Carpe diem,
mano manymu, žmonės pirmą kartą keliaudami į Tailandą (tame tarpe ir mes - mums pirmoji išvyka į Aziją), daugiau mažiau renkasi vietas, kuriose jau kažkas buvo, kažkas rekomendavo - net nežinau kaip išsireikšti, kad kažkur kažkada kažkas girdėta..
Antrą kartą važiuodamas, jau žinai kaip, kas, kur.. Daugiau suvokimo, supratimo.. galų gale daugiau drąsos.. Tuomet pats stengiesi atrasti kažką tokio, kas nepatirta, nepamatyta, turistų nenutrypta...
Pirmą kartą galbūt ir man pačiai drąsiau ieškoti maršruto Phuket - Krabi, kur gali įvesti į google ir randi bent keletą variantų, negu išsirinkti kokį nors miestelį, kuriame tikrai bus labai autentiška, neišlepinti turistų tajai, bet sudetingėja pasiekiamumas, na kaip pvz.. nebelieka lotyniškų raidžių, niekas angliškai nei žodžio nesupranta ir pan..
Galbūt, judėdamas su kitais turistais, jautiesi saugiau, kad ne vienas esi.. net nežinau..

Pati dėliodama maršrutą matau, kad visos vietos forume minėtos..

Ir pirmam kartui man to pakanka.. Antrą kartą važiuodama, matyt jau išgryninčiau labiau maršrutą, nes žinočiau ko tikėtis, kas paliko įspūdį ir t.t.
O šiaip esu dėkinga visiems besidalinantiems informacija, nes labai padeda pačiai planuotis, svarbu sugebėti atsirinkti, kas pačiai patinka, o ne aklai sekti..
Taip iš plano buvo išmestas Auksinis trikampis, Ajutaja, Sukothai, dėl Kwai pradėjau abejoti, Pataja, Phuketas, tigrų, gyvačių fermos, ilgakaklių gentys, Siam Niramit, Fantasea show.. Kitam žmogui tai pačios fainiausios vietos, o mums netinka.. Bet kiek žmonių - tiek nuomonių.
O Pai pažymėtas užrašuose, gal kada kitą kartą!