Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(adija5 @ 2015 06 14, 22:36)
Ir dar kokie gardūs  wub.gif Nu,bet strošydlos,tai šiemet nesėjau.Užtat turiu kitų pabaisų ir ne faktas,kad anie bus valgomi...

Ir teisingai.Nėr ko nervintis.Jaučiaširdžiai visi kaip apsipūtę .Nuleipę,susisukę.Ir dar negardūs dauguma.Čia mano nuomone. ..Tigerelos kažkaip neatgaminu krūmo,bet pomidoriukai man lyg ir skanūs buvo.

as kai pirma karta sodinu i siltnami tai ir pradejau nuo mociutisku veisliu biggrin.gif su metais tobulesiu ir gal i tuos jauciasirdzius net neziuresiu. dabar gi anytos marazmams pasidaviau: nu kaip siltnamis be jaucio sirdziu??????? Tigrella vyras prase. tai irgi jam sodinau. sau visokius vejus biggrin.gif
Atsakyti
freke, kai dabar parasei, tai suvokiau, kad siemet muset nei vieno jauciasirdzio neturiu blink.gif kasmet vis kazkas budavo is tokiu sirdeliu... sakau slivkiu siltnamis bus blush2.gif

auksciausias siltnamyje superbananas, tas jau gal man iki liemens
zemiausia ir kresniausia kapija rozovaja
smulkiausiais lapukai krasnyj persik
stambiausiais lapais ir pats toks baobabas karina
ziedu gausa stebina tas vienas "de barao juodas", tik kazi ar ten jis ir bus... ir Fejerverkas apsipyles ziedais
vienas is ankstesniu gal violet jasper, ir sokoladka
nu ir isvis, vyras juokiasi, kad pazindinuosi vis ir pazindinuos su savaisiais, tuoj mintnai pasakysiu , kur ir koks. Tai aisku, kai bus vaisiai, bus dar lengviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 06 15, 10:53)
nu va, o tas finikas geltonas gi hibridas

o pas mane vienas tai toks pakiautes,  pameles. gal irgi kurmio padrenuotas

ai, tai jei hibridas, tada neimu i galva biggrin.gif del seklu
Bet jis pas mane irgi spalva nuo kitu skiriasi, ne tai kad pameles, bet greiciau papilkejes toks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 15 birželio 2015 - 11:31
a, tai reiskias veisles ipatumas kazkokiu ne tokiu spalva but biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar tik Skarių pavadinimas ne dėlto, kad lapai nuskarę? baisiai biedni atrodo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2015 06 15, 12:11)
Sveikos,

ar tik Skarių pavadinimas ne dėlto, kad lapai nuskarę? baisiai biedni atrodo sad.gif

Nuskare, nupeze tokie biggrin.gif del to ir pav. toks smile.gif
Atsakyti
[quote=Lusasita,2015 06 15, 11:14]
freke, kai dabar parasei, tai suvokiau, kad siemet muset nei vieno jauciasirdzio neturiu blink.gif kasmet vis kazkas budavo is tokiu sirdeliu... sakau slivkiu siltnamis bus blush2.gif

auksciausias siltnamyje superbananas, tas jau gal man iki liemens

Turiu 2 superbananus ,nu bet jie patys maziausi pas mane o jau lapuoti kazkokie doh.gif kokius sejai tikslei ,gal dar kokie kitokie jie yra ? nu bet ant pakelio pas mane rase kad aukstaugiai ,bet kazko i zemaugius nesa g.gif gal foto imestum superbananu palyginciau su savo strosydlom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 06 15, 12:27)
Nuskare, nupeze tokie biggrin.gif del to ir pav. toks smile.gif

Aš pirmą kart su jais šiemet doh.gif , nebeišmanau kaip įtikti, o jie pasirodo tokios natūros smile.gif
Dar buvo mintis, kad šaknis kas nors tvarko smile.gif

Tai jei taip nupezę vaizduojasi, tegu tik pabando būti neskanūs smile.gif
Atsakyti
nieko nefotkynau dar siemet blush2.gif
pakelis sitoks

user posted image
http://agronika.ru/p...01g-22879-B.jpg

bet jis man nuo sudygimo toks paturbintas, auksciausias buvo . du turiu, vienas zymiai veliau sudyges, ale dabar jau vienodi abu.
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2015 06 15, 13:41)

Turiu 2 superbananus ,nu bet jie patys maziausi pas mane  o jau lapuoti kazkokie  doh.gif kokius sejai tikslei ,gal dar kokie kitokie jie yra ? nu bet ant pakelio pas mane rase kad aukstaugiai ,bet kazko i zemaugius nesa  g.gif gal foto imestum superbananu palyginciau su savo strosydlom tongue.gif

o tu kapija rozovaja nesejai? sitie aukstaugiai pas mane miniukiniai , lapuoti, toki mazuciai kresnuciai , nuo pat gimimo

user posted image
Papildyta:
nu va panasu kad tas vysokoroslyj bus toks doh.gif doh.gif blink.gif blink.gif

http://svoitomaty.ru...2013/08/125.jpg
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 06 15, 14:24)
nu va panasu kad tas vysokoroslyj bus toks  doh.gif  doh.gif  blink.gif  blink.gif

http://svoitomaty.ru...2013/08/125.jpg

Aš šitą diedą pamačiusi šiemet tos Kapijos ir nesėjau biggrin.gif Pas man irgi toks pats pirktinis pokutis.Reiškias mazgys ir bus tas aukštaūgis g.gif
Atsakyti
Labutis visoms! Norėčiau ir aš jungtis prie jūsų kompanijos, jei priimsite 4u.gif Auginu pomidoriukus jau gal ketvirti metai, šį tą apie juos jau nutuokiu, bet dar mokytis ir mokytis blush2.gif Šiemet turiu 36 augintinius, kai ką parsisiunčiau, kai ką iš Sėklelės pirkau. Pirmuosius pasisėjau vasario 21, tai šitie jau virš galvos, o likusius kovo 14, tai ryškiai atsilikę, dar tik pradėjo megzti. Turiu ir kelias savo mylimiausias veisles, kurias sėju kasmet bent po vieną - Black Krim, Brandwine black, Mažor F1, Puzata chata, Loretto (nemėgstu rūgščių, o kieti gali būti ax.gif ), bet dauguma yra naujos veislės. Šiemet pas mane labai gražiai mezga naujos German Orange Strawberry, Budionovka, Kniaginia, Boloto, Batiania... Tik palyginus su pernai viskas labai vėluoja
Atsakyti
Labai smagu, kad pomidorienes turi tokiu vaizdu 4u.gif

Ateinu ir as truputi, apvalgytus bepatiekiu, valgau jau senokai pilna burna, ir dar lauktuvems uztenka.

Aurea, seklos rinktos is praeitu metu orginalo.

user posted image
Ivan kupala
user posted image

Toro

user posted image
aurea
user posted image

Neitilpau niekaip biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 15 birželio 2015 - 16:04