Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 24

QUOTE(Cjanga @ 2015 09 08, 15:16)
Sertifikatus patvirtinančius EvoPoreHRC ir AventO2 putų poliuretanų kilmę galite pamatyti čia:

Nenoriu įkyrėti, bet taip ir neatsakei į klausimą, kur viskas gaminama smile.gif Galiu aš atsakyti - beje, vienas paveiksliukas neatsidaro, netyčia tikriaus? Viskas gaminama SLOVAKIJOJE.

Sertifikatuose rašoma, kad visi gaminiai atitinka oeko-tec standartus ir pan., ir kad yra pratestuoti Ciuriche. Pabaigoj rašoma, jog AventO2 ir EvoPore pagaminti FoamPartner.

Gi FoamPartner yra šveicarų firma, užsimanti pramonei ir namams skirtų poliuretaninių putų technologijos kūrimu. Tai jie išrado tos naujus poliuretanus, jie ir pardavinėja minėtas technologijas. Netikit, pažiūrėkit:

http://www.foampartn...-foams/avento2/

http://www.foampartn...ams/evoporehrc/

Tai nekeičia esmės - jei Estrella pagal kažkokią technologiją gamina traškučius Kaune, tai yra lietuviški traškučiai. Net jei aliejų vežasi iš kitur.
Gi aš nenoriu sakyti, kad Materasso yra blogi - aš pats svarstau pirkti kažkurį. Svarbiausia TEISIBE biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2015 09 08, 15:27)

Louhi,
Labai skirtingi čiužiniai.

Minkščiausias-VISKO AVERA(mėgstantiems minkštą pagrindą)
Vienpusis - HOVAG
Mažiausio tankio (o tankis apsprendžia putų poliuretano kokybę) putų poliuretano perdangos-HOVAG

Gal tik paminėsiu TYLA* išskirtinumus iš šitos kompanijos:
*viršutinės perdangos (putų poliuretanas)-didžiausio tankio(nelyginant su viskoelastu). Labai svarbus aspektas, kuris nulemia ne tik ilgaamžiškumą (žmonės sako-spyruoklės lenda- vadinasi, dažniausiai kaltas putų poliuretanas, prastas, greit susispaudžiantis), bet ir ergonomiškumą.
*veltinio perdangos virš spyruoklės- armuotos (sutvirtintos), kurios neleis niekada spyruoklei "išlysti" .
*užvalkalai-su bambuko pluoštu, nuvelkami atskirai viršus/apačia (skalbti). Bambuko pluošas natūraliai, iš savęs turi antimikrobinių savybių (nereikia papildomo jokio apdorojimo), mažiau dyla nei medvilnė, geriau sugeria drėgmę.
*visos spyruoklės, POCKET tipo-vienodo storio, todėl tolygiau dėvisi.

Atsakyti
QUOTE(Lonas @ 2015 09 09, 09:31)
*užvalkalai-su bambuko pluoštu, nuvelkami atskirai viršus/apačia (skalbti). Bambuko pluošas natūraliai, iš savęs turi antimikrobinių savybių (nereikia papildomo jokio apdorojimo), mažiau dyla nei medvilnė, geriau sugeria drėgmę.
*visos spyruoklės, POCKET tipo-vienodo storio, todėl tolygiau dėvisi.

Turiu pastebejima..., kad medvilne medvilnei nelygu, bambukas bambukui. Viskas priklauso nuo paties siulo kokybes, o ne to, is kokio augalo jis pagamintas. Be to, uzvalkalo audinio sudetyje be bambuko ir medvilnes yra ir kitos sudedamosios dalys (daznu atveju jos ir lemia audinio kokybe), kurios devisi skirtingai, sugeria ir isgarina dregme skirtingai, suteikia audiniui skirtingai elastiskuma, tampruma, antibakrenines savybes ir kt. savybes.
Kitas pastebejimas... vienodos spyruokles negali ciuzinyje devetis tolygiai, nes zmogaus kunas skirtingai paskirsto apkrovas (galva lengvesne uz dubens sriti...). Turekit omenyje, kad pvz. 7 zonu spyruokliniuose blokuose spyruokles tam tikrose vietose ne tik yra minkstesnes, bet ir metalo pavargimo momentas siu spyruokliu yra kitoks, nei tu kurios yra kietesnese zonose, todel devejimosi prasme tiek vienos tiek ir kitos devisi laiko-ilgaamziskumo prasme vienodai.
Atsakyti
QUOTE(Pizzicato @ 2015 09 09, 07:38)
Nenoriu įkyrėti, bet taip ir neatsakei į klausimą, kur viskas gaminama smile.gif Galiu aš atsakyti - beje, vienas paveiksliukas neatsidaro, netyčia tikriaus? Viskas gaminama SLOVAKIJOJE.

