Iš JAV parsiųsta Banana Republic bliuskutė, 6 dydis (atitinka S), kaina 30 Eur Sudėtis: 72% polyester, 23% rayon, 5% spandex Narūraliai atrodo labai gražiai.
Issiusiu savo saskaita Nauja palaidinė Jcrew Ruffle-sleeve top in neon buffalo Dydis 4 regular (Tarp pažastų 49cm; ilgis (prie kaklo matavau) 57-58cm.), 35Eur.
Nauja J.Crew šilkinė bliuskutė, 2 regular dydis. 24eur
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Originalus bei stilingas modeliukas Jį puikiai galima suderinti su kitais rūbeliais Nugarytė dailiai užapvalinta - lengvai krenta klostelėmis Nugarytės viršus stilingos V formos sukirpimo Jį puošia dvi horizontalios juostos Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 90 - 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 9 .
Zara Knit firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Modeliukas TINKA VISIEMS SEZONAMS Stilingai "sumetamas" ir surišamas dailiu dirželiu Madinga V formos apykaklė Vidutinio storumo švelnus jaukus audinukas: 70% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 30% - NYLON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 55 cm. Rankovės ilgis - 50 cm. Atlenkus tampa stilinguoju 3/4 ilgiu Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 . (VIENETO KAINA SU MANO REGISTRUOTU SIUNTIMU )
Treji nauji, tik išpakuoti vyriški Calvin Klein marškinėliai, S dydis, po pažastim 45x2cm, ilgis 71cm, 100% medvilnė, apačioje brendo logotipas. Švelniai alyviniai, mėlyni ir tamsiai mėlyni. Kaina 29 už visus arba po 10.