QUOTE(aar @ 2015 07 20, 17:51)
Pradejau ziurineti kainas ir vis tik, kad ir kaip bedeliociau, man gaunasi siek tiek pigesne kaina jei pirkti dabar per ispardavimus su Novaturu arba Tezais, nei savarankiskai skrydi is Vilniaus+ viesbutis per bookinga +pervezimas is Bankoko... Gal ka tai as cia ne taip skaiciuoju? Cia tuo atveju, jei ten visa laika gyventi viename viesbutyje.
Tai aišku kad pigiau vienoj vietoj sėdėt

. Bet taigi neįdomu. Iš vis aplenkit patają ir puketą (nebent puketas kokią naktį tranzitui, nes ten oro uostas ir tifany show pamatyt). Keliaukit į chiang mai, ayutaya, similian salas, raylai, dar kokioj koh chiang ar koh kood pailsekit ilgiau.
Tikrai nėra prasmės trenktis per pusę pasaulio, kad sėdėt patajoj, kuri yra 100 kart padauginta palangos basanavičiaus g, tik labiau uždrožta
QUOTE(Hippie @ 2015 07 22, 19:50)
Sveiki, avialinijos leidžia pasiimti 7kg rankinio (su juo viskas aišku-kuprinė ir tiek) ir 23kg bendro bagažo, tai va, klausimas

- kokį jį imti? Lagaminą? Didelę kuprinę, kokią "tašę" su ratukais?

Klausiu, nes neįsivaizduoju ar tilptų pvz. lagaminas kokio hostel'io spintelėj (kokio jos ten dydžio

), ar yra kur saugojimo kameros Bankoke, kol pvz. mes varysim traukiniu į Chiang Mai? Ar visur ir visada tampytis viską su savimi?
Kaip manot, kaip pakliūt į Chiang Mai įdomiau/pigiau lėktuvu iš Bankoko, traukiniu, gal ne iš Bankoko, o kokios Ajutajos? Ką manot?
Ooo, smagu, nuteikiat optimistiškai, bilietus jau turim, tai liko taupyt vietiniams skrydžiams ir nakvynėms bei ekskursijoms bei maistui, labai tikiuosi, kad 1000e dviems užteks.
Mes irgi pirmą, bet kad ir kaip baugu, bet jau kelionių operatoriams tikrai neleisiu gadint man atostogų, ypač kai vykstam į tokią tolimą, egzotišką šalį su tiek daug ką norisi pamatyti, o ypač turistų nenutryptose vietose (more or less).
Brač, dėl tų skiepų, tai dviprasmiški jausmai, geriau aš tuos 60e nakvynei skirčiau (abiems su vyru tiek kainuotų A+B hepatitų skiepai, nuo difterijos-stabligės-nemokamas), bet visiškai neaišku kaip ten kas gali atsitikti...
Tai sakot nakvynių nei Bankoke, nei šaiurėj ar pietuose/salose iš anksto neužsakinėt?

Nes mes taip ir norim, su kuprinėm, pamatyt, stebėtis, grožėtis..., bet ir pailsėt kiek pasyviau maudynes žydram vandenėly keičiant masažiukais ir vaisių kokteiliais
Aš imčiau kuprines. Ypač jei paskui pirksit vietinius skrydžius. Nes jų airasia leidžia bet kokio dydžio kuprines įsinešt į lėktuvo saloną. Neprisikraukit daiktų, tikrai neapsimoka. Ten lb pigus skalbimas, higienos priemonės, visi vaistai be recepto. Visokie rankšluosčiai ir maikės šortai centus kainuoja. Verta vežtis tik avalynę vaikščiojimui patogią ir gal dar snorkelinimo vamzdelius jei turit savus ir patogius. Nes man tie, kur duoda vietoj, lb prasti pasirodė, be vožtuvų, nesandarūs. Ai dar kremas nuo saulės pas mus pigiau išeina, bet reikua su 50 apsauga bent pradžiai.
Mes vežėmės lagaminą ir lb gailėjomės, nes šaligatvių dauk kur nėra, gatvės bsusios, ratai už visko kliūva, kambariukai kai kur maži, maišosi tas lagaminas, dar plius už bagažą airasia reikėdavo mokėt. O geriausia kai į railay arvykus laivu reikėjo jį nešt per vandenį