1936 m. filmas
Retro filmukas, žavios moterys vairuotojos ir dar mechaninės pavarų dėžės veikimas - viskas viename
1936 m. filmas
1936 m. filmas
Nesenai grįžau iš gan ilgokos kelionės automobiliu,pirmyn - atgal šiek tiek daugiau,nei 4000km. Važiavom link šiaurės,tai prisižiūrėjau ir keistos ir geros vairavimo kultūros ir keistų greičio matavimo prietaisų ir šokinėjančių elnių. Nors dauguma jų buvo gan ramus ir išėję į gatvę palinksėdavo galva vairuotojui,jei sustodavai,tuomet mosteldavo galva ir visa banda po truputi pasimėgaudami praeidavo per gatve į kitą mišką
dar labai smagu buvo,kad kažkokių pypsėjimų,keiksmų nebuvo,visi vietiniai ir svetimšaliai žiūrėjo draugiškai į tokias elnių ekskursijas
QUOTE(Aidos @ 2015 08 10, 13:03)
Nesenai grįžau iš gan ilgokos kelionės automobiliu,pirmyn - atgal šiek tiek daugiau,nei 4000km. Važiavom link šiaurės,tai prisižiūrėjau ir keistos ir geros vairavimo kultūros ir keistų greičio matavimo prietaisų ir šokinėjančių elnių. Nors dauguma jų buvo gan ramus ir išėję į gatvę palinksėdavo galva vairuotojui,jei sustodavai,tuomet mosteldavo galva ir visa banda po truputi pasimėgaudami praeidavo per gatve į kitą mišką
dar labai smagu buvo,kad kažkokių pypsėjimų,keiksmų nebuvo,visi vietiniai ir svetimšaliai žiūrėjo draugiškai į tokias elnių ekskursijas 
aha, man tie pypinantys tautieciai, atrodo su psichiniais nukrypimais....
QUOTE(susidomejus @ 2015 07 17, 23:19)
Man šiandien Kretingoj savižudis šunelis po ratais puolė. Bet viskas gerai. Jam nepavyko 
Važiuojant iš Latvijos aplenkiau ramiai per kelią besitursenantį ežį. Po keliolikos kilometrų ant kelio pamačiau nutrenktą zuikį ir ant viršaus jį bedorojantį kažkokį plėšrų paukštį. Jei būčiau jį nuskynus, tai būtų buvę gana ironiška
QUOTE(Aidos @ 2015 08 10, 14:03)
Bet kokie sąmoningi elniai
QUOTE(susidomejus @ 2015 08 10, 20:23)
aha, man tie pypinantys tautieciai, atrodo su psichiniais nukrypimais....
Nuvaziuok kada pieciau (Italija, Turkija) ir musu vairuotojai pasirodys esa neitiketinai ramus
Man paskutini karta pypino, kai priesais persirikiavau, nors nei uzlindau, nei leciau vaziavau, nei kitaip kaip sutrukdziau vairuot
QUOTE(pikkolo @ 2015 08 11, 05:24)
Nuvaziuok kada pieciau (Italija, Turkija) ir musu vairuotojai pasirodys esa neitiketinai ramus
Man paskutini karta pypino, kai priesais persirikiavau, nors nei uzlindau, nei leciau vaziavau, nei kitaip kaip sutrukdziau vairuot
man tai vakar papypino kai uzsidege zalia ir ne ta pacia sekunde mano masina pajudejo. Dar papypino kazkada, kai pestysis per gatve ejo, o masinos stovejo nezinau kam. Gal reikejo ta pestiji pervaziuot? Del ko tie zmones pypina? Juk nieks nekreipia demesio. Del smagumo siaip sau?
QUOTE(off-line @ 2015 08 10, 22:49)
Kai pypsi taip žvėrims,tai dar nieko,o kai pypsi pvz seniems žmonėms prie perėjų ar vaikams? Kantrybės maža ir tiek
Jeigu skilęs buferis technikinė praleidžia?
Aš irgi saviškę vešiu į TA parodyt. Įdomu ką pasakys,ilgą laiką stovėjo kieme ji
dabar svarbu išspręst teisingai stabdžių problemą ir bus galima keliauti apžiūron
QUOTE(pikkolo @ 2015 08 11, 06:24)
Tai gal tiesiog issigando, uztat ir pypino
QUOTE(denaxa @ 2015 08 30, 16:36)
Tai gal tiesiog issigando, uztat ir pypino
Pamate kad moteris uz vairo
Nes dauguma moteru persirikiavusios kazkodel ne vaziuoja, o uzstabdo, leteja, tai zmogelis gal del viso pikto profilaktikai ir pyptelejo 
Tai kad mergiotė už vairo sėdėjo
gyvenu šalia prekybos centro tai tu pypsinimu koncertai buna, prisiklausau ir galvoju ar kažkam su galva negerai, ar tikrai kažkas važiuot nemoka. Mano pypsius labai nepatogioj vietoj svirteles gale, tai ir nepypinu. Gal kokius 5 kartus per metus ir buvo. 4 kartus išdykavau važiuodama pro draugus, o viena karta vaikams, kad i kelia neitu papypinau. Neseniai sužinojau, kur pas mane ilgosios šviesos isijungia :DDD Gyveni ir tobulėji, taip sakant