Taip, pas mane irgi mobiliam Drive kažkoks suinstaliuotas.

Laikiklio irgi neturiu, tai i kavos puodelio vietą įsidedu telefoną

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2017 02 07, 10:53)<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="71421790" data-time="1486444400"><div><p>Aaa, taip, mano 2010m.Oooo, laikau kumscius, kad praeitu sėkmingai
Taip, pas mane irgi mobiliam Drive kažkoks suinstaliuotas.
Laikiklio irgi neturiu, tai i kavos puodelio vietą įsidedu telefoną</p></div></blockquote><p>Pas mane net puodelio laikiklio nėra, durelėse tokia vieta suapvalinta yra, puodelis termosinis telpa, bet telefo ten nedėsiu, nes nematysiu.
Žodžiu pirksiu laikiklį. Mb technikinę išvažiavo pravaryti, sakė daug žmonių. </p>
Nepraėjo, mb sakė tiek ją purtė, ilgiausiai viską iki smulkmenų tikrino po kelis kartus, bet sakė nieko baisaus, smulkmenos, jau sutarė su meistru, po ryt veš.
Labas
Kaip sekasi, ar važinėjat?
Sveika. Taip važinėjam, savaitgalį su MB važinėjau, tai nu na...geriau vienai. Va šiandien nemažai km sukoriau po miestą apie 32 km, teko vežti mamą į ligoninę, kuri nuo namų apie 12 km ir atgal, paskui dar į darbą, tai visai gerai sekėsi, grįžau vakare, aišku mašinos pastatyti nėra kur, tai gavau lipti ant bordiūro šalia kitų auto, bet mano kai nedidelė, tai ji taip gerai įsipaišė iš galo.
Kaip tau sekasi vairuoti?
Sveika, Fėja. Man jau irgi pirmas mėnuo į pabaigą, sekasi gerai, jau nebaisu vairuoti, jau žinau visas kanalizacijas, duobeles maršrute kuriam važiuoju, stengiuosi apvažiuoti. Nebeužgestu, nors kelis kart buvo pradžioj, sankaba per greit atleisdavau, jau nebevairuoju vairą įsikibus abiem rankom, kaip per pamokas, rankos slysta žemiau.
parkuotis lengviausia statmenai, bet prie namų tenka lygiagrečiai prie bortelio, būna, kad iš pirmo karto nesigauna, pasitaisau tada ir liuks. Vairuotojai įvairiai ir užleidžia ir aplenkia per pirmą juostą,pati tai stengiuosi važiuoti su srautu, aišku daug neviršijant greičio, čia mieste, bet yra erelių lakstančių, tegu lekia, vis tiek niekur nenuskubės, būna susitinkam vėl prie raudono šviesoforo, kai tik žalias taip ir vėl lekia iki kito.
Reziumė-vairuoti patinka(tris kart tfu, kad ko neprisišnekėčiau
).