na, taip, savo mašiną variau į tech gal du kartus tik, gali tai ir kitas padaryt.

Auto ventiliatorius gal kas turit? Kaip atsiliepimai? Kažin verta? Pas mane,kai pečiukas kvailioja,gal verta?

Neturiu, bet jis tikrai neveiks taip gerai, kaip parašyta aprašyme. Galėsite atsišildyti poros sprindžių plotą prieš akis, bet tikrai greitai neatitirpins viso priekinio stiklo ir tuo labiau nesušildys automobilio vidaus. 150W yra labai mažas galingumas. Plaukų džiovinimo fenai yra 10 kartų galingesni.
Gal geriau būtų pečiuką susitvarkyti? Kuo pasireiškia tas jo kvailiavimas?
QUOTE(džu @ 2015 09 24, 10:26)
as pirmadieni susitvarkiau sita reikala. Teko du kartus TAC apsilankyt ir tarpe tarp ju - servise. Prisigadinau nervu, nieks nepadejo. O antra karta liepe ant duobes vaziuot, tai sakiau, kad bijau ir nevaziavau. Tai uzvaziavo patys

QUOTE(susidomejus @ 2015 10 28, 19:15)
as pirmadieni susitvarkiau sita reikala. Teko du kartus TAC apsilankyt ir tarpe tarp ju - servise. Prisigadinau nervu, nieks nepadejo. O antra karta liepe ant duobes vaziuot, tai sakiau, kad bijau ir nevaziavau. Tai uzvaziavo patys
Kaip gerai moterim but 

Vilniuj nebeleidžia patiems ant keltuvo važiuot- tai aš dėl to susinervinau, nes nemėgstu kai mano mašiną kažkas kitas važiuoja

gal buciau ir pati ant tos duobes uzvaziavus, jeigu ji nebutu tokia gili, na, jeigu butu kaip kelio duobe, tada nebaisu ikrist. Kai klausiau kitu, kurie vare technikine, tai visi sake, kad niekur jokiu duobiu nera jau seniai, o ten, kur as buvau trijuose angaruose buvo keltuvai, o man liepe pervaziuot į ketvirtą ant duobes, nes keltuvai buvo uzimti turbut. Siandien labai sekmingai apžergiau ratais plačią ir ilgą kelio remonto duobę. Bet vistiek gili TAC duobė baisiau.
QUOTE(valkata @ 2015 10 27, 15:41)
Neturiu, bet jis tikrai neveiks taip gerai, kaip parašyta aprašyme. Galėsite atsišildyti poros sprindžių plotą prieš akis, bet tikrai greitai neatitirpins viso priekinio stiklo ir tuo labiau nesušildys automobilio vidaus. 150W yra labai mažas galingumas. Plaukų džiovinimo fenai yra 10 kartų galingesni.
Kažkaip nepagalvojau,kad silpnai pūst gali

Nepučia "ant laisvo" stovint. Tai rytais didelė problema.
Aš per TA irgi nesėdau į mašiną,leidau B tai padaryt. Tuvlitos darbuotojai juokėsi,kai dviejų metrų vyras rangėsi į fiat punto

Na kai aš variau TA, tai man tik į garažą liepė įvažiuot ir jau toliau pats darbuotojas važiavo, tiek stabdžius tikrinti, tiek išmetimus. O garaže turbūt keltuvas buvo
Nepamenu jau, nes nepurškė ant lempų, tai ėjau pirkt skysčio, kai grįžau jau viską buvo pabaigęs.
Bet šiaip tikrai kartais gerai būt moterim
Jei padarai kokią kliurką, tai tik nusišypsai, juk moteris

QUOTE(pikkolo @ 2015 10 29, 13:58)
Jei padarai kokią kliurką, tai tik nusišypsai, juk moteris 

Aga

Turiu kelis klausimus, gal zinosit?

Ar siame kelyje tikrai tik viena juosta yra (leidziantis link seskines kalno)?
Ir dar kitas klausimas, ar prie naujojo viaduko gostauto g., kai atvaziuoja automobilis (link centro) nuo viaduko, o kitas is po tilto (ten yra keliukas ir zemiau), jie vaziuoja paraleliai, ir prie Eikos verslo centro ju keliai susikerta, tai atvaziuojantys is "apacios" turetu praleisti vaziuojancius viaduku, jei abu nori pasukti i desine prie tu geltonu Eikos skulpturu? Google maps senas sio kelio, kol dar nebuvo pastatytas viadukas, tad nera kaip aiskiau aprasyti
Bet gal kazkuri zinos...

Ar siame kelyje tikrai tik viena juosta yra (leidziantis link seskines kalno)?
Ir dar kitas klausimas, ar prie naujojo viaduko gostauto g., kai atvaziuoja automobilis (link centro) nuo viaduko, o kitas is po tilto (ten yra keliukas ir zemiau), jie vaziuoja paraleliai, ir prie Eikos verslo centro ju keliai susikerta, tai atvaziuojantys is "apacios" turetu praleisti vaziuojancius viaduku, jei abu nori pasukti i desine prie tu geltonu Eikos skulpturu? Google maps senas sio kelio, kol dar nebuvo pastatytas viadukas, tad nera kaip aiskiau aprasyti

Ten leidžiantis nuo kalno- taip, tik viena juosta, važiuojant reikėtų laikytis dešiniau, kad kontakto atveju neliktum kalta. Čia jei pagal ket. Jei nori aplenkti kamštį- tada reikia labai saugotis kad kalta neliktum jei ką, + apačioje negalima kirsti ištisinių nupieštų linijų.
Dėl tos kitos situacijos nelabai įsivaizduoju kas per vieta, reikėtų ženklus žiūrėti... gal kas kitas žinos...
Dėl tos kitos situacijos nelabai įsivaizduoju kas per vieta, reikėtų ženklus žiūrėti... gal kas kitas žinos...
Kur eiti pasikeisti batareikyte i pulteli? Veikia pultelis tik is labai arti.
Sianakt vandalai buvo ilinde i drauges masina. Isdauze stikla, nulauze svirteles, pavoge gesintuva, trikampi, liemene, galinio vaizdo veidrodeli, įskėlė priekinį stikla...
Sianakt vandalai buvo ilinde i drauges masina. Isdauze stikla, nulauze svirteles, pavoge gesintuva, trikampi, liemene, galinio vaizdo veidrodeli, įskėlė priekinį stikla...