Sertifikatuose rašoma, kad visi gaminiai atitinka oeko-tec standartus ir pan., ir kad yra pratestuoti Ciuriche. Pabaigoj rašoma, jog AventO2 ir EvoPore pagaminti FoamPartner.

Gi FoamPartner yra šveicarų firma, užsimanti pramonei ir namams skirtų poliuretaninių putų technologijos kūrimu. Tai jie išrado tos naujus poliuretanus, jie ir pardavinėja minėtas technologijas. Netikit, pažiūrėkit:

http://www.foampartn...-foams/avento2/

http://www.foampartn...ams/evoporehrc/

Tai nekeičia esmės - jei Estrella pagal kažkokią technologiją gamina traškučius Kaune, tai yra lietuviški traškučiai. Net jei aliejų vežasi iš kitur.
Gi aš nenoriu sakyti, kad Materasso yra blogi - aš pats svarstau pirkti kažkurį. Svarbiausia TEISIBE  biggrin.gif

"Gi FoamPartner yra šveicarų firma, užsimanti pramonei ir namams skirtų poliuretaninių putų technologijos kūrimu. Tai jie išrado tos naujus poliuretanus, jie ir pardavinėja minėtas technologijas. Netikit, pažiūrėkit:"

Ne nu, rimtai? doh.gif

Taip, jie išrado! O MATERASSO iš jų perka.

Ar Jūs skaitote, ką aš rašau? g.gif Mes neslepiame nieko, juk aiškiai viską išdėsčiau. Tik pats poliuretanas vežamas iš Šveicarijos, bet čiužinys, kaip galutinis produktas, t.y. išmatavimai, profiliavimas, zonavimas, sluoksniavimas, konstrukciniai sprendimai, užvalkalas ir t.t. daroma Slovakijoje, MATERASSO gamykloje.

Ir nemaišykite, kaip kad pateikėte pavyzdy, slovakai negamina patys būtent tų dviejų poliuretanų pagal šveicarišką technologiją.

Mes nesakome, kad pats čiužinys yra šveicariškas, mes tik akcentuojame, kad poliuretanas yra šveicariškas. O visi čiužiniai gaminami Slovakijoje, MATERASSO. Juk ne šiaip sau vien tik jų produkcija prekiaujame.

Jau pradedate kartotis, o man jau atsibodo rašyti tą patį biggrin.gif

Atvažiuokite į mūsų skyrius ir diskutuokite gyvai su konsultantais, nes manau, kad jau visiems aišku čia, tik jūs kažko vis dar nerimstate g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cjanga: 09 rugsėjo 2015 - 10:13
QUOTE(Louhi @ 2015 09 09, 07:21)
Ačiū už patarimus wink.gif Prieš tai rekomendavote Variolux TFK H3, o tai Visko Avera Fey čiužinys geresnis, taip?  ax.gif Nelabai žinau šito gamintojo  g.gif

Man tai gal ir šis visai vertas dėmesio: http://top.vipciuzin...r-ciuzinys.html

Ar geriau rinktis spyruoklinį, o ne iš poliuretano? Būčiau dėkinga už komentarus  4u.gif

Matot, nerekomendavau Visko Averos, nes pageidavot kietesnio ciuzinio, Visko Avera tinkamesnis tiems, kas iesko vidutinio minkstuko ar minkstesnio ciuzinio;
Nerekomendavau Vitali HR, nes pageidavot vesesnio miego, o pilnaviduriai ciuziniai, kaip Vitali HR yra siltesni uz spyruoklinius.
Taip, kad viskas, bent jau is mano puses, buvo numatyta is karto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 09 rugsėjo 2015 - 10:14
Ne nu, rimtai? doh.gif

Taip, jie išrado! O MATERASSO iš jų perka.

