Įkraunama...
Įkraunama...

Game of Thrones

viena gerausiu seriju ir gerausias finalas ever kritiku liaupsinama serija puiku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikiukas: 27 birželio 2016 - 16:30
QUOTE(nikiukas @ 2016 06 27, 17:29)
viena gerausiu seriju ir gerausias finalas ever kritiku liaupsinama serija puiku  smile.gif

tikrai blink.gif na aš ne kritikas, bet preitas ir šis sezonas man asmeniškai prie silpnesnių, nepalyginsi su pirmaisiais, kai kvapą užgniauždavo serijos, epizodai, netikėti posūkiai, dabar gi bički to, bički ano, o man taip ir neaišku, o koks tikslas - kur link viskas pasuks, kad Jon Snow ne Nedo sūnus jau i taip aišku buvo, tas epizodas tik patvirtino, bet va kas jo tėvas? Labai jaučiasi, nėr knygos, nėra pagal ką pastatyt stipraus charakteringo scenarijaus, na pvz. šis sezonas: ką naujo tokio netikėto parodė? O dabar ir vėl laukt iki kito pavasario.
Atsakyti
kiek seriju siam sezone? 10?
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2016 06 27, 18:17)
kiek seriju siam sezone? 10?

Taip. Laukiam 2017 sezono 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2016 06 27, 17:26)
* As kai megstu musiu scenas, tai man patys geriausi epizodai buna biggrin.gif
O si serija irgi labai patiko. I pabaiga suletejo tempas, bet vistiek gerai buvo rolleyes.gif Pagaliau Drakonu karaliene isplauke lotuliukas.gif nes kiek tik pamenu, visuose sezonuose ruosese, tai pagaliau prisiruose.
** Ir labai patiko jaunosios ledi kalba (nepamenu jos vardo). Taip sakant "padejo vyrus i vieta"  biggrin.gif

* As ir megstu musio scenas, ir man ju reikia ax.gif

Laikas buvo jai jau pajudet, nes jei dar sezona ar kelis ruostusi tai doh.gif Tik man gaila buvo, kad Daario pavare, grazus vyras, nes cia ju mazai mano skoniui, bet gi cia GOT laugh.gif ... Tik man pasakykit kokia laiko masina tyri Varys, kad viena akimirka Dorne su Marteliais ir Tyreliais susitinka, o kita jau laive su Daenerys plaukia mastau.gif ... Dar tokia teorija perskaiciau apie ji, kad jis galva vis plikai skuta del to, kad niekas nepamatytu jo sviesiu plauku, nes jis tipo yra is Targaryanu gimines biggrin.gif

** Ledi Mormont... Tik nezinau, toki jausma turiu kad Sansa isduos Jon'a unsure.gif , kazkaip labai keistai ji i Belisha ziurejo, kai Jona paskelbe Siaures karaliumi...

QUOTE(Deganti @ 2016 06 27, 18:16)
o koks tikslas - kur link viskas pasuks, kad Jon Snow ne Nedo sūnus jau i taip aišku buvo, tas epizodas tik patvirtino, bet va kas jo tėvas? Labai jaučiasi, nėr knygos, nėra pagal ką pastatyt stipraus charakteringo scenarijaus, na pvz. šis sezonas: ką naujo tokio netikėto parodė? O dabar ir vėl laukt iki kito pavasario.

O kas jo tevas gali buti, jeigu ne Rhaegar Targaryen, juk Lyana kol ja rado su juo metus prabuvo berods... O siaip daug ivykiu siame sezone buvo - Boltonu ir Ramzio mirtis, Tomeno savizudybe, Tyreliai su zvirbliais paleisti i ora, Frey'ai suvalgyti biggrin.gif , Daenerys pagaliau pajudejo i Vesterosa, patvirtintas faktas apie Jon'o motina, Serseja atsisedo i gelezini sosta...

Bet kokiu atveju Kings Landing artinasi galas - Daenerys su Marteliais ir Tyreliais bei drakonais, is kitos puses Siaure su Jon ir Starku riteriais... Laukia idomus 7 sezonas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 27 birželio 2016 - 17:53
De Dzono Snow, tai kai snibzdejo i ausi Nedui, gi pasake, jei Robertas suzinos, ji nuzudys. Tai tada iseitu Sitas Robertas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2016 06 27, 18:59)
De Dzono Snow, tai kai snibzdejo i ausi Nedui, gi pasake, jei Robertas suzinos, ji nuzudys. Tai tada iseitu Sitas Robertas biggrin.gif

Na kito nera biggrin.gif Jis gi kalbejo kad iszudys visus Targaryanus... Jei ne tai, nematau tada prasmes Nedui slepti Jon'o tėvyste ir vadiniti ji savo pavainikiu. Jis net zmonai nepasake savo tiesos, nes zinojo kas bus su Jon'u, jei paaiskes tiesa...
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2016 06 27, 19:24)
Na kito nera  biggrin.gif Jis gi kalbejo kad iszudys visus Targaryanus... Jei ne tai, nematau tada prasmes Nedui slepti Jon'o tėvyste ir vadiniti ji savo pavainikiu. Jis net zmonai nepasake savo tiesos, nes zinojo kas bus su Jon'u, jei paaiskes tiesa...

Tai matyt mums ryškesnio vaizdo reikėjo, nes aš tai ir beveik baigiu pamiršt tuos visus "niuansus" iš pirmų sezonų ax.gif Matyt teks laisvalaikiu peržiūrėt arba knygas perskaityt bigsmile.gif
Atsakyti
Tai vat, kad viskas pasimirse, o ziuret visu sezonu per nauja kazkaip nesinori. Kai kurias serijas ziurejus angliskai, tai galbut ir praklausiau ka nors.
Atsakyti
Mane visiskai nustebino, kad Cersei atsisedo soste, atrode jau visai suzlugdyta. Labiausiai gaila Tomeno, vargsas buvo geras, neistvere. Ir Margaery dar turejo potencialo. Arija atkersijo bigsmile.gif
Sansa man rodos pasinaudos Litlfingeriu, nemanau, kad isduotu Dzona.
Atsakyti
Pasiskaitymui " Didelė tikimybė, kad apklausus padorią „Game of Thrones“ gerbėjų imtį dauguma atsakytų, jog mėgstamiausias jų sezonas yra pirmasis. "

Game of Thrones
Atsakyti
Tomeno visai negaila, tiek knygoje, tiek filme zioplys buvo, labai dziugu kad tu zvilblinciu nebeliko
Atsakyti