Įkraunama...
Įkraunama...

Game of Thrones

QUOTE(Alekto @ 2016 06 21, 21:34)
Galetu jau su 7 sezonu ir pabaigti (nors irgi skaiciau, kad dar du sezonus rodys). Labai nemegstu, kai pradeda pilstyt is tuscio i kiaura ir kvailint ziurovus. Patinka, kai paskutinis sezonas buna ispudingas, negu ziureti, kad tik greiciau baigtusi.

Skaiciau kad bus dar 2 sezonai, bet su maziau seriju, nors palyginus su kitais serialais, 10 seriju man ir taip mazai... O ir parodyti dar yra ka, gi Daenerys nepersikele per jura, nors laivus jau ir gavo, tai gal pajudes, Jon Snow tevyste neatskleista, su White walkeriais reikalas kabo ore ir pan.
Atsakyti
pagal mane tai Deneiris jau turi gryzt ir atgaut septynias karalystes (ar bent dali laugh.gif ) ir tada visiems stot pries tuos ledzmogius.
su ledzmogiais gal ir bus ''sunkiausia'' kova
starkams aisku šiaurė
bet cia pagal mane
kazkaip Jonuko motinyste maziausiai kolkas svarbi, nebent kazka idomiai sugalvos ir tai bus susije su sostu ar pan

aj dar kodel ledi brajana neparsivilko pas sansa
kai isplauke valtele tai isplauke

kazkas kazur rase kad keista kad gerieji si karta laimejo
man tai visai nekeista
ir jau laikas buvo
''idomiau'' atrodytu nuolatiniai geruju pralaimejimai
Atsakyti
Man kazkaip atrodo, kad ledzmogius drakonai tik nugalet gali. Kazkurioj serijoj rode sasaja su jais.

Del Davoso, man susidare ispudis, kad jis supranta, kas su ta mergaite ivyko ir turiu itarima, kad padarys gala raudonplaukei raganai. Nezinau net kodel, bet kai jis laike rankose ta elniuka, as jau galvojau, kad kazka jai negero padarys biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai mergaites sudeginimas vyko matant galybei zmoniu, netoli juododios pilies ir niekas jam papasakoti negalejo??
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2016 06 22, 07:38)
Bet tai mergaites sudeginimas vyko matant galybei zmoniu, netoli juododios pilies ir niekas jam papasakoti negalejo??

O po tos "aukos", kurią matė daugybė žmonių, gi Stanis ėjo į Winterfelą, kur buvo Boltonų sumustas, tai ir ta galybė žmonių tarp jų... Faktas, kad jis žinojo, jog mire Shireen, tik nežinojo kaip...

Man tai vat idomu, kas laukia Sersejos jei praloš teismą? Kokia bausmė jai bus? Ir kazkaip man galai nesueina, gi visada karaliaus valdžia buvo atskirta nuo religijos, o va čia dabar tie Žvirbliai paėmė valdžia ir rengia bažnytinį teismą karalienei blink.gif

O Daenerys jau finalinej serijoj galetų persikelti jau per ta jura ir pasiekti Westeros'ą, nes jei 7 sezone dar tebekeliaus doh.gif , tai vaje vaje, bijau tada kad ir 12 sezonų neuzteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2016 06 22, 07:22)
-Man kazkaip atrodo, kad ledzmogius drakonai tik nugalet gali. Kazkurioj serijoj rode sasaja su jais.

--Del Davoso, man susidare ispudis, kad jis supranta, kas su ta mergaite ivyko ir turiu itarima, kad padarys gala raudonplaukei raganai. Nezinau net kodel, bet kai jis laike rankose ta elniuka, as jau galvojau, kad kazka jai negero padarys biggrin.gif

- aš tai tuo kažkaip neabejoju, kad drakonai pagelbės labai
-- aš bijojau kad jam ko neatsitiktų laugh.gif

QUOTE(minha @ 2016 06 22, 07:38)

galėjo
kaip ir daug kas kitas seriale galėjo būti bet nebuvo
QUOTE(Simbulis @ 2016 06 22, 08:20)

-Man tai vat idomu, kas laukia Sersejos jei praloš teismą? Kokia bausmė jai bus?

--O Daenerys jau finalinej serijoj galetų persikelti jau per ta jura ir pasiekti Westeros'ą, nes jei 7 sezone dar tebekeliaus  doh.gif , tai vaje vaje, bijau tada kad ir 12 sezonų neuzteks  biggrin.gif

- tikiuosi mirtis
-- tikrai jau laikas parsirast namo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2016 06 22, 08:20)

Man tai vat idomu, kas laukia Sersejos jei praloš teismą? Kokia bausmė jai bus? Ir kazkaip man galai nesueina, gi visada karaliaus valdžia buvo atskirta nuo religijos, o va čia dabar tie Žvirbliai paėmė valdžia ir rengia bažnytinį teismą karalienei  blink.gif

O Daenerys jau finalinej serijoj galetų persikelti jau per ta jura ir pasiekti Westeros'ą, nes jei 7 sezone dar tebekeliaus  doh.gif , tai vaje vaje, bijau tada kad ir 12 sezonų neuzteks  biggrin.gif

dabar, kai jaunasis karaliukas parėmė religinius fanatikus, jau nebesistebiu. Bet iki tol man nesuvokiama buvo, kaip jie galėjo iš niekur nieko susigalvot ir įkalintas dvi karalienes laikyt blink.gif O kur karališkieji gvardiečiai, kur armija?
Sersėja teismą jau tikrai praloš, iš anksto nuspręsta. Kas gali laukt? Manau, arba mirties bausmė, arba tremtis. Dėl švelnesnės bausmės netemptų iki finalinės serijos. Bet Sersėja neturėtų mūsų nuvilt ir pasiduot smile.gif
Daenerys mane jau užkniso. Iš tiesų, kiek ji gali ten tupėt? Jau seniai galėjo su trim drakonais parskrist ir čia vietoj kokią armiją susiorganizuot. Ir dar Tyrionas ten per ją visai nublanko.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 06 22, 11:01)
dabar, kai jaunasis karaliukas parėmė religinius fanatikus, jau nebesistebiu. Bet iki tol man nesuvokiama buvo, kaip jie galėjo iš niekur nieko susigalvot ir įkalintas dvi karalienes laikyt  blink.gif

man ir tas buvo keista
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 06 22, 11:01)
O kur karališkieji gvardiečiai, kur armija?

Sersėja teismą jau tikrai praloš, iš anksto nuspręsta. Kas gali laukt? Manau, arba mirties bausmė, arba tremtis. Dėl švelnesnės bausmės netemptų iki finalinės serijos. Bet Sersėja neturėtų mūsų nuvilt ir pasiduot smile.gif

Tai va, būtų buvęs koks Jofrey arba Jaimie pilyje, tai būtų išskrede tuos visus fanatikus ir net nebūtų buve tos jos eisenos ir pan... Bet pati juos isileido, taip sakant Karma laugh.gif

Na as kazkaip nenoriu jos mirties, ja dar galetų palikti, nebent aktorė pati dėl asmeninių priežasčių norėtų pasitraukti... Vis tik Sersėja, kaip ir Ramzis teikia savotiskio sarmo serialui, nes nelikus Jofrey, buvo Ramsay, dabar kieno eilė mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 06 22, 06:43)

kazkaip Jonuko motinyste maziausiai kolkas svarbi, nebent kazka idomiai sugalvos ir tai bus susije su sostu ar pan

Man tai kaip tik atrodo, kad cia svarbiausia . Jei jo tevai , kaip visi spelioja, Starke ir Targaryanas- tai jis vienas realiausiu sosto pretendentu.
Man serijoj labai patiko Daenerys ir Yara pokalbiukas smile.gif Yara apskritai labai patikt pradejo , nes Dany jau tikrai uzkniso sad.gif
O labiausiai tai milzino gaila sad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2016 06 22, 14:56)
Bet pati juos isileido, taip sakant Karma  laugh.gif

Na as kazkaip nenoriu jos mirties, ja dar galetų palikti, nebent aktorė pati dėl asmeninių priežasčių norėtų pasitraukti...

tai gal ji juos įsileisdama ir suteikė tokius neribotus įgaliojimus? g.gif
Aha, man ji irgi patinka smile.gif Tegu dar mus džiugina ir toliau smile.gif Tikiuosi, nepraeis šiaip sau tas teismas, ir kažkuo ji vis tiek driokstels smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2016 06 22, 15:53)
Man tai kaip tik atrodo, kad cia svarbiausia . Jei jo tevai , kaip visi spelioja, Starke ir Targaryanas- tai jis vienas realiausiu sosto pretendentu.

tai ko gero del to ir svarbiausia
nes jei bus pavainikis jokio svarbumo
bet gal ne
turetu buti idomiau jei taip ilgai gyva laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja...: 22 birželio 2016 - 17:40