Ok. Tada prašau nuorodą internete, kur tai būtų parašyta - kad perka iš šveicarų arba kad šie parduoda slovakams.

Kiek kalbėjau su konsultante, ši pasakojo apie šveicariškus čiužinius, kaip ir Jus iš pradžių... smile.gif Jei nuorodos nėra, nesivarginkit, net nerašykit.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2015 09 09, 10:10)
Matot, nerekomendavau Visko Averos, nes pageidavot kietesnio ciuzinio, Visko Avera tinkamesnis tiems, kas iesko vidutinio minkstuko ar minkstesnio ciuzinio;
Nerekomendavau Vitali HR, nes pageidavot vesesnio miego, o pilnaviduriai ciuziniai, kaip Vitali HR yra siltesni uz spyruoklinius.
Taip, kad viskas, bent jau is mano puses, buvo numatyta is karto  4u.gif

Ačiū, jums aciuks.gif Beveik įkalbėjot smile.gif Jau rimtai svarstau apie šį Fey & Co VarioLux čiužinį. Reikės nuvažiuoti ir "išbandyti" vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 09 rugsėjo 2015 - 12:29
QUOTE(Pizzicato @ 2015 09 09, 12:02)
Ok. Tada prašau nuorodą internete, kur tai būtų parašyta - kad perka iš šveicarų arba kad šie parduoda slovakams.

Kiek kalbėjau su konsultante, ši pasakojo apie šveicariškus čiužinius, kaip ir Jus iš pradžių... smile.gif Jei nuorodos nėra, nesivarginkit, net nerašykit.

Tik neįsižeiskite, bet kažkas su jumis tikrai negerai. Jus galvojate, kad dabar mes prašysime gamintojų, kad jie atsiųstų mums pirkimo sutartį? Ar kad tokie dalykai yra keliami į internetą?

Man atrodo, kad jus suprantate tik taip, kaip pačiam patogu. Nė kiek neabejoju, kad konsultantė jums sakė lygiai tą patį, ką ir aš, bet jūsų protas viską supranta iškreiptai.

Tik pasikartosiu, kad mes jums nieko nesiūlome, rinkitės gamintoją tokį, koks jums yra priimtiniausias ir pasak jūsų patikimiausias.

Geros dienos wink.gif

Atsakyti
Norėčiau paklausti: ar galima būtų pakeisti kušetės čiužinį, kuris yra pritvirtintas prie rėmo? Aš kaip suprantu norint įdėti naują čiužinį reikėtų į kušetę tvirtinti groteles arba taip pat ieškoti čiužinio kartu su mediniu rėmu. Bet niekur nerandu tokių čiužinių. Gal tai nerealu?
Atsakyti
Laba, atejo metas ir mum ciuzini keisti. Susisuko galva beskaitant:)

Esme ta, ortopdine apkrova butu 110kg ne maziau , apie 20cm storio.

Vidutinio kietumo, ant groteliu:)
Atsakyti
QUOTE(ramuramu @ 2015 09 10, 14:50)
Norėčiau paklausti: ar galima būtų pakeisti kušetės čiužinį, kuris yra pritvirtintas prie rėmo? Aš kaip suprantu norint įdėti naują čiužinį reikėtų į kušetę tvirtinti groteles arba taip pat ieškoti čiužinio kartu su mediniu rėmu. Bet niekur nerandu tokių čiužinių. Gal tai nerealu?

Gemegos vienpusiai čiužiniai su rėmu
Atsakyti
QUOTE(audroneta @ 2015 09 10, 20:08)
Laba, atejo metas ir mum ciuzini keisti. Susisuko galva beskaitant:)

Esme ta, ortopdine apkrova  butu 110kg ne maziau ,  apie 20cm storio. 

Vidutinio kietumo, ant groteliu:)

Sveiki,

110 kg vieno žmogaus? smile.gif

Kokio čiužinio ieškote, spyruoklinio ar poliuretaninio?
Atsakyti