Guess maikute su siuvinėtom gėlėm S dydis, bet tiktų labiau S/M. Kaina 25 eur.
[URL=http://www.part.lt/perziura/c1359da10ee7618125f3d576e2d209e8356.jpg]
[/URL
[URL=http://www.part.lt/perziura/c1359da10ee7618125f3d576e2d209e8356.jpg]

vintage dressing nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Modeliuką puošia stilingi raštai bei labai taikliai suderintos spalvos
Priekyje stilinga detalė - atsisegantis užtrauktukas
Nugarytė madingai ilgesnė už priekį
Apačia dailiai užapvalinta
Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 - 48 cm. Ilgis - 70 - 63 cm. Dydis - 38. Kaina tik 9 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Sisley firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabi spalvų gama bei raštai
Šiek tiek stilingai paaukštinta apykaklė
Nuo jos eina daili karbatkėlė
Madingai sukirptos rankovytės
Modeliukas susisega sagutėmis. Į juosmenuką įverta gumutė kuri dailiai keičia palaidinės formą
Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - XS. Kaina tik 9 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Amisu firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Tamsiai mėlyną audinuą puošia stilingos baltos širdutės
Apačia dailiai užapvalinta
Ranovytės reguliuojasi - stilinga bei labai patogu
Modeliukas susisega sagutėmis. Yra ir atsarginė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - XS. Kaina tik 10 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Atmosphere firmos nauja palaidinukė. Stilinga kremo spalvytė
Madingas kiauraraštis. Palaidinukę puošia dailus raštai
Per krūtinę - 56 cm. Stilingas ilgis - 50 cm. Dydis - 10/38. Kaina tik 9 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

KappAhl firmos nauja palaidinukė. Man deja didoka. Stlilingos elektro spalvos
Lengvą audinuką puošia dailus raštai
Apykaklė rankovės bei apačia stilingai "atšpurijusios"
Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 68 cm. Dydis - 40/42. Kaina tik 8 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Oasis firmos nauja peplum tipo palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Apačioje kremo spalvos audinukas - ant viršaus prisiūtas stilingas gepiuras dailiais raštais
Madingas rankovyčių sukirpimas
Priekį puošia klostelės
Nugarytėje modeliukas užsisega su sagutėmis. Audinukas elastingas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm.+MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE NEĮŠSKLEIDŽIANT KLOSTELIŲ
Per juosmenuką - 46 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 16/42. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 9 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

cluliin firmos palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltas audinukas papuoštas stilingais raštais bei spalvomis
Madingai atlenktos rankovytės
Modeliukas turi kišenuką
Palaidinė susisega sagutėmis. Apačia dailiai užapvalinta
Nugarytėje viršuje yra daili klostė
Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Ilgis - 60 - 66 cm. (Nugarytė stilingai ilgesnė
). Dydis - XS. Kaina tik 9 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Maje firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Šių metų spalva - balta
Lengvutis švelnus jaukus audinukas prie stilingai sukirptos apykaklės rankovių bei apačioje padaintas nerinukas
Stilingai sukirpta apykaklė papuošta ir gepiuro audinuku - jie puikiai dera tarpusavyje
Madingas 3/4 ilgio rankovės
Modeliukas susisega knopkelėmis. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 58 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