Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikulės dieta

Siandien ir vel -400g doh.gif tikiuosi tai del to nes zarnos uzsikise jau trecia diena galvoju gal net kasko isgerti nes net pilvas visas issiputes lotuliukas.gif zirniai ikirejo JUODAI rytoj bus sunki diena biggrin.gif laukiu nesulaukiu obuoliu!
Atsakyti
Labas rytas, ir as jungiuosi. Noriu saziningai issilaikyti smile.gif
Atsakyti
Bandom kartu tada. Jungiuosi ir as:)
Atsakyti
Sveikos pradedancios! Sekmes 4u.gif
Man 7 diena -3.9kg thumbup.gif dar reikia -1.5kg iki mano tikslo!
Atsakyti
QUOTE(Geeky @ 2016 07 18, 08:26)
Sveikos pradedancios! Sekmes 4u.gif
Man 7 diena -3.9kg thumbup.gif dar reikia -1.5kg iki mano tikslo!

oho:) tiek iskentei:) pavydu net
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2016 07 18, 08:28)
oho:) tiek iskentei:) pavydu net

Ir jus iskesite jei labai noresite mirksiukas.gif As jau planuoju ka valgysiu 10 diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geeky @ 2016 07 18, 10:13)
Ir jus iskesite jei labai noresite mirksiukas.gif As jau planuoju ka valgysiu 10 diena  lotuliukas.gif

Sveikos man 8-ta diena. Apetito visai nebera, vandens isgeriu po 5 litrus, nesisveriu bet akivaizdziai svorio nukrito nemazai. Per visa dieta sugriesijimas - 2 alaus ir 2 taures vyno. Visa kita pagal plana. Plius begiojimas/vaiksciojimas po 10 km + tonuso treniruotes. Ka planuojate valgyti po dietos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geruteee88 @ 2016 07 18, 17:08)
Sveikos man 8-ta diena. Apetito visai nebera, vandens isgeriu po 5 litrus, nesisveriu bet akivaizdziai svorio nukrito nemazai. Per visa dieta sugriesijimas - 2 alaus ir 2 taures vyno. Visa kita pagal plana. Plius begiojimas/vaiksciojimas po 10 km + tonuso treniruotes. Ka planuojate valgyti po dietos? 4u.gif

Kol kas norai keiciasi valandomis lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas, antra diena ryziu,nuotaika super.Judam toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavinka @ 2016 07 19, 05:31)
labas rytas, antra diena ryziu,nuotaika super.Judam toliau  smile.gif

Labas rytas Kavinka! Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Siandien -300g, paskutines tris dienas tik po tiek tekrenta. Is viso -4.2kg thumbup.gif iki tikslo reikia 1.3kg numesti, bet nebesitikiu kad pavyks schmoll.gif
Atsakyti
labas rytas, jungiuosi ir as nuo siandienos ryto smile.gif
rodmenis nusiimsiu ryt ryte:)
Atsakyti