Įkraunama...
Įkraunama...

Palaidinės, marškinėliai trumpomis rankovėmis

Miss Selfridge firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šių metų mada - languotas audinukas wub.gif Audinuką puošia taikliai suderinta spalvų gama wub.gif Modeliukas papuoštas stilingomis rankovėmis wub.gif Priekyje dar viena miela detalė - kišenukai užsisegantys sagutėmis wub.gif Madingas V formos apykaklės sukirpimas wub.gif Šonuose įvertos gumutės kurios dailiai keičia modeliuko formą mirksiukas.gif wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 32 cm. TEMPIASI IKI 38 CM. Ilgis - 56 cm. Dydis - 38. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltas lengvutis su daiila faktūra audinukas papuoštas mielais kreminės spalvos taškučiais wub.gif Nugarytę ir priekį viršuje puošia dailios karbatkėlės wub.gif Viršus iš dvigubo audinuko mirksiukas.gif Stilingo 3/4 ilgio rankovytės wub.gif Dar viena daili detalė - V formos apykaklę puošia dabar taip madingos juostelės wub.gif Rankovytės bei pats modeliukas susisega dailiomis sagutėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Stilingas ilgis - 73 cm. Dydis - 12/40. (M). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Lengvutis pilkos spalvos audinukas papuoštas stilingomis gėlytėmis wub.gif Madingas apykakės sukirpimas wub.gif V formos - sumetamas audinukas priekyje labai madinga detalė wub.gif Dar viena daili detalė - petukų sritis papuošta pilkos spalvos karoliukais wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 54+ cm. Stilingas ilgis - 49 cm. Dydis - 14/42. L. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvutis baltas audinukas papuoštas dailių spalvų gėlytėmis wub.gif Madingas rankovyčių bei pačio modeliuko sukirpimas wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Stilingas ilgis - 49 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Divided by H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvą audinuką puošia nuostabios spalvos bei raštai wub.gif Audinuką puošia įausti aukso spalvos siūlai wub.gif Krūtinės sritis dailiai paraukta - per vidurį ir šonuose yra stilingos juostelės wub.gif Šonuose yra skeltukai wub.gif Per krūtinę apie 45+cm. Ilgis - 62 - 77 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
marks&spencer firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Pilkos spalvos audinukas turi dailią fakturą wub.gif Audinuką puošia stilingos spalvos bei raštai wub.gif Dar viena stilinga detalė - užtrauktukas petuko srityje mirksiukas.gif wub.gif Apačioje šonuose įvertos gumutės wub.gif Per krūtinę - 47 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - 10. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Denim Co firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvą audinuką puošia stilingų spalvų gėlės bei paukščiai wub.gif Madingas rankovių sukirpimas wub.gif Dailiai sukirpta ir nugarytė susirišanti juostelėmis wub.gif Apačią puošia stilingos karbatkėlės wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Audinukas tamprus - matuota ramybės busenoje. Ilgis - 46 cm. Dydis - 10. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Stilinga spalvų ir raštų gama wub.gif Į audinuką įaustas sidabro siūlas wub.gif Madingas rankovyčių sukirpimas wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 62 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - XS. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif wub.gif Kaina tik 10 €.

TOKIO PAT STILIAUS ŠORTUKAI wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Amisu firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Dabar taip madingas ruožuotas lengvutis audinukas wub.gif Stilingai sukirptos rankovės - dailiai atlenktos wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 58 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
ZARA W/B collection nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Audinukas papuoštas dailiomis spalvomis bei stilingais raštais wub.gif GĖLĖMIS wub.gif Žalsvas audinukas standesnis mirksiukas.gif wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 50 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
true blue firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai taikliai suderinta sodrių spalvyčių bei raštų gama wub.gif Yra daili apykaklė wub.gif Priekyje ir nugarytėje audinukas šiek tiek persišviečia mirksiukas.gif wub.gif Nugarytė madingai ilgesnė wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 68 - 56 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Gerry Weber firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Madinga spalvytė wub.gif Atlaso imitacija wub.gif Stilingai paaukštinta ir dailiai atlenkta apykaklė wub.gif Apačioje yra dailus skeltukai mirksiukas.gif wub.gif Nugaroje - užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Stilingą bei madingą peplum stiliaus modeliuką sudaro karbatkėlės wub.gif Madingai sukirptos rankovytės wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Per juosmenuką - 37 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - M. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti