Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Majukas_ @ 2015 09 15, 11:53)
Sveiki, gal kas zino ar keiciant laikinas teises (2 m.) i nuolatines (10 m.) reikia is naujo gauti sveikatos pazyma?  4u.gif

Jei turit tebegaliojančią, kurią gavot laikydama teises (o ji turėtų galioti 10 metų) - tai nereikia naujos
Atsakyti
QUOTE(Majukas_ @ 2015 09 15, 10:53)
Sveiki, gal kas zino ar keiciant laikinas teises (2 m.) i nuolatines (10 m.) reikia is naujo gauti sveikatos pazyma?  4u.gif

Ant sveikatos pazymos yra parasyta, iki kada ji galioja, tereikia tik pasiziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas buna, jeigu i tave ivaziuoja neapdrausta masina? Sako, kad tokiu yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 19 rugsėjo 2015 - 18:59
QUOTE(susidomejus @ 2015 09 19, 19:58)

Pirmiausia tai kvieti policija, jokiu susitarimu vietoj. Jei turi kasko, tai turetu apmoket ir jie issireikalaus is kaltininko. Kitaip turbut tik teismo keliu prisiteisi.
Atsakyti
vakar vaziavau vingiuotu keliu, nieko uz tu vingiu nesimato, tik ziuriu atlekia i mane masina mano juosta, na net apsalau, per greit posuki dare ir isleke i priesinga juosta... Bet pasuko laiku, kur reikejo. Kad ji kur...
Kiekviena karta ir pati sau turiu pastabu, jau pavargau nuo savo netobulo vairavimo, kada tai baigsis pagaliau... Bet dar tik metus vairuoju. Nesulyginsi, kaip buvo pradzioj.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2015 09 20, 23:45)
Kiekviena karta ir pati sau turiu pastabu, jau pavargau nuo savo netobulo vairavimo, kada tai baigsis pagaliau... Bet dar tik metus vairuoju. Nesulyginsi, kaip buvo pradzioj.

Ko čia parinies irnesakyk.gif Pasižiūrėk kaip kiti vairuoja, o iš jų kokie 90% teises turi ilgiau kaip metus, o kokie 70% ilgiau kaip 10 metų, bet dėl to nevažinėja tobuliau. Taip, kad relax smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinot prieš kiek dienų galima paduoti prašymą pasikeisti 2metų teises į 10metų?
Atsakyti
QUOTE(laimuk's @ 2015 09 21, 16:52)
Sveikos, gal žinot prieš kiek dienų galima paduoti prašymą pasikeisti 2metų teises į 10metų?

''Prašymas pakeisti 2 metams išduotą vairuotojo pažymėjimą gali būti pateiktas likus ne daugiau kaip 10 darbo dienų iki šio vairuotojo pažymėjimo galiojimo pabaigos.''
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2015 09 19, 18:58)

Man rodos, kad tokiu atveju motorinis biuras turi žalą atlyginti
Atsakyti
Sian man vaziuojant ziedo pirma juosta pries nosi is ziedo visai isvaziavo is antros juostos masina. Ir ten taip negalima.
Atsakyti
Kas žino,ar leidimai atvykti į TA išduodami tik auto savininkui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2015 09 24, 10:12)
Kas žino,ar leidimai atvykti į TA išduodami tik auto savininkui?  g.gif

Pati paklausiau,pati išsiaiškinau paskambinus biggrin.gif jei kam bus aktualu,tai išduodami ne tik savininkui smile.gif
Atsakyti