Įkraunama...
Įkraunama...

Game of Thrones

QUOTE(Gaudvilė @ 2016 04 26, 22:07)
taip pat patinka, o dar ir moteris-riterė. Tokia tikras vyras, su riterio garbės kodeksu.

aha, ji irgi gerulė smile.gif

Va, kaip atrodo Ledo ir ugnies giesmės gerbėjai, belaukiantys naujos knygos smile.gif

user posted image
Atsakyti
pailsėt susėdę walking dead'ai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 04 26, 21:35)
vienintelis? Mano mylimiausias herojus tai mažasis Lanisteris  smile.gif
Gal ir gali būt, bet kodėl ji taip pasielgtų?  Nebent žino, kad ką nors paaukojus tie metai vėl grįš.

Na Tyrion'as kas be ko, charizmatiskas ir pan., bet ne mano mylimiausias...

Snow be konkurencijos nuo pirmos serijos wub.gif Tik aisku, tada jis ten buvo dar jaunutis, su metais brendo ir subrendo biggrin.gif ... Nes jei jis tikrai mire, tai sito posukio kureju visiskai nesuprantu, vis maniau, kad kazkaip paaiskes jo kilmes paslaptis (kazkur skaiciau, aisku tai irgi buvo spejimas, kad jis net ne Starko sunus, o Nedas ji pasieme augint)...

Del Melisandros irgi tik speliones, matyt yra daugiau norinciu, kad Snow griztu, tai ir kuria visokias versijas biggrin.gif
Atsakyti
kažin ar begrįš Snow....
tai ka pagal šią knyga šis sezonas ir viskas
knygos nebėr kolkas ane?
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 04 26, 22:33)
tai ka pagal šią knyga šis sezonas ir viskas
knygos nebėr kolkas ane?

negali būt, kad tik šis. Manyčiau, kad dar bent vienas turėtų būt g.gif

knygos nėr ir net planų nemačiau, kada bus. Taigi šiais metais galim nelaukt.
Papildyta:
QUOTE(Simbulis @ 2016 04 26, 22:30)
vis maniau, kad kazkaip paaiskes jo kilmes paslaptis (kazkur skaiciau, aisku tai irgi buvo spejimas, kad jis net ne Starko sunus, o Nedas ji pasieme augint)...

aš irgi apie tai skaičiau smile.gif
Atsakyti
as manau,kad Melisandre ir verinys neturi jokio santykio, nes anksciau buvo scenu kur ji yra be verinio. g.gif
nebet cia naujai sugalvota ideja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChoiE: 26 balandžio 2016 - 23:43
Skaiciau, kad tikrai bus dar du sezonai. Serialo kurejai su autorium neva sutare, kad interpretuos filmo eiga kaip nori, tik pabaigos sutaps su knygu pabaiga.
Atsakyti
Šiame seriale neįmanoma turėti mylimiausių personažu, nes vis tiek juos nužudo biggrin.gif Robas Starkas buvo mėgstamiausias - mirė, tada Snow - mirė doh.gif O dėl Snow man irgi kažkodėl atrodo, kad kažkokiu mistiniu būdu jį prikels g.gif priminkit, nes niekaip neprisimenu, kas nutiko Arijai, kad ji akla?
Atsakyti
Aryai regejima ateme ;paskutinej 5 sezono serijoj:
https://www.youtube....h?v=ljFljgf2USk
Atsakyti
QUOTE(ChoiE @ 2016 04 27, 00:43)
as manau,kad Melisandre ir verinys neturi jokio santykio, nes anksciau  buvo scenu kur ji yra be verinio. g.gif
nebet cia naujai sugalvota ideja unsure.gif

aš irgi netikiu. vien jau prisiminus sceną, kai ji vonioj gulėjo be vėrinio, bet jauna liko. manau tai jos pačios pasirinkimas, kaip ji nori atrodyt (ar kelių šimtų metų - pasak knygų berods - ar jauna vilioklė), ir žinoma su savo valdovo 'magija'..

nemanau, kad John Snow mirė tiesą sakant, kažkaip neįtikėtinai daug ir per daug detalių apie tai rodė. nes dažniausiai jei kas air miršta seriale, jų tiek nerodo ir neapipina naujom ir naujom istorijom .
Atsakyti
Jon Snow prikels ir taip aisku skaiciau diskucijas uzsienio forumose tai visi net negalvojo kad pirmam epizode prikels pagal daugos spejimu 1 - 5 epizode turetu prikelti
Atsakyti
QUOTE(nikiukas @ 2016 04 27, 18:16)
Jon Snow prikels ir taip aisku skaiciau diskucijas uzsienio forumose tai visi net negalvojo kad pirmam epizode prikels pagal daugos spejimu 1 - 5 epizode  turetu prikelti

su Martinu niekad negali žinot smile.gif Bet aš taipogi skaičiau, kad su šiuo aktorium pasirašyta sutartis septintam sezonui. Tai kaip ir turėtų kažkaip jį vėl į veiksmą grąžinti smile.gif
Forumai priėję vieningos nuomonės, kad Snow išties yra Targarienų giminės smile.gif O šiandien net mačiau spėjimą, kad ir Melisandra yra Targarien smile.gif
Atsakyti