Sveikutės,
Pastebėjau, kad kai pradėjau vairuoti, pradėjau ir stebėti kas vyksta keliuose, net kai nesu už vairo. Matyt, pasamonė informaciją kaupia

Pirmą kartą gyvenime, rodos, girdėjau troleibusą pypinantį. Na bet ten jau tikrai reikėjo pypinti, lindo mašina ant posūkio prieš pat nosį jam.
Taigis, prisiduodu.
Antradienį vakare labai sunkiai išsiparkavau iš darbo aikštelės. Tą sunkumą dar uždidino, kad gretimoje mašinoje sėdėjo žmogus ir žiūrėjo. Parvažiavau sėkmingai. O į namų kiemą įsukus jaučiau spaudimą greičiau parkuotis, nes iš galo važiavo kita mašina. Na įsiparkavau, betgi galėjau ir geriau, nes labai jau mažai vietos sau išlipti palikau

Kai išlipau, tai net kailiukas pasisšiaušė pamačius kad iki "kaimyno" tiek mažai cm likę. Nenorėjau bandyti pasitaisyti, nes tikrai nedaug cm - tikimybė besitaisant brūkštelti buvo pernelyg didelė. Po to dvi dienas stresavau galvodama kaip iš to "garažo" vietos reiks išvažiuoti atbulai.
Trečiadienį nevažiavau, nes buvau seminare prie CUP'o - nesugalvojau kur ten nemokamai mašiną pasistatyti.
Šiandien gi visai sėkmingai pavyko išsiparkuoti, nes jau buvo "kaimynas" pasikeitęs ir gale prie bortelio tuščia, o tiesiai važiuoti moku, net ir atbula, valio!
Betgi, ant pirmo to sudėtingojo išsukimo (iš šalutinio turiu sukti kairėn į pagrindinį, kuris eina lanku ir visada su mašinų srautu plius iš kairės turiu stebėti dvigubai, nes ten dar viena gatvelė įsiliejanti į pagrindinę, plius perėjos vos išvažiavus į pargindinę ir dar man prieš nosį kartais žmonės praeina). Taigi, pamačiau tarpą tame sraute ir mačiau, kad tame tarpe dviratininkas važiuoja. Nu mačiau aš jį, bet sukau (jis kaip ir prie bortelio važiavo). O tada jis mane aplenkė ir pradėjo šaukti. Ant šviesoforo raudonos prie manęs atsistojo ir toliau rėėėėėkia. Atsidariau langus, rėkiu atgal, kad man nerėktų ir kad mačiau aš jį, o anas - "man pagindinis buvo!".
Nu žodžiu: 1. nereikėjo man ant jo rėkti, pasidaviau situacijai 2. mašina būtų pastabdžiusi ir mane užleidusi, manau, o vat dviratininkai, hm, nenori stabdyti 3. arba dviratininkai užima daugiau nei "prie bortelio", arba netyčia sukdama tikrai jį "paspaudžiau".
Taigi, susinervinau juodai. Po to važiuoju, žiūriu, reakcija atbukus, nervas ima. Ne taip jau iškart sekasi susiimti po situacijų.

Dar ant šviesoforinės sankryžos, kur šiaip nieko mandro išsukti į kairę, tiesiog reikia praleisti tiesiai važiuojančius - kažkoks apipypino iš galo nekantraujantis.
Merginos, pasimokykit iš mano situacijos,
atsargiai, dviratininkai išlindo.
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2016 04 26, 18:14)
Siandien man vairavimui durna diena, teko trise pavaziuot tarp dvieju sunkiasvoriu dviejose juostose, tai uzgesau is baimes ar pralisiu. Bet nieko. Paskui vaziuoju, eina sau bobule per kelia su tasyte ant ratuku, i kelia net neziuri, ne per pereja, o kur jai reikia, neskuba. Teko praleist, sustojau antroj juostoj ir laukiau kol nuejo. Paskui kai namo vaziavau salia policija puse kelio vazavo - tai uz manes, tai sone, tai as uz ju prie sviesoforo stojau. Paskui veliau mane kazkoks grybas vaziuojancia antra juosta aplenke per dviguba istisine ir suko i desine i kiema uz kokiu 50 metru.
Geriau šiandien daugiau niekur nevaziuosiu...
Parvažiavai su policijos palyda
Pagal mano seną mokyklos laikų teoriją, jei vakar buvo bloga diena, tai kita diena turi būti gera diena.... ir gera diena nebūtinai turi būti viena. O kadangi bloga diena tau jau prėjo, vadinasi, dabar baltas periodas - skubėk tuo naudotis.