9 pusbadzio dienos iveiktos Obuoliu dienos buvo sunkiausios. Bet siaip galvojau, kad bus sudetingiau. Nezinau ar noreciau pakartot, labai jau drastiska, bet zinoma su efektu. Tik neisivaizduoju kaip tuos 9 kg sugeba numesti kas. -4 kg man
Šaunuolė! 9 kg turbūt numeta tos, kurios daugiau turi viršsvorio. Man dabar antra diena vištienos ir - 3kg. Galvoju, kaip seksis obuolių dienos, nes po obuolių labai norisi valgyti
Siand jau trecia diena su ryziais, nieko sudetingo...nesu alkana, galiu valgyt kiek noriu tik va beda -nenoriu, nes nera labai skanu... bet 300 gr. suvalgiau per diena, rezultatas po 2 dienu -2 kg....valio Rytoj vistiena niam... Pirma karta laikausi sios dietos, kol kas nesilpna, nes turiu sankaupu:) pilvas mazeja.
Paprastai tokiu grieztu dietu nesilaikau, esu bandziusi chazano dieta - krinta tik 1 kg per savaite, bet l. gera dieta. (turintiems 10 ir daugiau kg antsvori)
9 pusbadzio dienos iveiktos Obuoliu dienos buvo sunkiausios. Bet siaip galvojau, kad bus sudetingiau. Nezinau ar noreciau pakartot, labai jau drastiska, bet zinoma su efektu. Tik neisivaizduoju kaip tuos 9 kg sugeba numesti kas. -4 kg man
Šiand jau 5 diena. Į vištą negaliu žiūrėt, po 5 d. - 2,300 kg - nieko gero. Galvojau vištiena tai jau bus kažkas nerealaus, bet po dietos ilgai nenorėsiu.... vakar jau ir silpna buvo, lyg galva svaigo... Laukiu obuoliu! (nors jų paprastai nevalgau:)
Sveikute. As jau pradejau nuo siandien, taciau nuo vistos ne nuo ryziu, nes ana savaite tris dienas valgiau ryzius tada sugrioviau viska. Ar jungiates kartu?
Sveikute. As jau pradejau nuo siandien, taciau nuo vistos ne nuo ryziu, nes ana savaite tris dienas valgiau ryzius tada sugrioviau viska. Ar jungiates kartu?