Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikulės dieta

Man siandien prasidejo obuoliu etapas. Bet svoris krenta labaai prastai sad.png jei isgyvensiu tuos obuolius, aprasysiu kaip man sekesi wink.png
Atsakyti
9 pusbadzio dienos iveiktos :) Obuoliu dienos buvo sunkiausios. Bet siaip galvojau, kad bus sudetingiau. Nezinau ar noreciau pakartot, labai jau drastiska, bet zinoma su efektu. Tik neisivaizduoju kaip tuos 9 kg sugeba numesti kas.
-4 kg man :)
Atsakyti
Šaunuolė! 9 kg turbūt numeta tos, kurios daugiau turi viršsvorio. Man dabar antra diena vištienos ir - 3kg. Galvoju, kaip seksis obuolių dienos, nes po obuolių labai norisi valgyti :)
Atsakyti
Sveiki,

Siand jau trecia diena su ryziais, nieko sudetingo...nesu alkana, galiu valgyt kiek noriu tik va beda -nenoriu, nes nera labai skanu... bet 300 gr. suvalgiau per diena, rezultatas po 2 dienu -2 kg....valio
Rytoj vistiena niam...
Pirma karta laikausi sios dietos, kol kas nesilpna, nes turiu sankaupu:) pilvas mazeja.

Paprastai tokiu grieztu dietu nesilaikau, esu bandziusi chazano dieta - krinta tik 1 kg per savaite, bet l. gera dieta. (turintiems 10 ir daugiau kg antsvori)

Sekmes mergaites!

Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2016 08 27, 14:27)
9 pusbadzio dienos iveiktos smile.gif Obuoliu dienos buvo sunkiausios. Bet siaip galvojau, kad bus sudetingiau. Nezinau ar noreciau pakartot, labai jau drastiska, bet zinoma su efektu. Tik neisivaizduoju kaip tuos 9 kg sugeba numesti kas.
-4 kg man smile.gif

Vaikulė sugeba... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiand jau 5 diena. Į vištą negaliu žiūrėt, po 5 d. - 2,300 kg - nieko gero. Galvojau vištiena tai jau bus kažkas nerealaus, bet po dietos ilgai nenorėsiu.... vakar jau ir silpna buvo, lyg galva svaigo...
Laukiu obuoliu! (nors jų paprastai nevalgau:)
Atsakyti
Labas vakaras merginos biggrin.gif gal yra norinciu sita kryzio zygi pakartot? biggrin.gif
Atsakyti
susigundziau isbandyti ir as.
Gal kas nuo rytojaus kartu?
Atsakyti
QUOTE(vejo nubloksta @ 2016 10 16, 13:56)
susigundziau isbandyti ir as.
Gal kas nuo rytojaus kartu?

Sveikute. As jau pradejau nuo siandien, taciau nuo vistos ne nuo ryziu, nes ana savaite tris dienas valgiau ryzius tada sugrioviau viska. Ar jungiates kartu?
Atsakyti
QUOTE(geruteee88 @ 2016 10 17, 11:06)
Sveikute. As jau pradejau nuo siandien, taciau nuo vistos ne nuo ryziu, nes ana savaite tris dienas valgiau ryzius tada sugrioviau viska. Ar jungiates kartu?

taip! as irgi siandien pradejau. bet nuo ryziu.
man patiko - pasidariau su cili ir soja.
Atsakyti
QUOTE(vejo nubloksta @ 2016 10 17, 19:30)
taip! as irgi siandien pradejau. bet nuo ryziu.
man patiko - pasidariau su cili ir soja.

na ka antra diena, kaip jauciates? as dedu ir druska ir aliejaus ir prieskoniu, nes sausai valgyt tai imanoma 2 dienas ir numeti visa dieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geruteee88 @ 2016 10 18, 10:35)
na ka antra diena, kaip jauciates? as dedu ir druska ir aliejaus ir prieskoniu, nes sausai valgyt tai imanoma 2 dienas ir numeti visa dieta smile.gif

As lygiai taip pat!!! dedu labai daug visokiu prieskoniu, bet alyvuogiu aliejaus ir druskos irgi. (nedaug aisku).
Atsakyti