Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(MiSole @ 2015 06 15, 14:01)
Labutis visoms! Norėčiau ir aš jungtis prie jūsų kompanijos, jei priimsite 4u.gif
Šiemet pas mane  labai gražiai mezga naujos German Orange Strawberry, Budionovka, Kniaginia, Boloto, Batiania...

Sveika prisijungus 4u.gif

Kai ūgtels, prašysiu, kad parodytum Budionovką. Kažkada auginau jos sesę Velmožą, būtų įdomu palyginti mirksiukas.gif

Aš tai vis drėgmę tikrinu šiltnamy ax.gif Nuvažiavom, buvo 38 proc, prilaisčiau žemę, taką, pakilo iki 45 proc. Pristačiau kibirų su vandeniu ir palikau. Nemanau, kad galima ją normaliai padidinti,kai lauke taip sausa g.gif
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 06 15, 15:42)

Ateinu ir as truputi, apvalgytus bepatiekiu, -vi.jpg[/img]

Nugriūt galima wub.gif Priminkit, kada sėjot, kada į šiltnamį sutupdėt? Kiek pamenu, tai labai anksti, ania ?
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 06 15, 16:58)
Aš tai vis drėgmę tikrinu šiltnamy  ax.gif Nuvažiavom, buvo 38 proc, prilaisčiau žemę, taką, pakilo iki 45 proc. Pristačiau kibirų su vandeniu ir palikau. Nemanau, kad galima ją normaliai padidinti,kai lauke taip sausa  g.gif

Nu,kažkiek vis tiek galima.Pernai Saintlina per karščius ir ant galvų pomidorams pylė .Nu,tipo,negalima taip,ale nieko aniem neatsitiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 06 15, 16:58)
Sveika prisijungus  4u.gif

Kai ūgtels, prašysiu, kad parodytum Budionovką. Kažkada auginau jos sesę Velmožą, būtų įdomu palyginti  mirksiukas.gif

Aš tai vis drėgmę tikrinu šiltnamy  ax.gif Nuvažiavom, buvo 38 proc, prilaisčiau žemę, taką, pakilo iki 45 proc. Pristačiau kibirų su vandeniu ir palikau. Nemanau, kad galima ją normaliai padidinti,kai lauke taip sausa  g.gif
Papildyta:

Nugriūt galima  wub.gif Priminkit, kada sėjot, kada į šiltnamį sutupdėt? Kiek pamenu, tai labai anksti, ania ?

Sejau vasario pusej panasiai,tikslios datos nepamenu,Nuo skilcialapiu ,nesiojau i siltnami,siemet sodinau i didelius vazonus,i zeme veliau sodinau.Dariau eksperimenta kovo 16 betaliuksus pasodinau i zeme,tai jie dar neprisirpo,o tie kuriuos ilgai laikiau vazonuose,tos pacios sejos,jau baigiam nuvalgyti.priejau isvados ,geriau daugiau kartu didinti vazonus ,o i zeme veliau,buna ankstyvesnis derlius
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 06 15, 15:58)
Sveika prisijungus  4u.gif

Kai ūgtels, prašysiu, kad parodytum Budionovką.

Kai darysiu šiltnamy fotosesiją, būtinai nufotografuosiu ir šitą ax.gif

vijoleta20, baltas pavydas ima bežiūrint į tokius vaizdus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MiSole @ 2015 06 15, 17:19)
Kai darysiu šiltnamy fotosesiją, būtinai nufotografuosiu ir šitą  ax.gif

vijoleta20, baltas pavydas ima bežiūrint į tokius vaizdus  4u.gif

Nieko,netruks ir pas jus bus . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 06 15, 16:26)
Nieko,netruks ir pas jus bus . 4u.gif

AUREA H ir aš auginau pernai,bet sėklų nerinkau,galvojau kad nieko nebus gero,juk hibridas.Šiemet vėl turiu,sėklas pirkau aišku,kelios sėklos pakelyje,brangu,bandysiu ir aš šiemet pasirinkt,gal augs taippat.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 15, 16:09)
per karščius ir ant galvų pomidorams pylė .

Tikrai, dar ant galvų galima tongue.gif Buvau primiršus šitą varijantą bigsmile.gif Dar gal kokių skalbinių pridžiaustyt, ale gal biškį negražu bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 06 15, 17:31)
AUREA H ir aš auginau pernai,bet sėklų nerinkau,galvojau kad nieko nebus gero,juk hibridas.Šiemet vėl turiu,sėklas pirkau aišku,kelios sėklos pakelyje,brangu,bandysiu ir aš šiemet pasirinkt,gal augs taippat.

As tai issiimu is visu hibridu,dar nepastebejau skirtumo tarp rinktu ir originaliu.Imu tik pirma meta is pirktiniu,antra karta is rinktu dar nebandziau.
Atsakyti
as pernai emiau is Marfos, is Arvento. Marfa tai graziai kekemis zydi. o Arvento isvis nesudygo . nesupratau kodel g.gif gal reik dabar pabandyt paset, paziuret dygs ar ne , ar tik pavasari del neaiskiu priezasciu taip sudurniavo anos ir nedygo . o norejau patikrint, verta is hibridu imt ar nea g.gif
Atsakyti

QUOTE(vijoleta20 @ 2015 06 15, 15:42)
Labai smagu, kad pomidorienes turi tokiu vaizdu  4u.gif

Ateinu ir as truputi, apvalgytus bepatiekiu, valgau jau senokai pilna burna, ir dar lauktuvems uztenka.

mega_shok.gif Va cia tai joooooo wub.gif
Atsakyti
[quote=Lusasita,2015 06 15, 13:24]
nieko nefotkynau dar siemet blush2.gif
pakelis sitoks

nu mano irgi toks pats pakelis g.gif kai jau darysi fotosesija butinai nufotkink ,labai idomu butu paziuret blush2.gif

vijoleta20 nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 06 15, 11:14)
auksciausias siltnamyje superbananas

Šitą aš irgi auginu, tai irgi vienas iš keturių aukščiausių pas mane šiltnamy. Kiti trys aukšti yra German orange strawberry, Amish paste ir Medovyj spas ax.gif
Atsakyti