Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(pikkolo @ 2015 08 30, 17:11)
Tai kad mergiotė už vairo sėdėjo biggrin.gif Pati važiavo lėčiau, dėl to prieš ją ir persirikiavau, ir toliau tuo pačiu greičiu nuriedėjo. Štai todėl ir nesupratau to pypsėjimo.

Ai, nu tai cia standartinis mergiociu elgesys biggrin.gif Taigi zvaigzde danguje, o tu pries ja isdrisai uzlysti biggrin.gif O gal issigando kad aplenkus ant stabdziu desi- gal jau buvo jai taip biggrin.gif
Atsakyti
Kas žino,kokia tvarka regitroj,kai mašinai buvo sustabdytas dalyvavimas eisme,bet registracija nenutraukta ir reikia mašina vėl grąžinti į eismą? g.gif savininkui nuvykti į regitrą,susimokėti ir tiek? g.gif
Atsakyti
O del ko sustabdytas? Nes man buvo sustabdytas del draudimo, atsiustam pranesime buvo parasyta, kad bus automatiskai pratestas automobili apdraudus, tai as niekur nesikreipiau, susimokejau draudima ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2015 09 01, 19:35)
O del ko sustabdytas? Nes man buvo sustabdytas del draudimo, atsiustam pranesime buvo parasyta, kad bus automatiskai pratestas automobili apdraudus, tai as niekur nesikreipiau, susimokejau draudima ir viskas.

Pati sustabdžiau,nes reikėjo pereit TA,o turėjau išvažiuot
Atsakyti
Man atrodo, kad butu paprasciau paskambinti i ten ir viska pasakys smile.gif Itariu, kad kaip sustabdei- taip pat reiketu ir atsaukti.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2015 08 11, 05:24)
Nuvaziuok kada pieciau (Italija, Turkija) ir musu vairuotojai pasirodys esa neitiketinai ramus bigsmile.gif

OO taip. Drauge gyvena Italijoj... grizus..rankom skescioja..rekia..pypsena biggrin.gif Gatzo gatzo...ar kazkoki zodi ten... doh.gif doh.gif buna geda smile.gif nes del menknekio visisko buna.
Atsakyti
Dukra Amerikoj vasara praleido, gaudavo pavazinet, ten pirma karta ismegino automatine pavara- nepatiko jai, mechankes fane kaip ir as lotuliukas.gif Bet ka as norejau pasakyti- sake labai lengva ten vazineti, vienas dalykas- kultura kita, be to, platus keliai, labai dideli zenklai ir ju nedaug (taip kad ir durnam butu aisku), paprastos taisykles (gal kiek keistokos), tiesa, greiciai dideli- mazdaug 130km/h vaziuoji, bet mano pradedanciai mergickai nesudare probemu nei neiprastas greitis, nei didesni gabaritai. Sake, nezino kaip grizus teks cia prie tu vietiniu milimetrovkiu vel priprasti doh.gif lotuliukas.gif Mazesniu uz pikapa masinu ten nera bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2015 09 05, 22:24)
Dukra Amerikoj vasara praleido, gaudavo pavazinet, ten pirma karta ismegino automatine pavara- nepatiko jai, mechankes fane kaip ir as  lotuliukas.gif  Bet ka as norejau pasakyti- sake labai lengva ten vazineti, vienas dalykas- kultura kita, be to, platus keliai, labai dideli zenklai ir ju nedaug (taip kad ir durnam butu aisku), paprastos taisykles (gal kiek keistokos), tiesa, greiciai dideli- mazdaug 130km/h vaziuoji, bet mano pradedanciai mergickai nesudare probemu nei neiprastas greitis, nei didesni gabaritai. Sake, nezino kaip grizus teks cia prie tu vietiniu milimetrovkiu vel priprasti  doh.gif  lotuliukas.gif Mazesniu uz pikapa masinu ten nera  bigsmile.gif

kokios taisykles Amerikoj keistos? Net idomu. Kazkada buvau, bet nevairavau, tai nekreipiau demesio.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2015 09 06, 09:55)
kokios taisykles Amerikoj keistos?  Net idomu. Kazkada buvau, bet nevairavau, tai nekreipiau demesio.

Na, vaikas sake, kad kai sustoji prie sankryzos, pirmas per ja vaziuoja tas, kas pirmas sustojo smile.gif Tai sako keistai taip smile.gif Pas juos taisykles labai paprastos, tai viena tu saliu, kur labai lengva issilaikyti vairuotojo teises, praktiskai kiek teko girdeti nelabai ka ten ir mokytis yra smile.gif maniske dar labai nedaug vazinejusi, tik pusmeti ir mazai, tikrai ne kasdien, tai ten jai labai lengva ir paprasta viskas pasirode smile.gif sake sunku bus grizus, nes cia siauri keliai ir daugybe zenklu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2015 09 05, 22:24)
Dukra Amerikoj vasara praleido, gaudavo pavazinet, ten pirma karta ismegino automatine pavara- nepatiko jai, mechankes fane kaip ir as  lotuliukas.gif  Bet ka as norejau pasakyti- sake labai lengva ten vazineti, vienas dalykas- kultura kita, be to, platus keliai, labai dideli zenklai ir ju nedaug (taip kad ir durnam butu aisku), paprastos taisykles (gal kiek keistokos), tiesa, greiciai dideli- mazdaug 130km/h vaziuoji, bet mano pradedanciai mergickai nesudare probemu nei neiprastas greitis, nei didesni gabaritai. Sake, nezino kaip grizus teks cia prie tu vietiniu milimetrovkiu vel priprasti  doh.gif  lotuliukas.gif Mazesniu uz pikapa masinu ten nera  bigsmile.gif

nesenai naudojaus citybee pasaugomis.. ir automatine pavaru deze GEEERIS biggrin.gif nors ranka vis lindo prie svirties.. bet labai jau patogu smile.gif mini one vaziavau smile.gif
Atsakyti
nežinot ar skiriasi privalomo draudimo kaina jeigu draudiesi internetu arba kai kreipiesi į draudika? Jeigu draustis toj pačioj bendrovej. Gal internetu pigiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 06 rugsėjo 2015 - 16:57
QUOTE(susidomejus @ 2015 09 06, 17:53)
nežinot ar skiriasi  privalomo draudimo kaina jeigu draudiesi internetu arba  kai  kreipiesi į draudika? Jeigu draustis toj pačioj bendrovej. Gal internetu pigiau?

Kiek žinau,internetu visad pigiau smile.gif

Bandysiu ir aš laužti draudimo brokerius. Begalės metų draudžiamės viename draudime NT,bandysiu išpešti ir auto draudimą pigiau
Atsakyti