Įkraunama...
Įkraunama...

Game of Thrones

Kaip mano nekenčiamas ir nemegiamas buvo Joffrey, taip dabar nekenčiu Ramsay bash.gif Nu galėtų kas nors ir jį patvarkyti gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2016 05 09, 11:39)
Kaip mano  nekenčiamas ir nemegiamas buvo Joffrey, taip dabar nekenčiu Ramsay  bash.gif Nu galėtų kas nors ir jį patvarkyti  gun_bandana.gif

cia naujoj serijoj Ramzis kazko pridirbo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2016 05 09, 13:05)
cia naujoj serijoj Ramzis kazko pridirbo? biggrin.gif

Aha dry.gif
Atsakyti
Kurejai specialiai daro viska, kad nekestume Ramzio, jo turbut laukia ziaurus atpildas, bet siandieninej serijoj nepastebejau, kad jis ka padarytu g.gif
Uztat Jon Snow tapo ryztingas ir matyt suprato, kad turi eiti iki galo, scena ispudinga blink.gif panasu, jis ir bus tas pazadetas princas 4u.gif
Atsakyti
tai kur tas Dzonas Snau isejo nesupratau

Ramzis slikstyne

ar tas berniukas Dznono brolis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 09, 21:47)
tai kur tas Dzonas Snau isejo nesupratau

Ramzis slikstyne

ar tas berniukas Dznono brolis  g.gif

Na jis baige tarnybą, ir dabar laisvas yra... Na tikiuosi, kad Vinterfelo atsiimt biggrin.gif
Aha, Rickonas. Sansa pabego nuo jo, tai dabar paciupo kita Starka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2016 05 09, 21:52)

Aha, Rickonas. Sansa pabego nuo jo, tai dabar paciupo kita Starka unsure.gif

Ramziui neitiketinai sekasi

taip kaip Deineris pastoviai kazkas sutrukdo
ta siuzeto linija jau pradeda nepatikt
ne tas tai kitas, o esme tai pati
Atsakyti
Net nežinau, toks jausmas, kad yra trypčiojama vietoje, nes realiai veiksmas kaip ir nepasistūmėjęs, kiekvienoje karalystėje kažkas bręsta, tik klausimas kada sprogimas vyks...

Man idomu ką Ramzis darys su Starkų jaunėliu g.gif Bandys derėtis, kad Sansa grįžtų? Bet kokiu atveju, jam pasisekė, vis tiek Starkas yra šiaurėje...
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2016 05 10, 08:07)
Net nežinau, toks jausmas, kad yra trypčiojama vietoje, nes realiai veiksmas kaip ir nepasistūmėjęs, kiekvienoje karalystėje kažkas bręsta, tik klausimas kada sprogimas vyks...

Man idomu ką Ramzis darys su Starkų jaunėliu  g.gif  Bandys derėtis, kad Sansa grįžtų? Bet kokiu atveju, jam pasisekė, vis tiek Starkas yra šiaurėje...

drinks_cheers.gif nieko naujo vakar ir neparodė. Tik kad jaunasis Starkas Ramziui pakliuvo, tai man labai nepatiko..
Man dar klausimas dabar - o kokią rolę išties čia vaidina vilkai? Kažkaip pradžioj jie buvo parodyti ir pristatyti taip, lyg kažkoks ypatingas vaidmuo jiems skirtas. Bet dabar man jų labai trūksta, o ir esami nelabai kuo padeda šeimininkams.. Ir vieno vilko, Sansos, man išvis trūksta g.gif Ar Arjos? Ne, lyg Arjos vilką pradžioj užmušė g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 05 10, 09:13)
drinks_cheers.gif  nieko naujo vakar ir neparodė. Tik kad jaunasis Starkas Ramziui pakliuvo, tai man labai nepatiko..
Man dar klausimas dabar - o kokią rolę išties čia vaidina vilkai? Kažkaip pradžioj jie buvo parodyti ir pristatyti taip, lyg kažkoks ypatingas vaidmuo jiems skirtas. Bet dabar man jų labai trūksta, o ir esami nelabai kuo padeda šeimininkams.. Ir vieno vilko, Sansos, man išvis trūksta  g.gif Ar Arjos? Ne, lyg Arjos vilką pradžioj užmušė  g.gif

Sansos vilka tevas nuzude, Ledi vardu, o Arija savo vilka paleido, na, atsigavo Snow, o zuvo mazelio vilkas... Branas ir atsibudo tiktada kai tevas nuzude ledi.

Kodel nepatiko tau ta dalis del Rikono? skiriasi nuo knygos ar siaip nepatiko? biggrin.gif, man tai mistika kuo Aria uzsiima, net nuobodu jau o ir isvis, sis sezonas kazkoks uzstestas, nebelaukiu taip nauju seriju
Papildyta:
man praeitame sezone nepatiko kas vyksta su Sersea, mistika kazkokia, kaip kazkokie zvirblinciai gali elgtis su karaliaus motina, bent jau vakar sugrizo senoji Serseja smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minha: 10 gegužės 2016 - 08:31
QUOTE(minha @ 2016 05 10, 09:32)
man tai mistika kuo Aria uzsiima, net nuobodu jau o ir isvis, sis sezonas kazkoks uzstestas, nebelaukiu taip nauju seriju

Man Arijos siužeto linija irgi nuobodi.

Tai įsivažiuos dar, juk visad į sezono pabaigą būna pačios įdomiausios serijos.
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2016 05 10, 09:32)
Sansos vilka tevas nuzude, Ledi vardu, o Arija savo vilka paleido, na, atsigavo Snow, o zuvo mazelio vilkas... Branas ir atsibudo tiktada kai tevas nuzude ledi.

Kodel nepatiko tau ta dalis del Rikono? skiriasi nuo knygos ar siaip nepatiko? biggrin.gif, man tai mistika kuo Aria uzsiima, net nuobodu jau o ir isvis, sis sezonas kazkoks uzstestas, nebelaukiu taip nauju seriju
Papildyta:
man praeitame sezone nepatiko kas vyksta su Sersea, mistika kazkokia, kaip kazkokie zvirblinciai gali elgtis su karaliaus motina,  bent jau vakar sugrizo senoji Serseja smile.gif)

a, tai tada Sansos ten vilkas buvo. Pamiršau katros smile.gif Tai va pradžioj tie vilkai labai akcentuojami buvo. Ir Brano vilkas jį išgelbėjo, kai tam bokšte užmušt norėjo. O paskui jie tik šiaip sau, tik fone šmėkšteli.

Nepatiko, nes vakas ir sadistas man žiauriai sunkus derinys psichologiškai.. net ir žinant, kad tai tik suvaidinta.. Tik tiek, kad čia Rikonas jau gerokai ūgtelėjęs, gi pabėgo iš Vinterfelo mažutis dar. Kol filmavimo laikas atėjo, gerokai ūgtelėjo smile.gif Knygoj iki šios vietos nebuvo prieita smile.gif
Arją gal žudike ruošia tapt? Man anksčiau jos linija bemaž įdomiausia buvo, dabar nelabai ax.gif
Ir tikrai - pagaliau Sersėja atsigavo thumbup.gif Kažkokia nesąmonė su tais žvirbliais - ką nori, tą daro. Ką veikia karalystės armija, kad su karališkais asmenimis prastuomenė ką nori, tą daro?
Atsakyti