Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Vėja2 @ 2016 05 05, 19:17)
  Man dureles aplamdytos ir apibražytos, nedaug, bet vistiek reikia visa detale dažyt, Denaxa gal pažisti kokius kebulininkus ir įsivaizduoji kiek tai kainuoja  g.gif

Pažįstu... Fabijoniškių gatvikėj už tokio raudono ilgo pastato kieme yra toks nedidelis servisas, oficialiai jie ten kėbulinių nedaro, bet yra toks Valdukas, kuris tuo užsiima, nebrangiai ir kokybiškai, tai jei prisimestum blondine tipo kad girdėjai, kad čia daro, gražiai pasišypsotum ir dar gražiau paprašytum- manau, sutvarkytų smile.gif Jis labai nemėgsta su kėbulais krapštytis, nes ir sąlygų garaže tam nėra, vietos maža, bet labai paprašius manau sutiktų smile.gif Perspėjimas- jei jam atiduosi, apdenk gerai sėdynes kažkuom, bet saloną vis tiek paskui nuobodžiai šveisi biggrin.gif Bet daro kokybiškai- kas tikrai reta, gerus kėbulistus rasti sunku taip pat, kaip ir mėnulį pasiekti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Savvy @ 2016 05 05, 14:21)

Ant posūkio į dešinę keliskart buvau apipypinta. Manau, kad dėl to, jog per lėtai važiavau. Esu taip instruktoriaus išmokinta, tas posūkis man per aštrus, kitaip nemoku. Ugdau kantrybę ir įgūdžius. Vyras juokais patarė, kad kitą kartą po  apipypinimo įjungčiau avarinę ir išvis sustočiau. Ot įsivaizduoju, kiek pyp-pyp tokiu atveju išgirsčiau, nes ten aplenkti ant posūkio "įstrigusį" praktiškai nėra šansų  biggrin.gif

Vyras gerai patarė drinks_cheers.gif Aš savo dukrai irgi sakiau, kad jei užges, ar kas prilipęs prie šiknos pypint pradės- kalti avarinius ir eiti rimtu veidu po kapotu pasidairyti biggrin.gif Nekreipk dėmesio biggrin.gif
Ir neprisirišk prie vieno maršruto, važiuok visur- nes kitai netobulėsi, tiesiog turi išdrįsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 05 06, 12:27)
Pažįstu... Fabijoniškių gatvikėj už tokio raudono ilgo pastato kieme yra toks nedidelis servisas, oficialiai jie ten kėbulinių nedaro, bet yra toks Valdukas, kuris tuo užsiima, nebrangiai ir kokybiškai, tai jei prisimestum blondine tipo kad girdėjai, kad čia daro, gražiai pasišypsotum ir dar gražiau paprašytum- manau, sutvarkytų smile.gif Jis labai nemėgsta su kėbulais krapštytis, nes ir sąlygų garaže tam nėra, vietos maža, bet labai paprašius manau sutiktų smile.gif Perspėjimas- jei jam atiduosi, apdenk gerai sėdynes kažkuom, bet saloną vis tiek paskui nuobodžiai šveisi biggrin.gif Bet daro kokybiškai- kas tikrai reta, gerus kėbulistus rasti sunku taip pat, kaip ir mėnulį pasiekti biggrin.gif
Papildyta:
Vyras gerai patarė drinks_cheers.gif  Aš savo dukrai irgi sakiau, kad jei užges, ar kas prilipęs prie šiknos pypint pradės- kalti avarinius ir eiti rimtu veidu po kapotu pasidairyti biggrin.gif Nekreipk dėmesio biggrin.gif
Ir neprisirišk prie vieno maršruto, važiuok visur- nes kitai netobulėsi, tiesiog turi išdrįsti 4u.gif

Jeigu pypina, reikia ijungti atbulini wink.gif
Atsakyti
[quote=Kliamka,2016 05 05, 21:24]
Tai žiauriai gerai prasisukai už tokią sumą bigsmile.gif mano bendradarbei tik su ratu i lempa atsireme zmogelis ir 100 euru dave. Tik tiek kad dbr savo reikia tvarkyt.. Kokią mašinėlę pašventinai?
Papildyta:

NISSAN PRIMERA vairuoju dabar
Paskutiniu metu labai jau drasiai visur lindau, milimitrais visur, kažkaip labai jau pasitikinčaiai jaučiausi, tai dabar po to įvykio šiek tiek atsargesne tapau, matyt taip jau turėjo buti
Papildyta:
[quote=denaxa,2016 05 06, 14:27]
Papildyta:

