Įkraunama...
Įkraunama...

Game of Thrones

Nebepamenu, visi 6 Starkai turėjo po vilką? Tai jei gerai suskaičiuoju, tai 3 vilkai dar gyvi (Jon'o, Brano ir Arios)

Man tai įdomiausia dabar yra Jon'o linija... Visos kitos kažkokios blankios... Neaišku ką Daenerys daro - jau gal nuo 3 ar kurio ten sezono vis ruošiasi į Vesterosą atsiimti sostą, bet kaip nepersikelia už juros, taip nepersikelia, su Aria kaip sakėt iš vis neaišku kas vyksta ir koks jos tikslas, tipo keršyt, bet irgi kaip stovi vietoje taip stovi... Kažkaip Starkai visai nurašyti ir beveik ištrinti iš istorijos... Na bet gal pasitaisys, kai Jonas paliko sargybą...

Kai pagalvoji jau 3 serijos parodytos, beveik trečdalis sezono, tai kažkaip norisi kažko toookio, kas fursuotų įvykius pagaliau cool.gif
Atsakyti
Apie Zvirbli perskaiciau kaip tik idomia teorija smile.gif Visai patiko ji man , bet nelabai tikiu smile.gif
http://hellogiggles....s-howland-reed/
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2016 05 10, 11:02)
Nebepamenu, visi 6 Starkai turėjo po vilką? Tai jei gerai suskaičiuoju, tai 3 vilkai dar gyvi (Jon'o, Brano ir Arios)

Man tai įdomiausia dabar yra Jon'o linija...

taip. Iš pradžių rado penkis vilkiukus, kaip ir visiems tikriesiems Starkams, o paskui pastebėjo šeštą, baltą, kuris ir atiteko Snow.
Du vilkus matom, o trečias, kaži, dar atsiras?..

man ir dėl Sansos dabar įdomu smile.gif Tyrioną labai mėgstu, bet tas irgi kažkoks pridusintas.
Ai, ir drakonas vienas kažkur vadalojasi, turėtų gi motiną kažkada susirast g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2016 05 10, 11:19)
Apie Zvirbli perskaiciau kaip tik idomia teorija smile.gif Visai patiko ji man , bet nelabai tikiu smile.gif

man visos teorijos įdomios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 05 10, 09:13)
Man dar klausimas dabar - o kokią rolę išties čia vaidina vilkai? Kažkaip pradžioj jie buvo parodyti ir pristatyti taip, lyg kažkoks ypatingas vaidmuo jiems skirtas. Bet dabar man jų labai trūksta, o ir esami nelabai kuo padeda šeimininkams.. Ir vieno vilko, Sansos, man išvis trūksta  g.gif Ar Arjos? Ne, lyg Arjos vilką pradžioj užmušė  g.gif

man istrigo vieta epizode, kad kai Jon prisikele, vilka lyg parode kazkaip keistai i ji ziurint ir lyg nedraugisku ar tai sutrikusiu zvilgsniu g.gif

bet kodel tada jis Karaliaus zmona bando irgi suzlugdyt, ana gi gyvate, pati bando ex karaliene po padu pakist g.gif

QUOTE(saintlina @ 2016 05 10, 13:26)
Ai, ir drakonas vienas kažkur vadalojasi, turėtų gi motiną kažkada susirast  g.gif

drinks_cheers.gif jie juk 'jaucia' savo motina, tai lengvai atrodo turetu issisprest sita problema su Khaelesi nelaisve rolleyes.gif
Atsakyti

o lietuviškai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 10, 20:23)
o lietuviškai?  blush2.gif

