QUOTE(Atlantida* @ 2015 09 02, 11:39)
tai kad tų džiunglių kaina kosminė.. užmečiau akį - apie 300 eur žmogui.. tai iš karto atmečiau..
Taip, ten brangoka, bet galima ir sutaupyti, galima atvykti patiems, pasiimti tik nakvynę ant ežero, o jei norisi pilno komplketo, tai už maždaug 230 EUR žmogui yra dvi nakvynės su pilnu maitinimu, pervežimais, ekskursijom ir t.t.
Tiesiog tai tokia vieta, kurią aplankyti tikrai verta, čia kaip ir Similans - brangoka, bet verta. Aišku, kad paitktų, turi žmogus gamtą mėgti, bet vien tai, kad dramblį laisvėje gali pamatyti, įvairių kitų džiunglių gyventojų, paukščių.
Papildyta:
QUOTE(tobuliux @ 2015 09 03, 20:09)
Pasirinkome Bankoka + Andamanu juros salas

Musu tikslai ir pakeliauti ir pasimegaut nuostabiais paludimiais, pavakaroti vakarais kavinukese ir ttt.
Laukiu jusu patarimu:)
Man asmeniškai per daug salų, tikrai nenorit kitokio Tialando pamatyti? Per pilnas 16 dieų daug galima nuveikti, o jūs tik paplūdimius keisit. Aišku, kiekvienam savo, bet Tailandas nėra tik paplūdimys
Nagrinėjant jūsų palną, aš asmeniškai neapsistočiau Phuket'e, į Similnas plaukčiau 2 naktim, o ne vienai, įtraukčiau Railay, o dėl Lipe - ji tikrai graži sala, porą naktų ten verta praleisti, bet dar porai apsistočiau greta esančioje Adang saloje, ten nacionalinis parkas.
Ir jeigu nuspręsčiau tik po salas keliauti, pridėčau Phangan ir Tao, aišku, kažko dėl to reiktų atsisakyti, pvz. Phuket ir Phi phi.
Papildyta:
QUOTE(caramelcandy @ 2015 09 03, 21:06)
Ką rekomenduotumėte būtinai aplankyti Bankoke?
Bnakk evisko tiek daug, daug kas nuo interesų žmogaus priklauso.
Svarbiausius objektus tikrai rasit google.
Man asmeniškai nuostabi šventykla - Wat Arun, jeigu išpultų savaitgalis, važiuočiau į Chatuchak. Dar tikrai verta pamatyti naktinį Bankoką iš viršaus.
Dar visai verta paiimti turą dviračiais po Bankoką.
Papildyta:
QUOTE(caramelcandy @ 2015 09 03, 21:06)
Bet ar reiktų norint keliauti toliau grįžti į Bankoką ir vėl keliauti iš ten ar ir iš Chiang Mai galima puikiai susisiekti su tolimesniais miesteliais?
Iš Chiang Mai galite skristi daug kur, tame tarpe Surat Thani, Phuket, Krabi.