Ačiū 4u.gif
Jau pasikonsultavau su vienos pažistamos vyru, jis 20 metų mašinos dažo, sako reikia nuvažiuoti kur su magnetu atstato įlenkimus, pabandyt ten, liks nedideli apibrozdinimai tai jis nušlifuos/ nulakuos, o jei sugalvosim vis gi dažyt , tai dažymas su perejimais 2 detales pas mane bus kažkur 100 eur, dar ne taip baisiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2016 05 09, 22:34)

Ačiū  4u.gif
Jau pasikonsultavau  su vienos pažistamos vyru, jis  20 metų mašinos dažo,    sako reikia nuvažiuoti kur su magnetu atstato įlenkimus, pabandyt ten, liks nedideli apibrozdinimai tai jis nušlifuos/ nulakuos, o jei sugalvosim vis gi dažyt , tai dažymas su perejimais 2 detales pas mane bus kažkur 100 eur, dar ne taip baisiai  smile.gif

Jei tik dažymas be špakliavimo ir ne visa detalė- nėra pigu tokia kaina. Bet jei tik apibrozdinimai- sakyčiau, tikrai neapsimoka dažyt dėl tiek jei atstatysi su magnetu. Jei nepažeista iki metalo.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 05 10, 20:47)
Jei tik dažymas be špakliavimo ir ne visa detalė- nėra pigu tokia kaina. Bet jei tik apibrozdinimai- sakyčiau, tikrai neapsimoka dažyt dėl tiek jei atstatysi su magnetu. Jei nepažeista iki metalo.

Man tas meistras sake kad man neverta dažyt, nepažeista iki metalo, aj aš ten nežinau dažymas su špaklevimu ar ne ax.gif ,bet visą detalę nedažys, kad spalva labai nesiskyrtu, darytu perejimą, o išviso 2 det. , man dabar iš vis nieko nesimato, jis ten išvale tą vietą su kažkuo biggrin.gif , bet gy vyras ... g.gif nori tvarkyt, o prieš tai vyrą vežiau, tai eilynę kartą zyyyze kad blogai vairuoju, tik norėjau atkirsti, kad va 4,5 metų ir be įvykių smile.gif , prikarksėjo jis man doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal kas jau bus susidure, man tuoj bus dvieju metu stazas vairuotojos smile.gif
Kokia dabar toji procedura? kursai yra ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2016 05 11, 09:36)
Sveikos merginos,
gal kas jau bus susidure, man tuoj bus dvieju metu stazas vairuotojos  smile.gif
Kokia dabar toji procedura? kursai yra ar ne 4u.gif

Čia visa informacija yra. Jei nebuvo KET pažeidimų už kuriuos numatytas mokymas, tai pažymėjimui pasikeisti nereikia jokių papildomų mokymų.
Atsakyti
Gal kuri bande su tokiu http://nemunoziedas.lt/mokymai/ pavaziuot? Būtų visai įdomu.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2016 05 15, 10:12)
Gal kuri bande su tokiu http://nemunoziedas.lt/mokymai/ pavaziuot? Būtų visai įdomu.

Aš labai norėčiau, seniai žinau apie tokį daiktą, ir audžiu mintį kur nors nutykinti pavyzdį ir pasigaminti tokius ratukus smile.gif Šiaip verta- ir įdomu, ir labai naudinga, ir išvis smaguma. jei tik kišenė leidžia- tikrai verta susigundyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 05 15, 10:58)
Aš labai norėčiau, seniai žinau apie tokį daiktą, ir audžiu mintį kur nors nutykinti pavyzdį ir pasigaminti tokius ratukus smile.gif Šiaip verta- ir įdomu, ir labai naudinga, ir išvis smaguma. jei tik kišenė leidžia- tikrai verta susigundyti smile.gif

jaučiu, jinai važiuoja taip: užpakalis makaluojas sau, o priekis bando prisiderint. 15 min 25 eur. turbut užtektu ispudžiu. Dar reikia gal pampersa pasiimt dėl viso pikto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2016 05 15, 16:06)
jaučiu, jinai važiuoja taip: užpakalis makaluojas sau, o priekis bando prisiderint. 15 min 25 eur. turbut užtektu ispudžiu. Dar reikia gal pampersa pasiimt dėl viso pikto smile.gif

Ten saugu, šalia bus instruktorius, tai nereikės pamperso biggrin.gif Kaina nėra labai didelė, varyk, labai pagelbės žiemą, ant žvyrkelių ir aplamai sudėtingose situacijose gauti įgūdžiai smile.gif Aš gal irgi sau vasarą po sesijos užsifundysiu šitą pramogą, su tikslu nusifotkinti ratukus iš arti biggrin.gif
Atsakyti
Apie teisingą elgesį kelyje: http://goldfm.lt/201...uri-buti-eisme/
Atsakyti