Įkraunama...
Įkraunama...

Palaidinės, marškinėliai trumpomis rankovėmis

VERY firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Stilingos rausvs spalvytės modeliukas wub.gif Dailiai apipavidalinta krūtinės sritis mirksiukas.gif wub.gif Stilingai krenta lengvutis audinukas nugarytėje wub.gif Apačia dailiai užapvalinta. Ilgis apie 60 cm. Dydis - 38. Kaina tik 9 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

PILKAS MODELIUKAS PARDUOTAS - LIKO RAUSVAS wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Lengvą audinuką puošia nuostabių spalvų smulkios gėlytės wub.gif Modeliukas peplum tipo wub.gif Apykaklė padailinta klostelėmis wub.gif Palaidinė susisega nugaroje audinuku apsiuta sagute wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. MATUOTA NEĮŠSKLEIDŽIANT KLOSTELIŲ NUO APYKAKLĖS. VISO 52 CM. Per juosmenuką - 35 cm. TEMPIASI IKI 50 CM. Stilingas ilgis - 63 cm. Dydis - 40(M). Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
frorence+fred firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga chaki spalvyrė wub.gif Dvigubas audinukas priekyje papuoštas žvynukais bei dailiais išsiūvinėjimais wub.gif Taikliai suderintos spalvos wub.gif Apačioje yra stilingai susirišančios juostelės wub.gif Petnešėlės supintos"kasytėmis" - nugarytėje persikryžiuoja wub.gif Nu pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - 14. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyną lengvą audinuką puošia mielos raudonos baltos spalvų širdelės wub.gif Dar viena stilinga detalė - užtrauktuku užsisegantys kišenukas wub.gif Nugarytė ilgesnė už priekį mirksiukas.gif wub.gif Ji dailiai užapvalinta wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 70 - 60 cm. Dydis - 6. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Ginatricot nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Šių metų spalvytė - balta wub.gif Viršuje yra įverta gumutė kurios dėka atsiranda dailios karbatkėlės wub.gif Modeliuką galima stilingai devėti ir ant petukų mirksiukas.gif wub.gif Madingas 3/4 rankovių ilgis wub.gif Švelnaus jaukaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 cm. Ilgis - 55 cm. Dydis - 34. Puikiai tiks ir 36 dydį dėvinčioms merginoms mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Next firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio Man deja didoka. Lengvutį audinuką puošia paukščiai bei dailių spalvų gėlės wub.gif Stilingo 3/4 ilgio rankovės susisega knopkelėmis kaip ir pati palaidinukė wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Nugarytė madingai ilgesnė už priekį mirksiukas.gif wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 60 cm. Ilgis - 78 - 70 cm. Dydis - 16. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šios vasaros topas - dryžiai - mėlyna - balta wub.gif Stilingai sukirptos 3/4 ilgio rankovės wub.gif Jos nuo petukų stilingai paklostuotos wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Į rankovių kantelius įvertos gumos mirksiukas.gif Nugara madingai ilgesnė wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 66 - 62 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €. Reali kaina 19.99 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvas audinukas papuoštas nuostabiais raštais bei spalvomis wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Yra atsarginė saga. Nugarytė stilingai ilgesnė ir dailiai užapvalinta wub.gif Nugarytėje yra daili klostė wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 76 - 66 cm. Dydis - 34. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Vero Moda firmos nauja palaidinukė. Stilingos spalvos lengvą audinuką puošia dailus raštai wub.gif Madingai sukirptos rankovės ir pats modeliukas wub.gif Rankovės užsisega sagutėmis. Yra dvi atsarginės sagutės. Palaidinukės apačia šonai dailiai paraukti wub.gif Madingas V formos apykaklės sukirpimas wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 60 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Ahlens firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šių metų spalvytė - balta wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką - ant viršaus dailiai išsiūvinėti raštai wub.gif Madingas rankovių sukirpimas wub.gif Nugaroje kakliuko srityje palaidinė užsisega audinuku apsiūta sagute wub.gif Yra atsarginė sagutė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Ilgis - 63 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus lengvutis nuostabių raštų ir spalvų audinukas wub.gif Modeliuką puošia daili dvigubo audinuko apykaklė wub.gif Madingai sukirptos rankovytės wub.gif Šone yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 56 +cm. Per juosmenuką - 48 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - 46. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingą kremo spalvos modeliuką puošia dailus raštai - iškyli faktūra wub.gif Barchato imitacija wub.gif Nuo pažastuo iki pažastuko - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 56 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti