QUOTE(Pizzicato @ 2015 09 09, 07:38)
Nenoriu įkyrėti, bet taip ir neatsakei į klausimą, kur viskas gaminama

Galiu aš atsakyti - beje, vienas paveiksliukas neatsidaro, netyčia tikriaus? Viskas gaminama SLOVAKIJOJE.
Sertifikatuose rašoma, kad visi gaminiai atitinka oeko-tec standartus ir pan., ir kad yra pratestuoti Ciuriche. Pabaigoj rašoma, jog AventO2 ir EvoPore pagaminti FoamPartner.
Gi FoamPartner yra šveicarų firma, užsimanti pramonei ir namams skirtų poliuretaninių putų technologijos kūrimu. Tai jie išrado tos naujus poliuretanus, jie ir pardavinėja minėtas technologijas. Netikit, pažiūrėkit:
http://www.foampartn...-foams/avento2/
http://www.foampartn...ams/evoporehrc/
Tai nekeičia esmės - jei Estrella pagal kažkokią technologiją gamina traškučius Kaune, tai yra lietuviški traškučiai. Net jei aliejų vežasi iš kitur.
Gi aš nenoriu sakyti, kad Materasso yra blogi - aš pats svarstau pirkti kažkurį. Svarbiausia TEISIBE
"Gi FoamPartner yra šveicarų firma, užsimanti pramonei ir namams skirtų poliuretaninių putų technologijos kūrimu. Tai jie išrado tos naujus poliuretanus, jie ir pardavinėja minėtas technologijas. Netikit, pažiūrėkit:"
Ne nu, rimtai?
Taip, jie išrado! O MATERASSO iš jų perka.
Ar Jūs skaitote, ką aš rašau?

Mes neslepiame nieko, juk aiškiai viską išdėsčiau. Tik pats poliuretanas vežamas iš Šveicarijos, bet čiužinys, kaip galutinis produktas, t.y. išmatavimai, profiliavimas, zonavimas, sluoksniavimas, konstrukciniai sprendimai, užvalkalas ir t.t. daroma Slovakijoje, MATERASSO gamykloje.
Ir nemaišykite, kaip kad pateikėte pavyzdy, slovakai negamina patys būtent tų dviejų poliuretanų pagal šveicarišką technologiją.
Mes nesakome, kad pats čiužinys yra šveicariškas, mes tik akcentuojame, kad poliuretanas yra šveicariškas. O visi čiužiniai gaminami Slovakijoje, MATERASSO. Juk ne šiaip sau vien tik jų produkcija prekiaujame.
Jau pradedate kartotis, o man jau atsibodo rašyti tą patį
Atvažiuokite į mūsų skyrius ir diskutuokite gyvai su konsultantais, nes manau, kad jau visiems aišku čia, tik jūs kažko vis dar nerimstate