiū už patarimus 4u.gif

QUOTE(NERA @ 2015 06 19, 10:59)
Pas mane irgi jų nedaug, bet kol kas nematau tame problemos ax.gif

O man problema unsure.gif Pernai buvau pirmametė ir dabar prisiminus vis pagalvodavau,kad pas mane nieko gero lyginant su čia įkeltom foto,bet šiemet kažkas nenormalaus verysad.gif

QUOTE(Gricė @ 2015 06 21, 17:25)

pagrindinė prevencinė prieš marą priemonė - šiltnamio vėdinimas,
tą dieną, kai genim pomidorus - jokiu būdu nelaistom,
genėti reikia saulėtą, sausą dieną.

Tai tiek spėjau apie pomidorus užsirašyti. Kažko ypatingai naujo gal ir nėra, bet gal pravers pradedančioms augintojoms.

Kas čia su manim pasidarė unsure.gif Pasirodo dar ir marą į svečius kviečiuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 06 22, 00:03)
KARINA wink.gif  uzkabino, kad su snapuku turi but  biggrin.gif

Spenys čia,ne snapukas...
Atsakyti
zikai, as vakar irgi pieno jodo misinyje ismaudziau. tai siltnamyje keistas pieniskas kvapas smile.gif diena lietinga siandien buvo, tai niekaip nenorejo nudziut, tai kitus tiesiog nupurciau
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 06 22, 00:15)
Spenys čia,ne snapukas...

kiekvienas pagal savo sugedimo laipsni mato lotuliukas.gif spenys g.gif gal koks superbananas i speni panasiau but. nu cia blogiausiu atveju papukas lotuliukas.gif bet gi parasyta "s nosikom ".
bet kad ankstyvesnis tai matosi, pralenke dydziu vaisiu jau ir toro ir ola polkas su podsnieznikais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 06 22, 00:21)
  gal koks superbananas i speni panasiau but. nu cia  blogiausiu atveju papukas  lotuliukas.gif bet gi parasyta "s nosikom ".

Ne apie karves čia aš.Ne papukas,o visas papas.Mano papai be jokių ,,nosikų '' schmoll.gif
Atsakyti
nu taigi as ne apie tamstos papus , o apie pomidora lotuliukas.gif bet spenyyyyyys tai tik pas karve turetu but mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 06 22, 00:39)
nu taigi as ne apie tamstos papus , o apie pomidora  lotuliukas.gif bet spenyyyyyys tai tik pas karve turetu but  mirksiukas.gif

Nu,nesikabinėk prie žodžių galūnių ax.gif -ys,-elis,-ukas .Ui,baisus skirtumas .Irgi ,mat,dar viena pedagogė...
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2015 06 21, 18:25)
ant augalo turi būti ne mažiau 15 lapų,

Specialiai nuėjau ir paskaičiavau. Ant pirmo buvo trylika. Ant antro keturiolika. Čia kur vienu stiebu auga. Nu kur dviem, tai daugiau kaip 15 thumbup.gif
Galvojau jaudintis, ale prisimniau, kad mano pomidorai neapsišvietę, teliko nežiūri ir SM neskaito, tai gal nesureguos labai jautriai, kad tų lapų pas juos mažiau nei turi būti pas padorų pomidorą irnesakyk.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2015 06 21, 18:57)
Kad ne tik zydi,bet ir bumbulu yra .   4u.gif

Yra, kokie gi pomidorai, jei ant joninių dar be konkolų ax.gif Bet ir tie kol kas tik gražūs. O aš jau laukiu nesulaukiu, kada bus valgomi ax.gif

QUOTE(Lusasita @ 2015 06 22, 00:21)
zikai, as vakar irgi  pieno jodo misinyje ismaudziau. tai  siltnamyje keistas pieniskas kvapas  smile.gif

O aš pratingėjau eiti asiūklių paskinti. Gal ir vertėjo prieš tuos lietingesnius orus nupurkšti, ale dabar jau teks laukti po joninių, žada porą saulėtų dienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 22 birželio 2015 - 08:59
o pas mane, kaip tik , ankstesniais metais, pirmos pomidoru kekes budavo grazesnes, antros, trecios nelabai, o po to kazkaip vel pagrazedavo biggrin.gif Symet, ne kaip visada, pirmos kekes nieko gudro, antros irgi nelabai, ir toliau kas ten zino. Ypac samocv. izumrudas istrigo biggrin.gif Pirma keke tai juokinga, bet va sekancios tai visai grazios ax.gif Nu lauksiu pagrazejimo tada smile.gif
Atsakyti
asiukliu pakeliui vaziuojant per miska prisiskyniau , pasidziovinau. bet cia jau kitam kartui reiks gal .

siandien dukra atnese pirma raudona pomidora biggrin.gif nuo savo palanges raudona sirdelyte. bet jau tokio mazumo smile.gif kiti zali lygtais didesni . ir dar beveik prinoke 2 sirdutes kabo . vat ir as turiu POMIDORU kambaryje lotuliukas.gif
Atsakyti
SVEIKOS MERGIČKOS..

Maras maras..LYG DAR ANKSTOKA..BET gal kam pravers: šiltnamyje kabinami jodo buteliukai su atsuktais kamšteliais tarkim ant 24kavdratinių metrų 5vnt.garuoja apsaugo
ir kitas- kiekvieną stiebelį pradurti varine vielute APAČIOJE KOTO - apsaugo augalą iš vidaus.
Mėginkit..vėliau pasidalinsit ar efektyvu..
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 06 22, 12:16)
SVEIKOS MERGIČKOS..

Maras maras..LYG DAR ANKSTOKA..BET gal kam pravers: šiltnamyje kabinami jodo buteliukai su atsuktais kamšteliais tarkim ant 24kavdratinių metrų 5vnt.garuoja apsaugo
ir kitas- kiekvieną stiebelį pradurti varine vielute APAČIOJE KOTO - apsaugo augalą iš vidaus.
Mėginkit..vėliau pasidalinsit ar efektyvu..

Sveika,prapuolus biggrin.gif
A pati jau prikabinėjai ir pribadei blink.gif ?
Atsakyti
biggrin.gif taigi rašo- pamėginkit , paskui parašysit... biggrin.gif
o tai tų buteliukų kiek reik... doh.gif labai brangu , greit išgaruos ir vėl kabink... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 22 birželio 2015 - 11:23