Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas

QUOTE(Carpe diem @ 2015 07 23, 20:08)
Kambodža, Laosas, Mianmaras, Indija, Kolumbija, Venesuela, Bolivija ir dar nemažai kitų... Beveik visur teko pabūti, galiu patvirtinti, kad pigiau, nei Tailande smile.gif

Įspūdinga, visur keliavote kaip turistė?
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 07 23, 20:08)
Kambodža, Laosas, Mianmaras, Indija, Kolumbija, Venesuela, Bolivija ir dar nemažai kitų... Beveik visur teko pabūti, galiu patvirtinti, kad pigiau, nei Tailande smile.gif

Na o jei kokybinius rodiklius lyginant kartu, tai kaži ar yra pigiau už tailandą kainos- kokybės santykyje

QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 07 24, 09:36)
Mes irgi panašiai mokėjome kavinėse prieš 3 metus, maždaug 20 eurų už du patiekalus ir du gėrimus. Tiesa Patajoje kainavo brangiausiai, brangiau net negu Bankoke.

Man čia skamba kaip iš fantastinio romano biggrin.gif . Mes italijoj už tiek pavalgom 2 patiekalus ir 2 gėrimus. Turbūt mums tada tailande pasisekė rast visada bent dvigubai pigesnių vietų.
Atsakyti
QUOTE(aar @ 2015 07 20, 18:51)
Pradejau ziurineti kainas ir vis tik, kad ir kaip bedeliociau, man gaunasi siek tiek pigesne kaina jei pirkti dabar per ispardavimus su Novaturu arba Tezais, nei savarankiskai skrydi is Vilniaus+ viesbutis per bookinga +pervezimas is Bankoko... Gal ka tai as cia ne taip skaiciuoju? Cia tuo atveju, jei ten visa laika gyventi viename viesbutyje.

Pries pora savaiciu paemem pora bilietu 2016 kovo men - po 620 Eur/zmogui per Kijeva, plius normalus viesbutukas Patajoj ramioj vietoj netoli centro dar 250 Eur/zmogui, 17 nakvyniu su pusryciais, kakzaip nei tezai nei novaturas pigiau nepasiule schmoll.gif
Nuo oro uosto iki Patajos autobusas 130 batu = 3.8 Eur/zmogui, ten dar tuktukas iki vietos 10 batu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2015 07 23, 08:44)
1 Sąliginai pigu sakyčiau, kilogramas kokie 5 Lt, atiduodi kokius 3-4 kg ir jau 20 Lt už išskalbimą, op kurio neretai rūbai specifinį kvapą įgauna ir dėmės lieka smile.gif
2 Rankšluosčiai ir maikutės bei šortai centų irgi nekainuoja, kainuoja 20-30 Lt už vienetą ir daugiau.
3 Tiesiog noriu pasakyti, kad nenusitiektų žmogus, kad viskas ten po porą litų tekainuoja. Tailandas tikrai nebėra tapigi šalis keliavimui, kokia buvo prieš 7-10 metų.
Papildyta:

4 Šitą ir aš patyriau  biggrin.gif nuo to laiko nusipirkau gerą kuprinę ir tik su ja keliauju  thumbup.gif lagaminai ne tokioms kelionėms wink.gif

1 kiek kur Azijoje salbeme - jokiu problemu, nei blogo kvapo, nei demiu - svaru, islyginta ir dar jazminais kvepia mirksiukas.gif
2 cia kaip ir visur, tikrai galima ir pigiau rasti doh.gif mes pvz vykdami i azija, nesiimame beveik jokiu rubu, nes viska ten gali nusipirkti pigiau nei Marijos zemeje thumbup.gif
3 Na pries 20 metu neteko ten buti, bet nuo 2007 iki praejusiu metu nesakyciau, kad viskas pabrango kartais schmoll.gif
4 jei keliauti per sali, tai tik toks variantas, jei pora pervaziavimu - tada kaip kam patogu ar iprates. Tiesa GERA kuprine vertetu nusipirkti cia (pigiau PL), nes viena karta pritrukome kur susideti, pirkome vietoje (Indonezijoje), tai iki lektuvo nedatrauke doh.gif vietiniu vistos lektuve stipriau supakuotos buvo nei musu kuprine lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 07 24, 10:36)
Mes irgi panašiai mokėjome kavinėse prieš 3 metus, maždaug 20 eurų už du patiekalus ir du gėrimus. Tiesa Patajoje kainavo brangiausiai, brangiau net negu Bankoke.

Chebryte, jei einate i restorana, t.y.valgykla su staltiese - mokate ne maziau nei Londone ar Paryziuje, bet jei maitinates kartu su vietiniais (nebutina valgyti kirminukus ar varlytes) tai ir mokate ta pacia kaina. Aisku musulmoniskuose krastuose ir kur yra turistu srautai visada stengsis "nugrezti" farangiska kaina, bet po keliu kartu jau pradedate gautytis kas ir kiek mirksiukas.gif O uz 20 EUR tai jau vos ne "prasmatnus" vakarelis kokiam Bakoko skybar gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki gyvi,

planuojame su šeimyna lapkričio mėn varyt į Tailandą, mes su vyru bei du vaikai 11 ir 4 metų..

kol kas atrodo viskas painu, gal galėtumėt patarti nuo ko pradėti, ką žiūrėti? neieškosime pigių variantų, nes važiuotume su vaikais, o jiems reikalingas šioks toks komfortas biggrin.gif

planuojame būti 2 savaites.

paskaičiau tik šitą temą, tačiau pasiryžus ir ankstesnes įveikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(augustinuke @ 2015 07 28, 10:46)
sveiki gyvi,
planuojame su šeimyna lapkričio mėn varyt į Tailandą, mes su vyru bei du vaikai 11 ir 4 metų..

kol kas atrodo viskas painu, gal galėtumėt patarti nuo ko pradėti, ką žiūrėti? neieškosime pigių variantų, nes važiuotume su vaikais, o jiems reikalingas šioks toks komfortas biggrin.gif

planuojame būti 2 savaites.
paskaičiau tik šitą temą, tačiau pasiryžus ir ankstesnes įveikt ax.gif

Galit nebijoti del vaiku, mes pries 3 metus su 2m sunum keliavom. Pakankamai civilizuota salis smile.gif Kelione organizavomes patys. Stengemes neislaidauti isbandem ir viesaji transporta (Bankoke ir tarpmiestini), ir pigesnius viesbucius, ir gatves maista (vaikas isvis kavinese dazniausiai atsisakydavo valgyti doh.gif ). Jokiu nesklandumu nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesuota @ 2015 07 28, 20:01)
Galit nebijoti del vaiku, mes pries 3 metus su 2m sunum keliavom. Pakankamai civilizuota salis  smile.gif Kelione organizavomes patys. Stengemes neislaidauti isbandem ir viesaji transporta (Bankoke ir tarpmiestini), ir pigesnius viesbucius, ir gatves maista (vaikas isvis kavinese dazniausiai atsisakydavo valgyti  doh.gif ). Jokiu nesklandumu nebuvo smile.gif

dėkui, man irgi tik neramina mažojo valgymai biggrin.gif bet planuojam apartamentuose gyvent, tai pusryčiai ir vakarienė būtų daugmaž mūsų gaminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 07 14, 10:59)
Tai, kad jūs Krabi nebuvote, man atrodo.  g.gif
Krabi galima į jūrą eiti maudytis, o Patajoje vien tik šiukšlių maišai plaukioja. Pliažuose tokie seni gultai, kad ant tokių gultis net bjauru. Be to su vaikais į Patają irgi negerai, ten viskas vyrams lotuliukas.gif

tai čia jums nepasiseke, tikrai jokiu šiukšlių maišų neplaukiojo, man ten viskas patiko, negalečiau įvardinti kas nepatiko biggrin.gif

QUOTE(jūračiukas @ 2015 07 15, 11:49)
Mes atostogavom pietinėje Patajoje, toliau nuo centro. Ten viskas buvo OK. Vadinasi jums nepasisekė su vaizdu  biggrin.gif
visa tai pažiūrėti. Tyla,ramybė manęs su vyru ,,netraukia".

