O kaip suprasti Aryos istoriją? Su tais veidais?
QUOTE(reine de beauté @ 2015 06 17, 12:42)
Dėl Sansos... Man irgi pasirodė, kad jie į pusnis šoko ten.
liks gyvi
neabejoju
QUOTE(minha @ 2015 06 17, 13:01)
taip greitai tas sezonas susiziuri

vakar kažkur buvau suradusi spoilerines būsimos knygos dalis, kurias Martinas buvo paskelbęs. Paskaičiau dalį apie Teoną. Ir vėl likau išsižiojusi, kada čia filmo ir knygos siužetai susilies.. Teonas su mergina (knygoj ne Sansa) liko gyvi pusnyse, juos rado ir pristatė Staniui, kuris irgi vis dar gyvas, vis dar toje pačioje stovykloje laukia progos užimti Vinterfelą ir davė nurodymą, jei jam kas atsitiktų, jo paveldėtoja skirti dukterį.
QUOTE(saintlina @ 2015 06 18, 07:33)
vakar kažkur buvau suradusi spoilerines būsimos knygos dalis, kurias Martinas buvo paskelbęs. Paskaičiau dalį apie Teoną. Ir vėl likau išsižiojusi, kada čia filmo ir knygos siužetai susilies.. Teonas su mergina (knygoj ne Sansa) liko gyvi pusnyse, juos rado ir pristatė Staniui, kuris irgi vis dar gyvas, vis dar toje pačioje stovykloje laukia progos užimti Vinterfelą ir davė nurodymą, jei jam kas atsitiktų, jo paveldėtoja skirti dukterį.
Panašu, kad serialas ir knyga eina visiškai skirtingom kryptim...
Ir man labai gaila jei John Snow nerodys kitame sezone.. visgi ir as turiu vilti kad jis galutinai nemire. Maniškis skaitė knygas, tai pasakojo kad buvo mineta apie Dzono dede, kuris tarnavo prie sienos, ir viena diena isejo uz jos ir dingo (neatsimenu, ar filme tai buvo pasakojama, tikriausiai buvo). Tai man kazkaip atrodo, kad bus su tais White Walkers (ir ar nebus tas, kuris taip idemiai i Dzona ziurejo?)
As is viso nebalabai isivazduoju sienos siuzetu be Dzono, tai ka ten rodys?

Gal toliau rodys Sansos, Arijos istorijas, gal jau parodys tuos mažesnius berniukus (kur ruošiasi tapti medžiu).
Kiek mirčių jau buvo.. Labiausiai man žiauri, neteisinga ir daug mano ašarų sukėlė pačio tėvo- Starko mirtis.. Paskui tos kruvinos vestuvės.. Dabar Džonas
Arba man taip atrodo, bet visus Starkus išduoda, ir žudo tai žiauriai ir negailestingai.. Kuo žmogus geresnis ir kilnesnis, kuo daugiau sukelia simpatijų - tuo klaikesnė jo mirtis
Kiek mirčių jau buvo.. Labiausiai man žiauri, neteisinga ir daug mano ašarų sukėlė pačio tėvo- Starko mirtis.. Paskui tos kruvinos vestuvės.. Dabar Džonas

Iš kur jūs ištraukėte, kad Jon Snow mirė? Juk aiškiai nebuvo parodyta kad jis mirė, ir nors 6 sezone jo nematysime, sklinda kalbos kad jis sugrįš 7 sezone. Čia manau bus tas pats kaip ir Brano Starko istorija, kuomet 4 sezono pabaigoje atkeliavęs į tą uolą daugiau jo 5 sezone nebematėme. Tai va, galbūt dabar bus susikoncentruota į būtent Brano istoriją.
QUOTE(*kineziuke* @ 2015 06 21, 08:21)
Ir man labai gaila jei John Snow nerodys kitame sezone.. visgi ir as turiu vilti kad jis galutinai nemire. Maniškis skaitė knygas, tai pasakojo kad buvo mineta apie Dzono dede, kuris tarnavo prie sienos, ir viena diena isejo uz jos ir dingo (neatsimenu, ar filme tai buvo pasakojama, tikriausiai buvo). Tai man kazkaip atrodo, kad bus su tais White Walkers (ir ar nebus tas, kuris taip idemiai i Dzona ziurejo?)
buvo
o kad tas kur idemiai ziurejo idomi mintis
QUOTE(*kineziuke* @ 2015 06 21, 11:44)
Arba man taip atrodo, bet visus Starkus išduoda, ir žudo tai žiauriai ir negailestingai.. Kuo žmogus geresnis ir kilnesnis, kuo daugiau sukelia simpatijų - tuo klaikesnė jo mirtis 

pritariu
Nedo mirtis buvo kazkas neitiketino
QUOTE(gretuliuuxsas @ 2015 06 21, 13:17)
Iš kur jūs ištraukėte, kad Jon Snow mirė?
is n duriu
QUOTE(gretuliuuxsas @ 2015 06 21, 14:17)
Iš kur jūs ištraukėte, kad Jon Snow mirė?
lol. Gal kad buvo subadytas ir gulėjo kraujo klane? Mirė mirė, laikas susitaikyti

O kad jį šiaip prikeltų ir būtų toks, koks buvo, tai nžn, ar norėčiau

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 06 21, 17:43)
lol. Gal kad buvo subadytas ir gulėjo kraujo klane? Mirė mirė, laikas susitaikyti
Aišku, gal vėliau jį prikels Melisandra arba white walkeriai. Dar tikėtina versija, kad įsikūnys į savo vilką (knygoj visi broliai galėjo tą padaryti, ne tik Branas).
Būtų labai jau nuspėjamas ėjimas, o šis serialas (knyga) nenuspėjamas ir negaili teigiamų veikėjų. Ir tuo yra išskirtinis.

Man ne tiek, kad sunku susitaikyti, nes nebuvo kažkaip mėgiamas veikėjas, tiesiog pati ta scena, kuomet gulėjo kraujo klane gana ilgai tęsėsi, todėl yra spėjama, kad liko gyvas, ir taip jau Starkų šeima visa išžudyta.
QUOTE(gretuliuuxsas @ 2015 06 21, 17:52)
Man ne tiek, kad sunku susitaikyti, nes nebuvo kažkaip mėgiamas veikėjas, tiesiog pati ta scena, kuomet gulėjo kraujo klane gana ilgai tęsėsi, todėl yra spėjama, kad liko gyvas, ir taip jau Starkų šeima visa išžudyta.
Na ne taip jau visa, dar liko 4 Starkai

Šiaip man gaila jo, bet pabaiga buvo įspūdinga. O tie išgyvenimai/atgaivinimai, manau, tik nupigintų visą reikalą

Papildyta:
Be ko tikrai neįsivaizduoju serialo, tai be Tyrion'o