Įkraunama...
Įkraunama...

Palaidinės, marškinėliai trumpomis rankovėmis

Nauja miela palaidine, dydis XS. 14 eur, kokybiska ir miela.
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 04 kovo 2018 - 18:13
Guess maikute su siuvinėtom gėlėm – S dydis, bet tiktų labiau S/M. Kaina – 25 eur.
[URL=http://www.part.lt/perziura/c1359da10ee7618125f3d576e2d209e8356.jpg]vartotojo įkelta nuotrauka[/URL
Atsakyti
vintage dressing nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Modeliuką puošia stilingi raštai bei labai taikliai suderintos spalvos wub.gif Priekyje stilinga detalė - atsisegantis užtrauktukas mirksiukas.gif wub.gif Nugarytė madingai ilgesnė už priekį wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 - 48 cm. Ilgis - 70 - 63 cm. Dydis - 38. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Nauja J.Crew palaidine, dydis 0, 25 eur

Atsakyti
Sisley firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabi spalvų gama bei raštai wub.gif Šiek tiek stilingai paaukštinta apykaklė wub.gif Nuo jos eina daili karbatkėlė wub.gif Madingai sukirptos rankovytės wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Į juosmenuką įverta gumutė kuri dailiai keičia palaidinės formą wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - XS. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Amisu firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Tamsiai mėlyną audinuą puošia stilingos baltos širdutės wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Ranovytės reguliuojasi - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Yra ir atsarginė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - XS. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinukė. Stilinga kremo spalvytė wub.gif Madingas kiauraraštis. Palaidinukę puošia dailus raštai wub.gif Per krūtinę - 56 cm. Stilingas ilgis - 50 cm. Dydis - 10/38. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
KappAhl firmos nauja palaidinukė. Man deja didoka. Stlilingos elektro spalvos wub.gif Lengvą audinuką puošia dailus raštai wub.gif Apykaklė rankovės bei apačia stilingai "atšpurijusios" wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 68 cm. Dydis - 40/42. Kaina tik 8 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Oasis firmos nauja peplum tipo palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Apačioje kremo spalvos audinukas - ant viršaus prisiūtas stilingas gepiuras dailiais raštais wub.gif Madingas rankovyčių sukirpimas wub.gif Priekį puošia klostelės wub.gif Nugarytėje modeliukas užsisega su sagutėmis. Audinukas elastingas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm.+MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE NEĮŠSKLEIDŽIANT KLOSTELIŲ mirksiukas.gif Per juosmenuką - 46 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 16/42. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
cluliin firmos palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltas audinukas papuoštas stilingais raštais bei spalvomis wub.gif Madingai atlenktos rankovytės wub.gif Modeliukas turi kišenuką wub.gif Palaidinė susisega sagutėmis. Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Nugarytėje viršuje yra daili klostė wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Ilgis - 60 - 66 cm. (Nugarytė stilingai ilgesnė wub.gif ). Dydis - XS. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Maje firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Šių metų spalva - balta wub.gif Lengvutis švelnus jaukus audinukas prie stilingai sukirptos apykaklės rankovių bei apačioje padaintas nerinukas wub.gif Stilingai sukirpta apykaklė papuošta ir gepiuro audinuku - jie puikiai dera tarpusavyje wub.gif Madingas 3/4 ilgio rankovės wub.gif mirksiukas.gif Modeliukas susisega knopkelėmis. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 58 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nedaug dėvėta natūralaus šilko palaidinė, galima skalbti skalbimo mašinoje. Ilgis 61 cm, pažastys 50 cm. Puikiai atrodo tiek prie kelnių, tiek prie sijono.
Kaina 6 eurai, Vilnius, siunčiu
4u.gif
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti