Taigi mes irgi jau apsisprendėm. Aukosim grožį dėl erdvės ir patogumo. Ir laikysimės visgi pirmojo varianto, kai vonia prie kairės sienos, tik statysim ne kampinę vonią, o stačiakampę didesnę ir kur galas liks tiesiog su plytelėmis apmūrysim ir turėsim lentynėlę prie lango. Ir prie stačiakampės vonios gražiau prisiglaus skalbimo mašina. Taip erdvės kambary bus daugiau ir maudantis po dušu tikrai nesitaškys ant lango.

[
reikalingas klozetas pastatomas prie pat sienos, koki rekomenduotiumete , i ka renkantis kreipti demesi ir kokios firmos rekomenduotumete.Variantas ekonominis
reikalingas klozetas pastatomas prie pat sienos, koki rekomenduotiumete , i ka renkantis kreipti demesi ir kokios firmos rekomenduotumete.Variantas ekonominis

QUOTE(mamuse40 @ 2015 08 10, 22:22)
[

Su bakeliu ar bakelis montuojamas sienoje?
Čia ir vėl aš
Pasišnekėjom su vonių meistrais ir mano variantą vonios išpeikė, kad bus sunku nuolydžius sutvarkyt tam apmūrytam kampe... Tai paaukojom kriauklės vietą po langu ir sudėliojom taip Vonia Ką manot? Ar geriau? Nes jau net baisu skambint elektrikui
Jam visą vonią reikės iš naujo pervedžiot...

QUOTE(zemaiteki @ 2015 08 12, 09:07)
Čia ir vėl aš
Pasišnekėjom su vonių meistrais ir mano variantą vonios išpeikė, kad bus sunku nuolydžius sutvarkyt tam apmūrytam kampe... Tai paaukojom kriauklės vietą po langu ir sudėliojom taip Vonia Ką manot? Ar geriau? Nes jau net baisu skambint elektrikui

O meistrai patikimi? sunku ar neįmanoma, ir nelabai supratau kokie ten nuolydžiai nesigauna. Dabar jūs renkatės tiesią vonią po langu, toks variantas jums gi buvo iš viso nepriimtinas dėl taškymosi

Papildyta:
QUOTE(zemaiteki @ 2015 08 06, 10:45)
Jei vis gi vonia prie lango, tai šis jūsų paišytas atrodo patogiau, tik tualetą gal keisčiau su skalbimo mašina vietomis

Na jei vonia po langu tai bet kokiu atveju reikėtų kažkaip dengti langą. O šitas mano paišytas variantas netinka, nes realiai labai mažai vietos lieka tarp vonios ir kriauklės.... MB niekaip nesutinka, nes jam nebus vietos kur prie kriauklės apsisukt, nes tarpas lieka apie 40-50 cm. O mano nupaišyta, kad vonia greičiau smailėja. Realiai yra status pakraštys ir tik tada siaurėja.
O meistras pasirodė rimtas. Daug patarimų kitokių davė. Sakė reikėtų kelt aukščiau tą kraštą, kad vanduo nesikauptų, nes jei lygiai su vonia ta lentynėlė, tai reikės su silikonais sandarint, o pagal jį tada vaizdas baisus
O meistras pasirodė rimtas. Daug patarimų kitokių davė. Sakė reikėtų kelt aukščiau tą kraštą, kad vanduo nesikauptų, nes jei lygiai su vonia ta lentynėlė, tai reikės su silikonais sandarint, o pagal jį tada vaizdas baisus

QUOTE(zemaiteki @ 2015 08 12, 09:07)
Čia ir vėl aš

ar užteks vietos pilnai atidaryti skalbimo mašinos duris?, nesirems į vonią?
Ir dušas bei kranas dabar ore pakibęs - ten sienelė bus ar ant sienos jis montuosis?
Programoj neleidžia pasirinkt dušo vietos, tai jis bus ant sienos gale vonios. Skalbimo mašinos durelėms atsidaryt bus apie 40-45 cm. Manau tikrai pakaks. Dar tas meistras teigė, kad nesirinkt stiklinės sienos, nes labai stipriai apriboja erdvę ir yra nestabilios. Geriau užuolaida, tai dabar net nežinau...
Papildyta:
Beje, dar svarstom apie pirmo aukšto mažiuką tualetą (1m x 2 m). Gal ten įsirengt dušą. Pliusai: grįžus iš lauko iškart užeit kojas nusiplaut, šuniui kojas nuplaut. Tik labai mažas tas kambariukas. Ar tilptų ir dušas ir tualetas?Galima dušą mažint, bet tada dydis liks koks 90x95 cm. Ar verta? Ar visgi pasilikt tualetą su kriaukle?
Dušas su tualetu
Papildyta:
Beje, dar svarstom apie pirmo aukšto mažiuką tualetą (1m x 2 m). Gal ten įsirengt dušą. Pliusai: grįžus iš lauko iškart užeit kojas nusiplaut, šuniui kojas nuplaut. Tik labai mažas tas kambariukas. Ar tilptų ir dušas ir tualetas?Galima dušą mažint, bet tada dydis liks koks 90x95 cm. Ar verta? Ar visgi pasilikt tualetą su kriaukle?
Dušas su tualetu
QUOTE(zemaiteki @ 2015 08 12, 09:37)
<..> O šitas mano paišytas variantas netinka, nes realiai labai mažai vietos lieka tarp vonios ir kriauklės.... MB niekaip nesutinka, nes jam nebus vietos kur prie kriauklės apsisukt, nes tarpas lieka apie 40-50 cm. O mano nupaišyta, kad vonia greičiau smailėja. Realiai yra status pakraštys ir tik tada siaurėja.
<..>
<..>
statykit į kampą prie lango skalbimo mašiną, 40-50 cm užteks jos atidarymui, toliau kriauklė su veidrodžiu, ten bus jau daugiau vietos priėjimui

QUOTE(zemaiteki @ 2015 08 12, 10:48)
Na nemanau, kad kampinė vonia labai apsaugos nuo taškymosi, gi vis tiek priklausys kaip atsistosi toj vonioj... O kodėl būtinai kriauklė ir skalbimo mašina vienoj linijoj?
Papildyta:
Kaip suprantu siūlot šitaip:
Vonia
Papildyta:
Kaip suprantu siūlot šitaip:
Vonia
Skalbimo mašina ne kažkokia vonios puošmena, o stovėdama atskirai dažniausiai atrodo ne į temą. Padarius viską po vienu stalviršiu gautųsi tvarkingesnis vaizdas.
pvz. galima tiek slėpti durelėmis, tiek atvirai, galima stalviršį daryti per visą sieną, po apačia pakišant ir skalbinių krepšį

Be abejonės tai tik mano asmeninė nuomonė