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 07 29, 08:28)
tai čia jums nepasiseke, tikrai jokiu šiukšlių maišų neplaukiojo, man ten viskas patiko, negalečiau įvardinti kas nepatiko biggrin.gif
drinks_cheers.gif

Manau, ne man vienai nepasisekė... Ten iš ryto šiukšles surinkinėjo su mašinom, kai kitose šalyse užtenka rankomis surinkti... Pavyzdžiui Kambodžoje mėto vietiniai maišus į jūrą po pikniko, bet vis tiek Patajos šiukšlių kiekio nepasiekė rolleyes.gif
Man tik keista, kad visiems, kam patiko Patają, neskuba į ją sugrįžti ir Tailandas į svajonių šalį nepavirto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 07 29, 11:42)
Manau, ne man vienai nepasisekė... Ten iš ryto šiukšles surinkinėjo su mašinom, kai kitose šalyse užtenka rankomis surinkti... Pavyzdžiui Kambodžoje mėto vietiniai maišus į jūrą po pikniko, bet vis tiek Patajos šiukšlių kiekio nepasiekė  rolleyes.gif
Man tik keista, kad visiems, kam patiko Patają, neskuba į ją sugrįžti ir Tailandas į svajonių šalį nepavirto lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš su mielu noru sugrįščiau wub.gif Prie jūsų gal ir buvo šiukšlių jūroje, nu pas mus tai tikrai ne, na bent jau nepataikėm tokią dieną, nes į pliažus ir kitur važiavom. Man patiko Pataja, noriu dar wub.gif
Papildyta:
Šiukšles surinkdavo turbūt labai anksti, mes dar miegodavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2015 07 24, 23:40)
Chebryte, jei einate i restorana, t.y.valgykla su staltiese - mokate ne maziau nei Londone ar Paryziuje, bet jei maitinates kartu su vietiniais (nebutina valgyti kirminukus ar varlytes) tai ir mokate ta pacia kaina. Aisku musulmoniskuose krastuose ir kur yra turistu srautai visada stengsis "nugrezti" farangiska kaina, bet po keliu kartu jau pradedate gautytis kas ir kiek mirksiukas.gif O uz 20 EUR tai jau vos ne "prasmatnus" vakarelis kokiam Bakoko skybar gaunasi  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

Mes 2010m.uz 3eur žmogui gatvėje valgėm vištienos iešmukus +šviežių apelsinų sulčių. Arba blynelių su banananais wub.gif ir sulčių.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2015 07 29, 10:10)
drinks_cheers.gif

Mes 2010m.uz 3eur žmogui gatvėje valgėm vištienos iešmukus +šviežių apelsinų sulčių. Arba blynelių su banananais wub.gif  ir sulčių.

Mes tuos iešmukus pabandėm tik kartą, bet man vien mėsos pietums ar vakarienei neužtenka, be to norisi normaliai atsisėsti, o ne užkandžiauti.

Prisiminiau, Chiang Mai apsidžiaugėm kibinus pamačiusios bigsmile.gif Jie atrodo kaip riebaluose virti. Tik ką jie ten tokio nevalgomo padėjo - nežinau, gal žoles su mišiniais, bet skonis vimdantis... Kitą kartą pasitaikė ledai su svogūnais, po to su pupelėmis, tai į pabaigą jau jokios egzotikos nebesinorėjo ir valgėm viešbutyje lotuliukas.gif Tiesa, iš parduotuvinio maisto, patiko tokie dideli virtinukai su skirtingais įdarais, garuose gaminti.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2015 07 29, 12:10)
drinks_cheers.gif

Mes 2010m.uz 3eur žmogui gatvėje valgėm vištienos iešmukus +šviežių apelsinų sulčių. Arba blynelių su banananais wub.gif  ir sulčių.

Blyneliai su bananais (gatvėje) super wub.gif
Atsakyti