Sveikos, jungiuos ir aš į jūsų būrį, esu naujai iškeptas klevukas. Išlaikiau regitroj gruodžio 31d. iš pirmo karto, nerealiai džiaugiuosi. Teisės užsakytos, vairuoti noriu, savo mašinos neturiu kol kas, MB turi W Sharan seną, sankaba labai sunkiai minasi, dar trečią pavarą sunku įjungti, lengvai neįsimeta, reikia pataikyti. Nu žodžiu nelabai aš noriu su ja važinėti, geriau palauksiu kol savo turėsiu, gal pavyks greitu metu.
Šį rytą pasiėmiau vairuotojo pažymėjimą. Kaip ir turėčiau džiaugtis, tik va nerimas širdelėj tą jausmą slopina. Nes turiu savo mašiną ir planuoju rytoj išvažiuoti į Kauno gatves.
Mokiausi ir laikiausi teises tik tam, kad važiuoti. Kad nelaukti vyro, kada jis gali, o jei negali, kad nevažiuoti su viešuoju transportu.
Apskritai, noriu gyventi patogiau. Tik nežinojau prieš laikydama, kad nėra taip viskas paprasta.....
Taigi.... žadu nepasiduoti ir rytoj pavažiuoti. Turbūt rytoj savo senaisiais nusibodusiais maršrutais važiuosiu... O savaitgalį reikia pasiryžti ir išvažiuoti ten, kur nesu važiavusi.
.
Papildyta:
susidomejus,
Mano mašina buvo lyg įdrėkusi. Vaizdas buvo toks-palikom neaprasojusę, gražią, po kelių valandų žiūrim - nieko per langus nesimato, viskas užrasoję žiauriai. Nupirkau popierinių rankšluosčių ir visą mašiną prikišau. Du kartus tą procedūrą padariau. Dabar sausa, nerasoja

As vazineju kai reikia, pasiilgstu vaziavimo jei kelias dienas nevairuoju. Kaifas tos teises, jega

As vazineju kai reikia, pasiilgstu vaziavimo jei kelias dienas nevairuoju. Kaifas tos teises, jega

Ačiū

Nepaprasta atrodo viskas - nuo pirmo iki paskutinio posūkio.... Nerimauju, ar sužiūrėsiu ženklus nevažiuotuose man keliuose... Ar nepažeisiu ket netyčia, kažko nepastebėjus...
Na, kai pavažiuosiu, gal nurimsiu, gal viskas visai kitaip po to atrodys.

Na ir isvaziavau

Labai gera buvo... Nuostabus jausmas

Labas
Na ir isvaziavauViskas ok.
Kaip faina, aš jau nesulaukiu kada galėsiu su savo mašina važinėtis, jau visas mėnuo nevairavau, nemaniau, kad taip bus sunku nusipirkti auto.

Na ir isvaziavau

Taip, auto nusipirkti ne juokas. Mes irgi ilgokai užtrukome, kol nusipirkome....

Šiandien važiavau ryte, per pietus, po darbo piko metu ir galiausiai sutemus, dabar neseniai pargryžau. Nerealu, kaip faina. Atrodo neduok paėst, duok pavairuot

Taip, auto nusipirkti ne juokas. Mes irgi ilgokai užtrukome, kol nusipirkome....
Šiandien važiavau ryte, per pietus, po darbo piko metu ir galiausiai sutemus, dabar neseniai pargryžau. Nerealu, kaip faina. Atrodo neduok paėst, duok pavairuotNumesiu svorio, jaučiu
Nebaisu buvo vienai sėsti prie vairo? Džiugu skaityti, kad patinka vairuoti, jaučiu ir man patiks.

Šiandien važiavau ryte, per pietus, po darbo piko metu ir galiausiai sutemus, dabar neseniai pargryžau. Nerealu, kaip faina. Atrodo neduok paėst, duok pavairuot

Tai matei, ką vakar rašiau

Nebaisu vienai būti. Kaip tik - vienai važiuoti, didžiausias kaifas.

susidomejus,
Mano mašina buvo lyg įdrėkusi. Vaizdas buvo toks-palikom neaprasojusę, gražią, po kelių valandų žiūrim - nieko per langus nesimato, viskas užrasoję žiauriai. Nupirkau popierinių rankšluosčių ir visą mašiną prikišau. Du kartus tą procedūrą padariau. Dabar sausa, nerasoja
Sveika, prisijungus

O paskui tuos ranksluoscius ismeti lauk ir kitus sukaišioji? Pas mane visus metus mašinoj yra senų laikraščių. Sako, irgi sugeria dregme. Dabar tai ir prie užpakalinių sedyniu primetyta, o vasara perkeliu i bagazine. Kartais ir prakurom praverčia

Nusipirkau ta sugerikli, kolkas nesupratau, ar kokia nauda is jo yra.
O gal renkasi dregme dar per nesandarias gumas? Zurejau, viena lygtai jau apsidevejus. Gal keist reik

Na ką, jau ir aš pagaliau nusipirkau mašiną, parsivariau pati iš Tauragės į Klaipėdą, po mėnesio nevairavimo, bijojau, bet viskas gerai pavyko.