Na trumpai esmė tos teorijos ta, kad pagaliau buvo parodytas The Tower of Joy, kuriame mire Lyana Stark galimai gimdydama Jon'ą Snow. Bet siame flashback'e svarbus dar vienas momentas - pirmą kartą pamatėme Howland Reed, kuris buvo Nedo Starko BFFs (sis trumpinys nezinau kaip tiksliai verciasi, draugas? g.gif ), kuris yra taip pat Miros ir Jojen Redd (tu vaikų, kurie keliavo su Branu į Šiaurę) tėvas. Iki to laiko buvo tik užsimenama apie Howland Reed, nes jis mūšio metu išgelbėjo Nedui gyvybę. Ir čia prasideda teorija, kad Howland Reed yra Žvirblis, kad Howland budamas šiaurėje ir stengdamasis ją apsaugoti, isifiltravo į septynetų sektą, po truputį didino savo galią ir jis akivaizdziai nemėgsta Lanisterių. Tiek knygose, tiek seriale yra mažai pateikiama informacijos apie Žvirblį. Jis tiesiog vieną dieną atsirado Karalių uoste, paėmė valdžią ir įkalino karalienes.

Na esmė tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2016 05 10, 21:45)
Na trumpai esmė tos teorijos ta...

na ne šiaip sau tą Howland dabar parodė, turėtų gal kažkaip jį daugiau įpint g.gif Tai gal ir galimas variantas. Bet tikrai - kodėl ir su Margeri taip pat elgiasi? Juk ta šeima Lanisteriams toli gražu nesimpatizuoja g.gif
Atsakyti
O jus dabar man priminkit, nes bandau atgamint, ar buvo mineta bet Lyanna Stark kiek supratau turejo tekėt už Roberto Barateono? O ja pagrobė Rhaegar Targeryanas, ar ji pati su juo pabego, nes buvo isimylėję? Nes jis turėjo žmoną berods? Bet ne ji nužude Jaimie? g.gif

Reikės per vasara gal nuo pirmo sezono paziurėt, nes kai tokios pertraukos ilgos labai daug kas uzsimirsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2016 05 10, 23:16)
O jus dabar man priminkit, nes bandau atgamint, ar buvo mineta  bet Lyanna Stark kiek supratau turejo tekėt už Roberto Barateono? O ja pagrobė Rhaegar Targeryanas, ar ji pati su juo pabego, nes buvo isimylėję? Nes jis turėjo žmoną berods? Bet ne ji nužude Jaimie?  g.gif

aš apie tą Lyanną išvis nieko neprisimenu, jokio paminėjimo schmoll.gif Jaime nužudė išprotėjusį karalių, tai turbūt šitą g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 05 10, 23:27)
aš apie tą Lyanną išvis nieko neprisimenu, jokio paminėjimo  schmoll.gif  Jaime nužudė išprotėjusį karalių, tai turbūt šitą  g.gif

Apie Lyana pamenu kalbejo Sansa ir Littlefinger'is ar tai prie jos kapo ar prie statulos, bet ar cia pirmas kartas kai apie ja buvo uzsiminta tai nezinau, ir neatgaminu ...
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2016 05 10, 21:45)
Na trumpai esmė tos teorijos ta, kad pagaliau buvo parodytas The Tower of Joy, kuriame mire Lyana Stark galimai gimdydama Jon'ą Snow. Bet siame flashback'e svarbus dar vienas momentas - pirmą kartą pamatėme Howland Reed, kuris buvo Nedo Starko BFFs (sis trumpinys nezinau kaip tiksliai verciasi, draugas?  g.gif  ), kuris yra taip pat Miros ir Jojen Redd (tu vaikų, kurie keliavo su Branu į Šiaurę) tėvas. Iki to laiko buvo tik užsimenama apie  Howland Reed, nes jis mūšio metu išgelbėjo Nedui gyvybę. Ir čia prasideda teorija, kad  Howland Reed yra Žvirblis, kad  Howland budamas šiaurėje ir stengdamasis ją apsaugoti, isifiltravo  į septynetų sektą, po truputį didino savo galią ir jis akivaizdziai nemėgsta Lanisterių. Tiek knygose, tiek seriale yra mažai pateikiama informacijos apie Žvirblį. Jis tiesiog vieną dieną atsirado Karalių uoste, paėmė valdžią ir įkalino karalienes.

Na esmė tokia  smile.gif

aciu
labai idomi teorija

Simbulis, ir man toks noras kyla
kiek pamirsau

o tai dar vienas Starku berniukas gyvas ar nebe? is tu dvieju isgelbetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja...: 10 gegužės 2016 - 22:33